Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Δευτέρα 25 Απριλίου 2011 *

Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Δευτέρα 25 Απριλίου 2011  :

** Πρέπει το όνειρο , που ονομάζουμε ζωή , να είναι γλυκύτερο .Να είναι πρόγευση της αληθινής ζωής στην καθ΄ αυτό πατρίδα μας , στην οποία το ζων πνεύμα δεν θα φέρει την άλυσι του σώματος , την σκευοθήκη του χώρου , την μάστιγα των γήινων πόνων και όπου δεν θα το πιέζουν οι πειρασμοί των πολύ μικρών μας αναγκών και επιθυμιών . Ας φέρουμε με θάρρος και χωρίς γογγυσμό το φορτίο μέχρι τέλους χωρίς να λησμονούμε καθόλου εκείνον τον υψηλότερο σκοπό .  Θα είμαστε γεμάτοι χαρά , όταν θα σημάνουν οι τελευταίες ΄ώρες της ζωής μας , για να αποθέσουμε το φορτίο  και να βλέπουμε να φεύγει από επάνω μας κάθε τι το φθαρτό .-(Κάρολος Γκάους ).-

**  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !

ΑΠΟ  ΤΟ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ..ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!


http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2010/12/2010.html  , Η Ιστορία ενός χωριού , ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημέρωση..αθλητική Ιστορική αναδρομή ...Αστέρας Αρφαρών 2010 , Σάββατο 11Δεκεμβρίου 2010 .-**Ηλιακή και Αιολική Ενέργεια

* Πράσινες μορφές Ενέργειας που δεν  βλάπτουν το περιβάλλον !
** Όλοι γνωρίζουμε για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και για την εξέλιξή τους.
* Οι σύγχρονες διεθνείς τάσεις σύμφωνα με το συσχετισμό παραγωγής - κατανάλωσης ενεργειακών μορφών σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστούν μονόδρομο τη στροφή στις Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας. Σύμφωνα με την Ε.Ε., θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να αυξηθεί σημαντικά το ποσοστό της παραγόμενης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.
* Παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, όπου υπάρχουν πολλές δυνατότητες, οι εφαρμογές Ηλιακής και Αιολικής Ενέργειας γνωρίζουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ και τα ηλιακά πάρκα, οι ανεμογεννήτριες και τα αιολικά πάρκα , είναι οι σημαντικότεροι τρόποι αξιοποίησης της Ηλιακής και Αιολικής Ενέργειας!
* Χάρη λοιπόν στη διαρκή ανάπτυξη αυτού του τομέα, αυξάνεται διαρκώς η ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών.
* Μόνο το 2007, περισσότερα από 3.000 άτομα εμπιστεύθηκαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Master.D «Ηλιακή και Αιολική Ενέργεια» προκειμένου να εξειδικευτούν στις Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας!
* Το πρόγραμμα σπουδών της Μaster-D για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καλύπτει όλο το γνωστικό πεδίο γύρω από την Ηλιακή και την Αιολική Ενέργεια.
** Αποτελείται από 3 μέρη:
* - ηλιακή θερμική ενέργεια
* - ηλιακή φωτοβολταϊκή ενέργεια
* - αιολική ενέργεια
*** Στη Master.D παρέχουμε εξειδικευμένη εκπαίδευση με την πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Camilo Jose Cela της Μαδρίτης. Οι σπουδαστές μας διδάσκονται τις αρχές λειτουργίας των συστημάτων παραγωγής ενέργειας αλλά και το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή: ηλιοθερμικών και φωτοβολταικών συστημάτων και αιολικών εγκαταστάσεων.
* Επιπλέον, στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήριά μας θα πραγματοποιήσεις όλη τη πρακτική εξάσκηση που απαιτείται για τη σωστή προετοιμασία σου.
* Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αυτό θα μπορείς να εργαστείς ως:
* - σχεδιαστής εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας
* - τεχνικός εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων
* - τεχνικός πωλήσεων ηλιακών εγκαταστάσεων.
* - τεχνικός εγκατάστασης και συντήρησης αιολικών πάρκων
* - και φυσικά να γίνεις ανεξάρτητος επαγγελματίας ιδρύωντας τη δική σου εταιρία εγκατάστασης ηλιακής ενέργειας


**** ΤΡΟΦΕΣ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΥΓΕΙΑ !! :
Αυτές είναι ,... Βατόμουρα , Μπρόκολο , Τομάτες , Βραζιλιάνικα  φιστίκια ,  κόκκινο κρασί ,  κανέλα , Χρυσόριζα ή κουρνούμη , Νεροκάρδαμο , Σπόροι  Chia , ψάρια  Σολομός , τόνος , σαρδέλες , μαίρο ρίζι , ψωμί ολικής αλέσεως , πον κορν , αγριολούλουδα , βοτανολούλουδα , σκόρδο , ρόδα , λεβάντα , θυμάρι , πρασουλίδα , άνηθο , άγριο ραδίκι , Αrronia berries  , Μύρτιλλα , βατόμουρα , φράουλες , goji berriew ,...Arerola ή κεράσι τωνΜπαρμπέϊντος ,Τσάϊ κινέζικο  ή τσάϊ  Oolong , κ.λ.π.
***
 Η λέξη "αντιοξειδωτικό" μας κάνει να σκεφτούμε τα μούρα, τη μαύρη σοκολάτα και τα μήλα. Όμως μία πηγή, που την έχουμε σε λιγότερη εκτίμηση, αυτών των σημαντικών θρεπτικών ουσιών είναι η κανέλα, που με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, λειτουργεί ως ένα φίλτρο κατά της γήρανσης, διώχνοντας τις ρυτίδες και γεμίζοντάς σας με ζωντάνια. Η κανέλα επίσης κρατάει χαμηλά τα επίπεδα του σακχάρου, αποτρέποντας την λαιμαργία και την αύξηση του βάρους, και προστατεύοντας το σώμα από καταστάσεις όπως ο διαβήτης.
~1 ** Η  Κανέλα :


 Υπάρχουν πολλά περισσότερα σ' αυτό το μπαχαρικό από το μοναδικό του χρώμα. Όπως η κανέλα έτσι και η χρυσόρριζα ή κουρκούμη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που καταπολεμά τις ελεύθερες χημικές ρίζες που επιτίθενται στον οργανισμό και αποτρέπουν καταστάσεις όπως ο καρκίνος και η καταστροφή οργάνων. Η χρυσόρριζα παίρνει την ιδιαίτερη απόχρωσή της από χρωστικές ουσίες, ένα αντιοξειδωτικό που δουλεύει παράλληλα με την πρωτείνη της χρυσόρριζας που συγκεντρώνει τις χημικές ρίζες και διατηρεί το σώμα σας σε εξαιρετική κατάσταση.
~ 2 ** Το  Νεροκάρδαμο : Ένα συχνά παραγνωρισμένο "superfood", το νεροκάρδαμο όταν μπαίνει στη σαλάτα ή σε μία υπέροχη πράσινη σούπα γεμίζει το σώμα σας με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Γραμμάριο προς γραμμάριο, το νεροκάρδαμο είναι μία πιο άφθονη πηγή βιταμινών C, B, K, E, σιδήρου, κάλσιου και ψευδάργυρου συγκριτικά με τα μήλα και τις ντομάτες. Μόνο το μπρόκολο που καταπολεμά τον καρκίνο, είναι το superfood που έχει περισσότερη βιταμίνη C. To νεροκάρδαμο είναι επίσης γεμάτο από αντιοξειδωτικά όπως λουτείνη, ζεαξανθίνη και κερσετίνη, και πιστεύεται πως -κατά μεγάλη ειρωνεία λόγω του ονόματός του- αποβάλλει από το σώμα τα υπερβολικά υγρά.
~ 3 ** Οι  σπόροι  chia :


 Λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, ο τόνος και οι σαρδέλες είναι οι πιο γνωστές πηγές των σημαντικών λιπαρών οξέων ωμέγα-3, που το σώμα χρειάζεται για να αποτρέψει ασθένειες όπως είναι ο καρκίνος, διατηρώντας τα επίπεδα ενέργειας ψηλά και βελτιώνοντας τη διανοητική λειτουργία. Οι ειδικοί συνιστούν να τρώμε λιπαρά ψάρια 2-3 φορές την εβδομάδα, αλλά αυτή δεν πρέπει να είναι η μόνη σας πηγή αυτών των σημαντικών οξέων. Οι σπόροι chia, που τους βάζετε στις σαλάτες, στις σούπες, στα λαχανικά και στο μούσλι, είναι σχετικά άγευστοι, αλλά προσθέτουν μία ικανοποιητική τραγανή αίσθηση, όπως και μία υγιεινή δόση από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ίνες διαίτης, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες χαμηλού "γλυκαιμικου" δείκτη, που σας βοηθούν να αισθάνεστε χορτάτοι για περισσότερο χρόνο, βάζοντας ένα τέλος στη λαιμαργία.
~ 4 ** Το μαύρο ρίζι ...ρίζι ολικής αλέσεως :


 Άσπρο ρύζι - κακό. Ολικής άλεσης - καλό. Μαύρο ρύζι - ακόμα καλύτερο. Γνωστό ως το «απαγορευμένο ρύζι» επειδή οι αρχαίοι Κινέζοι ευγενείς το κράταγαν για τον εαυτό τους και μακριά από τους «κοινούς θνητούς», μία κουταλιά μαύρο ρύζι περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά ανθοκυανινών από την ίδια ποσότητα blueberries, ενώ περιέχει περισσότερες ίνες και βιταμίνες. Είναι επίσης χαμηλό σε λιπαρά και ζάχαρα και μπορεί επίσης να βοηθήσει το χάσιμο βάρους.
~ 5 ** Το ποπ κορν : από το καλαμπόκι :


 Μην ξεγελιέστε από την ιδέα πως το ποπ κορν είναι ένα "junk food". Η γεμάτη ζάχαρη (ή ακόμα χειρότερα, βούτυρο) εκδοχή του, σερβιρισμένο σε τεράστιους «κουβάδες» στο τοπικό σας σινεμά, μπορεί να ξεχειλίζει από θερμίδες, όμως συνήθως, το απλό ποπ κορν είναι ίσως η πιο απρόβλεπτη πηγή από σούπερ υγιή αντιοξειδωτικά, σύμφωνα με ερευνητές. Πέρα του ότι περιέχει πολύ μεγάλα ποσοστά φυτικών ινών, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως το ποπ κορν περιέχει επίσης υψηλά ποσοστά πολυφαινόλης, που μπορεί να σας προστατέψει εναντίον των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και της γήρανσης.
~ 7 **Αγριολούλουδα ή βοτανολούλουδα : Είμαστε όλοι περισσότερο από χαρούμενοι να τρώμε βότανα ως μέρος μίας ισορροπημένης, υγιής δίαιτας, όμως... λουλούδια; Συχνά ξεσκαρταρισμένα πριν τα βοτάνια φτάσουν στο τοπικό σας μανάβικο ή σούπερ μάρκετ, τα βοτανολούλουδα είναι γευστικότατα ενώ κάνουν και απίστευτα καλό στην υγεία σας. Σκόρδο, ρόδα, λεβάντα, θυμάρι, πρασουλίδα, άνηθος και άγριο ραδίκι κάνουν καλό σε αντιοξειδωτικά όπως φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και ανθοκυανίνες και μπορούν να περιορίσουν το ρίσκο της καρδιακής ανεπάρκειας. Επίσης δείχνουν όλα υπέροχα μέσα στις σαλάτες.
~ 8 **Το Aronia berri  :


 Μύρτιλλα, βατόμουρα, φράουλες, goji berries... όλα φέρουν, και το έχουν κερδίσει επάξια, το όνομα του "superfood". Τώρα προσθέστε την μικροσκοπική aronia berry, που εάν λαμβάνετε μία χούφτα κάθε μέρα, πιστεύεται πως έχει μία θετική επιρροή στο στομάχι σας, προστατεύοντας σας από προβλήματα και ασθένειες του πεπτικού συστήματος, όπως είναι ο καρκίνος του παχέος εντέρου. Το υψηλό αντιοξειδωτικό επίπεδο επίσης μειώνει τους θρόμβους στο αίμα και τις καρδιοαγγειακές ασθένειες.
~ 9 ** Το κεράσι της Μπαρμπέϊντος : Αυτό το τροπικό φρούτο, που μεγαλώνει κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική, είναι μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης C στον πλανήτη. Το κεράσι των Μπαρμπέιντος, όπως είναι ακόμα γνωστό, περιέχει περισσότερες από 30 φορές την ποσότητα της βιταμίνης C που βρίσκουμε στο χυμό του πορτοκαλιού.
*
Αλλά σε τι είναι καλό; Η βιταμίνη C είναι γνωστό πως δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, εμποδίζει τη γήρανση με το να δίνει ώθηση στον ανθρώπινο ιστό να μεγαλώσει και να «σιδερώνει» τις ρυτίδες, ενώ επίσης θεωρείται πως καταπολεμά στο στρες (πιθανότατα επειδή πλέον δε μας κάνει να μοιάζουμε «ζαρωμένοι» σαν δαμάσκηνα).
~ 10 ** Το κινέζικο τσάϊ .. Oolong : Πολύ απλά ένα σούπερ φαγητό σε υγρή μορφή, το κινέζικο τσάι Oolong είναι (σε αντίθεση με το γεμάτο θερμίδες καπουτσίνο που παίρνετε κάθε πρωί) γνωστό πως επιταχύνει τον μεταβολισμό και έτσι σας βοηθάει να χάσετε κιλά. Επίσης είναι πλούσια πηγή σε πολυβιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των Α, Β, D, E και K, όπως και θρεπτικές ουσίες, όπως το ποτάσιο, ο ψευδάργυρος και το κάλσιο. Τσάι κανείς;

**Ενημέρωση σήμερα :

~** Ιλιέφσκι: "Με θέλει ο Παναθηναϊκός"

* Το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Βλάντο Ιλιέφσκι δεν έχει σταματήσει, σύμφωνα με δηλώσεις του άσου της Ολίμπια Λουμπιάνας.
** Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για τον γκαρντ των Σλοβέλων και των χειμώνα, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι το ουσιώδες.

* Οι "πράσινοι" όμως δεν έχουν αφήσει την περίπτωσή τού Σλοβένου, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει ότι η ομάδα του Ομπράντοβιτς συνεχίζει να ενδιαφέρεται για εκείνον.
* "Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός έκανε το Φεβρουάριο μία πρόταση που απορρίφθηκε. Αυτό είναι όλο. Όσο για την επόμενη σεζόν… Ξέρω πως η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι. Εγώ θέλω να μείνω στην Ολίμπια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 31χρονος άσος.

~**Τα πλέι-οφ της... ανατροπής

* Λίγο πριν την έναρξη των πλέι-οφ,  με μιά αναδρομή στα 36 παιχνίδια των προηγούμενων τριών μίνι πρωταθλημάτων στα οποία ο δεύτερος της κανονικής περιόδου έχασε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.-
** Όλο και κάπου θα έχετε ακούσει την περίφημη ρήση του Γκάρι Λίνεκερ στην οποία ισχυρίζεται πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που αγωνίζονται 11 παίκτες εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί. Παραφράζοντας την (...κατά πολύ είναι η αλήθεια), μπορούμε να πούμε ότι η διαδικασία των πλέι-οφ αφορά 4 ομάδες που παίζουν μεταξύ τους και στο τέλος πάντα ο δεύτερος της κανονικής περιόδου χάνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

**Αυτό τουλάχιστον προέκυψε στην πράξη και στις τρεις προηγούμενες φορές στις οποίες διεξήχθησαν πλέι-οφ στην Superleague. Πρώτα η ΑΕΚ, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ και πέρσι ο Ολυμπιακός, αν και τερμάτισαν δεύτεροι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, εμφανίστηκαν... απογοητευμένοι στα πλέι οφ και δεν διατήρησαν την θέση τους. Θα συμβεί το ίδιο και φέτος με τον Παναθηναϊκό ο οποίος για πρώτη φορά μπαίνει σε αυτή την διαδικασία με πλεονέκτημα στη βαθμολογία;

** Οι αήττητοι λοιπόν πράσινοι στα πλέι οφ (σε 12 αγώνες) μπαίνουν με 3 βαθμούς, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 1 και τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου χωρίς πόντο. Με βάση όμως την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Φερέιρα στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να δούμε το έργο να επαναλαμβάνεται ακόμα μία φορά
** Εκεί όμως που τα πλέι-οφ θα αποκτήσουν ξεχωριστή αξία είναι σε περίπτωση που ο Ατρόμητος νικήσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Στις 3 προηγούμενες φορές, η διαδικασία αφορούσε το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αν όμως οι Περιστεριώτες σηκώσουν την κούπα τότε αυτόματα θα πάρουν την μία από τις τρεις θέσεις του Europa League.

**Αυτό σημαίνει πως η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στα πλέι-οφ θα μείνει εκτός Ευρώπης. Αν όμως η ΑΕΚ πάρει το Κύπελλο, τότε και οι 4 θα βγουν τη νέα σεζόν από τα σύνορα και το μόνο που θα μένει είναι η δεύτερη θέση του Champions League. Και όπως είδαμε τα προηγούμενα χρόνια κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να δώσει ενδιαφέρον σε αυτή την διαδικασία των 12 αγώνων.-
** Πλέι-οφ 2007-08

* Τα πλέι οφ για την τελική κατάταξη των θέσεων 2-5 διεξήχθησαν για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα σε ένταση, λόγω της γνωστής ιστορίας με το CAS, και οι παίκτες της δεύτερης ΑΕΚ κυριολεκτικά με το ζόρι κατέβηκαν να αγωνιστούν στην έξτρα διαδικασία.
* Εκεί παρουσιάστηκαν αδιάφοροι και απογοητευμένοι, γνώρισαν δύο βαριές ήττες με 4αρες και έδωσαν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό που έμεινε αήττητος (4 νικ, 2 ισοπ) να κατακτήσει άνετα την πρώτη θέση. Όσον αφορά τους Αρη και Πανιώνιο, μπήκαν και αυτοί αδιάφοροι στα πλέι οφ αφού είχαν από την αρχή τεράστιο μειονέκτημα (η αρχική βαθμολογία έβγαινε με διαίρεση με τον αριθμό 3).-
** Πλέι-οφ 2008-09

* Την επόμενη χρονιά η διοργανώτρια αρχή διόρθωσε αυτό το λάθος, βγάζοντας την βαθμολογία διαιρώντας με τον αριθμό 5. Και πάλι όμως τα πλέι οφ... πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Ο ΠΑΟΚ έχασε το πρώτο ματς από τον Παναθηναϊκό και αυτόματα έχασε με το καλημέρα το πλεονέκτημα που είχε σαν δεύτερος.
* Οι πράσινοι και πάλι έδειξαν σοβαρότητα στους αγώνες (5 νικ, 1 ισοπ) και μπορεί η πρωτιά να εξασφαλίστηκε την τελευταία αγωνιστική (καθώς με νίκη η ΑΕΚ θα τον περνούσε), κανείς όμως δεν συγκινήθηκε από εκείνο τον "τελικό" στο ΟΑΚΑ. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες ανυπομονούσαν να τελειώσει το μαρτύριο...
**Πλέι-οφ 2009-10

* Την περασμένη χρονιά, ο Ολυμπιακός έχασε μετά από 5 σερί σεζόν τον τίτλο και στα πλέι-οφ κατέβηκε με ανύπαρκτη ψυχολογία. Με μόλις μία νίκη σε 6 αγώνες, έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να τον προσπεράσει και να κάνει όνειρα για σεντόνι.
* Ήταν όμως τόσο κακό το θέαμα σε αυτά τα πλέι-οφ, που αν βγάλουμε το ΑΕΚ-Αρης 4-2 και το Αρης-ΠΑΟΚ 3-2, στα υπόλοιπα 10 ματς μπήκαν μόνο... 15 γκολ. Δηλαδή μιλάμε για "υπερθέαμα" με 1,5 γκολ ανά παιχνίδι!
**

*** ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ... ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 :

~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/01-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Απρίλιος 2011 *
~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/04/2-2011.html  . Στο Αγιάζι της Σαββατιάτοκης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 2 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011 *
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/03-2011.html  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 03 Απριλίου 2011 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/04-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Απριλίου 2011 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/04/05-04-2011.html  . Στο αγιάζι της Τοπικής - Μεσσηνιακής Ενημέρωσης Τρίτη 05-04-2011 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/04/05-2011.html  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης - πληροφόρησης Τρίτη 05 Απριλίου 2011 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/06-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Απριλίου 2011.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/04/7-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/8-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/04/09-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης του Σαββάτου 09 Απριλίου 2011.-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης Ενημέρωσης 10 Απριλίου 2011 * .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/04/11-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/04/2011-11.html  , Υγεία για όλους μας Απρίλιος 2011 ,Δευτέρα 11/04/2011 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/04/12-2011.html  , Στο αγιάζι της πληροφόρησης για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2011 .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/13-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη , 13 Απριλίου 2011 * .- Παρακολουθούν 138 φίλοι .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/04/15-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/04/15-2011.html  , Θέματα Υγείας 15 Απρίλιος 2011 .- Φίλοι: (20).- ;
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/16-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2011 .- (45).-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/17-2011.html  , Στο αγιάζι της Κυριακής των Βαϊων στην Ενημέρωση 17 Απριλίου 2011 .- (40).-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/04/18-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2011 .- (49).-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/19-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Τρίτη 19 Απριλίου 2011 . – (50).-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/04/20-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/04/21-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Πέμπτη 21 Απριλίου 2011 .- (52).-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/2011.html  , Μεγάλη Εβδομάδα του 2011 ΑΠΡΙΛΙΟΣ .- (94).-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/22-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2011 .- (29).-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/04/23-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης του Μ. Σαββάτου 23 Απριλίου 2011 .- (101).-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/04/24-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή ΠΑΣΧΑ 24 Απριλίου 2011 .- (57).-
~ *** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/04/25-2011.html , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Δευτέρα 25 Απριλίου 2011 .-  ,  (44).-
~**

*** Αυτοί που μας γράφουν :
** THE THIRD RAIL OF RETIREMENT‏
The third rail in a railway is the exposed electrical conductor that carries high voltage power. Stepping on the high-voltage third rail usually results in electrocution. The use of the term in politics serves to emphasize the shock that results from raising the controversial idea, and the political death that the unaware or provocative politician would encounter as a result. Third rail issues usually only die when politicians who have proven their credentials on related matters ignore the taboo and openly challenge the controversial issue.

 The most dangerous third rail is retirement. Americans and Fourthreichians spend a quarter of their lives collecting retirement benefits. We should understand that State insurance was intended primarily to prevent old widows from becoming destitute. Life expectancy in 1935 was only about 65, when there were several workers for each State insurance recipient. The program was never intended to be a general transfer payment from young workers to older retirees, regardless of those retirees' financial need. Yet today State insurance faces an astronomical unfunded liability.
 Life is a game with winners and losers. Any loser must have the right to get out of the game, to cut his losses short. Any person must have the right to die peacefully, and under circumstances of his own choosing. The State should not stop his exit to the other side. His body belongs to himself, not to the State.
 Kleptocrats play games with third rails. Parliaments need to stop using payroll taxes for purposes not related to State insurance, a trick used to claim balanced budgets. Parliaments should eliminate unconstitutional spending, including unnecessary overseas commitments, and use the saved funds to help transition to an insurance system that is completely voluntary. Parliaments must allow taxpayers to opt out of payroll taxes in exchange for never receiving State insurance benefits.
 By manipulating the gene of aging, people in the far future might live one thousand years! Then the retirement age might be 800. Indexing retirement ages to life expectancy is a long overdue reform. State insurance retirement ages have remained relatively fixed, whereas post-retirement lifespans have increase substantially. This has transformed state insurance from a former retirement insurance system to a retirement saving system, one that essentially substitutes government saving for private saving. But the reform does not go far enough. Given the considerably healthier and more active population of middle-aged and elderly today, this alternative policy would have made up for the long delay in increasing working lifespans and restoring the program to its original function of providing old-age insurance.
 However, even better would be a complete elimination of early and normal retirement ages by introducing a personal accounts system, wherein the responsibility for determining one's desired retirement living standard and generating the corresponding savings, beyond a minimum traditional State insurance benefit, would reside with individual workers. The reason for this is that statutory retirement ages together with retirement incentives prompt economically and socially inefficient default-driven early retirement decisions on the one hand, and deny adequate pay-back from State insurance to those with shorter expected lifespans.
 The limits of life are constantly expanding, without regard for the well-being

or will of the patient. In some emergency rooms, half of all admissions now come

from nursing homes. If someone who is chronically ill has a heart attack or gets

pneumonia there, the most sensible thing to do is to make sure that they don't

suffer, and to refrain from doing anything else. But this is all too rare.

Instead, old people, who are dying, are torn out of their familiar surroundings,

rushed off to hospital in an ambulance, resuscitated and given artificial

respiration.

 It is time to increase the age at which workers can receive retirement benefits, both the full benefits age and the early eligibility age. Longevity trends show that not only are workers living longer and staying healthier longer than in the past, but that this improvement is likely to continue.
 Unfortunately, retirement has not kept pace with these changes. Congress has not changed the age at which workers can receive full benefits since 1983 (when it was increased from 65 to eventually 67 in 2022), or the early eligibility age of 62 since 1961, and both the program and the workforce have changed a great deal since then. While increasing retirement ages is not a step that should be taken lightly, increases in longevity combined with the fact that the program's finances are unsustainable make this change both fair and necessary. However, unlike 1983, when only the normal retirement age (NRA) was increased, this time the early eligibility age (EEA) needs to be increased as well.
 Retirement eligibility ages should be increased simply to reflect the longevity increases that have already taken place. Additional increases may well be necessary in future years to reflect additional advances in average longevity, but even if the growth in future longevity increases slows or even stops, advances since the last change in the program's retirement ages justify raising the NRA to 68 by 2023, and the EEA to 65 by 2032. After those eligibility ages are reached, both the NRA and the EEA should be indexed to automatically rise along with longevity. In addition, those who are willing to work beyond their normal retirement age should be exempt from paying any further payroll taxes, as should their employer. The combination will provide additional employment opportunities for older Americans. Increasing longevity is not a situation that exists only in the United States. Across the world, countries are recognizing both that their workers can and should delay retirement and that doing so will reduce the cost pressures their public pension systems face.

 The increase in life expectancy since 1950 has been substantial. A person born in 2011 can expect to live almost 20 years longer than one born in 1950. When the Social Security program was created in 1935, an adult man who reached age 65 could expect to spend about 13 years in retirement, which was 16 percent of his life; a woman averaged 15 years, or 18 percent of her life, in retirement. However, at that time only 54 percent of men (and slightly more women) aged 21 were expected to live to age 65, and there were approximately 8 million Americans ages 65 or older.

 Euthanasia is the most humane and sympathetic way one can end his life. By committing euthanasia, one is giving the power to a medical professional to end his life. This may be a personal issue, or one that is given to a person by way of a durable power of attorney. In both cases, drugs are either given or withheld to facilitate the natural cause of death. Patients who have cancer, AIDS, and other terminal medical conditions with a poor prognosis are those who commonly consider euthanasia.

*** THE LAST YEARS OF MY LIFE
 By Basil Venitis
 Gone are all the power years

Avoid now any strife

Shifting now slow gears

The last years of my life.
 Life is a real game

Peace and prayer are now rife

Have accomplished my aim

The last years of my life.
 Euthanasia is coming

Marching now with a fife

Thank you much for all the hugging

The last years of my life.
  All alone and no wife

Looking back at my life

Wondering about afterlife

The last years of my life.

**NULLIFICATION, SECESSION, AND INDEPENDENCE‏

Nullification is the right of a member country of a federation to nullify any federal law which that state has deemed unconstitutional. Because the sovereign countries formed the federation, they hold the final authority regarding the limits of the power of the federal government. The member countries and not the Federal Bench are the ultimate interpreters of the extent of the federal government's power. Nullification grants the right to secession, by which a country terminates its political affiliation with the federation.

 Fourth Reich(EU) is an illegal confederation that has no voted constitution, a flag no one salutes, an anthem no one sings, a Fuehrer no one can name, a parliament of prostitutes, a capital of huge bureaucracy no one controls, a currency that soon will not exist, rules of fiscal behavior that no member has been penalized for ignoring, a commission which is the Eldorado of corruption, brutal cybercops, and kleptocrats galore!
 Nullification declares that member countries of a federation must judge the constitutionality of the acts of their agent, the federal government, since no impartial arbiter between them exists. When the federal government exercises a particularly dangerous power not delegated to it, the countries must refuse to allow its enforcement within their borders. Nullification defies the unexamined premise of the entire political spectrum, according to which society must be organized with a single, irresistible power center issuing infallible commands from the top.
 Europeans consider the European Union null and void confederation, because they did not vote for any constitutional treaty! Eurokleptocrats pulled off the biggest powergrab in history by imposing a camouflaged constitution, bypassing all nonos. The Nazi dream for Europe was finally fullfilled - ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer - one people, one empire, one leader. The Lisbon Treaty is Eurokleptocracy's Pyrrhic victory. It created a confederation, Fourth Reich, without a popular foundation. EU lacks legitimacy among Europeans. Eurokleptocrats created a situation where the citizens of slave States live their lives with a resigned feeling that the EU project is not their own.
 VAT and kleptocracy are two good reasons to secede from Fourth Reich(EU) now. Vatstruck Fourthreichians are looking for a Moses to liberate them from the yoke of Brussels. They have to do it now, before a new imposed treaty between Eurokleptocrats tie their hands forever. Californians and Texans want to secede from USA, but Uncle Sam does not allow it. The same thing might happen with Britons and Greeks. Infinite infinitesimal amendments to treaties might accumulate over time, leading to huge changes of original intent, enslaving all Fourthreichians to Brussels forever!
 Greenland was the first country to secede from Fourth Reich. The Lisbon Treaty introduces a secession clause. A slave State may notify the Fourthreichian Council that it wishes to secede, upon which secession negotiations begin; if no other agreement is reached, the hateful Lisbon Treaty ceases to apply to the seceding State two years after such notification.
 Downsizing a country makes a lot of sense. Small is beautiful and efficient. The best State is the city-state. A city-state is an independent country whose territory consists of a city. The city-states of ancient Greece, such as Athens, Sparta, Thebes, and Corinth, have shown that the smaller the state, the better it is. The ideal limit is the one-person state, aka anarchy!
 The Principality of Monaco is an independent city-state. Monaco-Ville, the ancient fortified city and Monaco's well-known area Monte Carlo are districts of a continuous urban zone, not distinct cities. Singapore is an island city-state in Southeast Asia. About 5 million people live and work within 700 square kilometres, 270 sq miles. Vatican City is a landlocked sovereign city-state whose territory consists of a walled enclave within the city of Rome.
 Now, Catalonia wants independence from Spain; California, Texas, and New York City want independence from USA; Europeans want independence from Fourth Reich(EU); England, Scotland, and Wales want independence from UK; Athenians want independence from Graecokleptocrats!
 Switzerland's decentralized structure shows the value of local government, both as a means of limiting the size of government and as a way of promoting tranquility in a nation with several languages, religions, and ethnic groups. We all admire Switzerland's valiant attempt to preserve financial privacy in a world dominated by greedy, high-tax governments.

 BLACK HOLE
 By Basil Venitis
 Taxation is armed robbery

Corruption's black hole

Perfect index of tyranny

Never feed the black hole.
 Starve the beast right now

Join the Global Tax Revolt

Tame the monster anyhow

Never feed the black hole.
 Avoid and evade all taxes

Feeding drones is not your goal

Send the robbers to the axes

Never feed the black hole.
 Never mind those robbers

Turn inside to your soul

Curb those kleptocrats and cobbers

Never feed the black hole.

**Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Χρήστος Δάρρας25 Απρίλιος 8:31 π.μ.
http://www.facebook.com/l/ac21aSvpdGOkmyIXjASDRCGkeVA/pantastaisia.blogspot.com/2011/04/21-video.html  .-

** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.
Milan Papas25 Απρίλιος 2:35 π.μ.
Θέμα: “Σύντροφος” αποκαλύπτει απάνθρωπες φρικαλεότητες τω
(βιβλιοκριτική από τον Όθωνα).  - Το νέο βιβλίο του 90χρονου Αχιλλέα Παπαιωάννου, Δκτή Ταξχίας του ΔΣΕ 29 ετών τότε (!!!) και μετέπειτα πολιτικού πρόσφυγα στο Παραπέτασμα, έκδοση 2009 και σελ. 130, καταπέλτης για τη βρώμα και δυσωδία που επικρατούσε στις τάξεις του ΔΣΕ και του ΚΚΕ κατά το Συμμοριτοπόλεμο και αργότερα στο Παραπέτασμα.
* http://www.facebook.com/l/a9f19EvPJTBa-s3K9OF5T0itxqg/blackblogofcommunism.com/2011/04/25/%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b5%cf%82-%cf%86%cf%81/  .-

**

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: