Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Messiniaki enimerosi - Μεσσηνιακή Ενημέρωση *

Μεσσηνιακή Ενημέρωση Πέμπτη-Παρασκευή 9 και 10 Ιουνίου 2011 :
**
~* Ο Αξέχαστος ! Άνθρωπος ! Καθηγητής Στοματολογίας Πανεπιστημίου της Αθήνας Σταύρος ΙΕΡΈΑ Ιωάννη Παπανικολάου από το Αρφαρα ,στο Αρφαρά ...που έφυγε για το ουράνιο ταξίδι στις 2 Μαρτίου του 2011 , μαζί με δυό Αρφαραίους φίλους τότε ...!!
~
**  Τα μιλήσανε... τα διαφωνήσανε
~
ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΝΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
* Την… κολοκυθιά έπαιζαν από το βράδυ της Τρίτης έως και χθες ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας και η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου, για το τι είπαν και τι δεν είπαν για το αεροδρόμιο της Τρίπολης.
* Μετά από ένα απίστευτο γαϊτανάκι δηλώσεων, δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά για την αξιοπιστία του ενός ή του άλλου, για το ποιος λέει την αλήθεια ή όχι.
* Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν με ανακοίνωσή της η κα Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε σε συνάντησή της με τον κ. Ρέππα, στην οποία, όπως υποστηρίζει, της δήλωσε πως «δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη η λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη».

** Νάντια-Βουδούρης
~
«...αρμενίζουμε στραβά, δε φταίει ο γιαλός»
* Σοβαρές ενστάσεις, κατά πόσο μπορεί με τη σημερινή της σύνθεση η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα μείζονα οικονομικά προβλήματα του τόπου, προβάλλουν στο «Θ» οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέας Βουδούρης, την επομένη της θυελλώδους διευρυμένης συνεδρίασης του ΚΤΕ Οικονομικών.
* Και οι δύο φαίνεται να συγκλίνουν στην άποψη ότι θα πρέπει το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με έμφαση στο οικονομικό επιτελείο, με στόχο και σκοπό να πετύχει ανατροπή του αρνητικού κλίματος που υπάρχει και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής ένα χρόνο μετά την επιβολή του Μνημονίου και στα πρόθυρα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμού Προγράμματος (δεύτερο Μνημόνιο).
*** «Στραβά αρμενίζουμε…»
* Αν θέλει κάποιος να βγάλει συμπεράσματα από το 12ωρο περίπου προχθεσινό σφυροκόπημα από τους βουλευτές του κόμματος στον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, θα διαπίστωνε ότι σε τεντωμένο πλέον σχοινί καλούνται να κινηθούν το επόμενο διάστημα, όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
* Ιδιαίτερα οι δεύτεροι βρίσκονται σε δεινή θέση, καθώς αντιλαμβάνονται πως, εάν εγκρίνουν το νέο Μνημόνιο, θα «αυτοκτονήσουν» πολιτικά. Αν το καταψηφίσουν, θα δημιουργήσουν μείζον πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση, ενώ θα οδηγήσουν και τη χώρα στη χρεοκοπία.
* Οι βουλευτές, λοιπόν, σκοτεινιασμένοι από όσα γίνονται στις πλατείες και όσα ακούνε στις εκλογικές τους περιφέρειες, απαιτούν λίγο φως. Αυτή είναι εν ολίγοις και η ουσία των αντιδράσεών τους.
* Μιλώντας στο «Θάρρος Μεσσηνίας » για τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών προχθές η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία τοποθετήθηκε μάλιστα κατά τη διάρκειά της, μας είπε: «Οφείλει και το οικονομικό επιτελείο, αλλά και όσοι από τους υπουργούς δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τους στόχους που τέθηκαν, και γι’ αυτό εμείς σήμερα αναγκαζόμαστε να πάρουμε νέα μέτρα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν αναλόγως, διευκολύνοντας και εμάς και την κοινωνία. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορεί να είμαστε ο καρπαζοεισπράκτορας της κοινωνίας».
~* * Ο έτερος βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Βουδούρης, δεν έκανε παρέμβαση προχθές, αλλά όταν τον ρωτήσαμε πώς ερμηνεύει τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση, δήλωσε: «Υπήρξε κατ’ αρχάς μια προσπάθεια από τον υπουργό Οικονομικών να εξηγήσει όλα αυτά που γίνονται. Έδωσε πολλές πειστικές απαντήσεις στα διάφορα θέματα που τέθηκαν, αλλά παραδέχτηκε και λάθη που έγιναν μέχρι σήμερα.
* Βέβαια, το δικό μου ερώτημα ήταν ότι στις αναφορές για λανθασμένες κινήσεις, δεν υπήρξε αναλυτική εξήγηση γι’ αυτά και δε δόθηκε απάντηση γιατί έγιναν. Θεωρώ πολύ σημαντικό να ξέρουμε ακριβώς γιατί έγινε το άλφα, αλλά δεν έγινε το βήτα.
* Αυτή η κυβέρνηση, πάντως, σε κάθε περίπτωση, δεν είχε την τόλμη να προχωρήσει με το ρυθμό που έπρεπε τις μεταρρυθμίσεις. Υπάρχουν πολλοί υπουργοί που δουλεύουν με τα μάτια στραμμένα στην εκλογική τους περιφέρεια, που μετρούν το πολιτικό κόστος. Δεν έχουν το δυναμισμό που απαιτούν οι περιστάσεις. Για να εφαρμόσουμε την πολιτική που απαιτούν οι περιστάσεις πρέπει πολύ γρήγορα να μεταρρυθμίσουμε, να αλλάξουμε, να κάνουμε ανατροπές στον κρατικό δημόσιο οργανισμό. Όσο αυτό δεν αλλάζει, δεν παράγεται αποτέλεσμα.
* Θεωρώ ότι μαζί με τα παραπάνω η κυβέρνηση χρειάζεται να ανακοινώσει κι ένα κοινωνικό μνημόνιο. Μια δέσμη μέτρων, δηλαδή, με κοινωνικούς στόχους και μετρήσιμους δείκτες. Δηλαδή, να δούμε πώς η ανεργία δε θα ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο όριο, το ποσοστό των πολιτών που είναι στο όριο της φτώχειας δε θα αυξηθεί».
* Να σημειώσουμε, τέλος, ότι για τις ανάγκες του ρεπορτάζ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον υφυπουργό Οικονομικών Δ. Κουσελά, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

**  Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
~
* Μικρότερο πρόγραμμα, αλλά με ποιότητα και δυναμική
* Ένα φεστιβάλ δεν κρίνεται από την ποσότητα, αλλά από την ποιότητα και τη δυναμική του. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό δομήθηκε το φετινό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, δεδομένης της οικονομικής κρίσης, όπως ανέφερε χθες η καλλιτεχνική του διευθύντρια Βίκυ Μαραγκοπούλου. Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού στην Αθήνα, παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης «Φάρις» Νίκου Μπασακίδη, έγινε η πρώτη επίσημη ανακοίνωση των παραστάσεων και εκδηλώσεων της 17ης διοργάνωσης, που θα διαρκέσει από 14 μέχρι και 21 Ιουλίου.

** Πελοπόννησος
~
Αύξηση 65% του αριθμού ανέργων
* Στο 13,2% έφτασε η ανεργία τους πρώτους μήνες του 2011 στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία.
* Ενδεικτικό των εκρηκτικών διαστάσεων πλέον του φαινομένου είναι ότι μέσα σε 12 μήνες υπήρξε μια αύξηση στον αριθμό των ανέργων στην Περιφέρεια πάνω από 65% (από 8,1% σε 13,2%)! Αν ρίξει κανείς μια ματιά, δε, στα στοιχεία της τελευταίας εξαετίας, από το 2006 έως σήμερα, θα διαπιστώσει ότι οι άνεργοι στην Πελοπόννησο σχεδόν διπλασιάστηκαν (από 7,0% το 2006 σε 13,2% σήμερα).

** Έμποροι Πελοποννήσου
~
Θέλουν μείωση φορολογίας και αύξηση ρευστότητας
* Η εξεύρεση πόρων για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων, η μείωση της φορολογίας στο ελληνικό εμπόριο, για μείωση της τιμολόγησης των προϊόντων, αλλά και η εξασφάλιση καλύτερων προϋποθέσεων από τον ασφαλιστικό τους φορέα, ειδικά για τους απερχόμενους του κλάδου, είναι οι στόχοι που εντάχθηκαν στο διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής της συνέλευσης, προ ημερών στην Πάτρα.

** ΓΠΣ Καλαμάτας Κατά προσφυγών στο ΣτΕ η Ν.Ε. του ΤΕΕ
~
* Σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που φαίνεται να υιοθετεί η πλειοψηφία των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, για το θέμα της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και της τακτικής των προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κινείται η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

** Δυτική Μάνη
~
Ένταση για τα απορρίμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο
*   Στιγμές έντασης υπήρξαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης, κατά τη συζήτηση του θέματος που αφορούσε στην «Παράταση προθεσμίας τεσσάρων μηνών στο έργο “Μεταφορά και διάθεση απορριμμάτων”», μεταξύ του δημάρχου Δημ. Γιαννημάρα και του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Παν. Μπασάκου. O δεύτερος διαφώνησε έντονα με τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής και εξέφρασε την άποψη ότι ο σχετικός διαγωνισμός, λόγω του ύψους του, που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, είναι διεθνής.

** "Αγανακτισμένοι"
~
Περιφορά καναπέ για ξύπνημα συνειδήσεων
* Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών
* Το καθιερωμένο τους ραντεβού με την πλατεία 23ης Μαρτίου έδωσαν χθες και προχθές βράδυ οι αγανακτισμένοι πολίτες της Καλαμάτας, οι οποίοι εδώ και 15 ημέρες περίπου σε καθημερινή βάση διαμαρτύρονται ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και στη λογική της πολιτικής του Μνημονίου.

**  Δήμος Μεσσήνης
~
Έντονο ενδιαφέρον για το οικόπεδο του δεματοποιητή
* Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ ήταν οι προσφορές που κατατέθηκαν χθες στο Δήμο Μεσσήνης στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξεύρεση χώρου όπου θα τοποθετηθεί ο δεματοποιητής, θα αποθηκεύονται τα δεματοποιημένα απορρίμματα και θα γίνεται η διαχείριση των στερεών αποβλήτων.
* Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί, τα ακίνητα πρέπει να βρίσκονται στα όρια του Δήμου Μεσσήνης ή της ευρύτερης περιοχής.

**Ο Οδοντίατρος από Αρφαρά Μεσσηνίας Γιάννης Θ. Μπούρας με τον από την Σύμη Ροδου , καταγώμενο Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθήνας Χαρακτικής -Καλών Τεχνών Μιχάλη Αρφαρά και τη συζυγότου από Γερμανία K. Mahrt - Ο Κ. Μ. Αρφαράς μας λέει ότι η καταγωγή των προγόνων του προέρχεται από το Αρφαρά Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας ..και ότι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να πάνε σε άλλους τόπους , κυνηγημένοι από τους Τούρκους περί τον 16ο αιώνα ! Αυτή είναι η ιστορία της οικογενειάς μας μας τονίζει !!
~

** O κ.κ Καθηγητής Μιχάλης Αρφαράς άρχισε τις σπουδές του  στην Σχολή Καλών Τεχνών  της Αθήνας , και συνέχισε  μεταπτυχιακές στη Γερμανία και ύστερα από βραβευμένη  Πανεπιστημιακή  καριέρα , επέστρεψε στην Ελλάδα ως καθηγητής  Χαρακτικής στην Σχολή της Αθήνας  απ΄ όπου και ξεκίνησε .-
Αξιόλογες  δημιουργίες  του  παρουσιάζονται  σε μουσεία και διάφορες εκθέσεις , σε Ελλάδα  και Ευρώπη ....
Φαίνεται ότι  η μεγάλη  παράδοση  πολλών  νέων  απ΄ την  περιοχή μας για σπουδές και για καλύτερη ζωή  , έχει βαθύτερες  ρίζες  στους δύσκολους  καιρούς των πρώτων  Αρφαραίων .... ( Γιάννης Θ. Μπούρας ) .-

** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ  ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!!
 Διατροφική... ανατροφή Από μικροί μαθαίνουμε τα «πρέπει» και τα «μη»


Τι είναι ευτυχία…

Οι 44 τρόποι που θα κάνουν τα παιδάκια σας... «4πέρατα» Μέρος τέταρτο: 9 - 12 μηνών Games to Play with 9 – 12 Month old Babies

Διατροφική... ανατροφή Από μικροί μαθαίνουμε τα «πρέπει» και τα «μη»
 http://hamomilaki.blogspot.com/2011/06/nutritional-upbringing.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
Η συμβολή των γονέων είναι σαφώς καθοριστική στην υγιεινή διατροφή των παιδιών Γνωρίζετε ότι ένα παιδί ενδέχεται να πρέπει να εκτεθεί ως και 10 – 20 φορές σε μία τροφή προτού την επιλέξει; Πόσο...
 Τι είναι ευτυχία
 http://hamomilaki.blogspot.com/2011/06/what-is-happiness-thanassis-vengos.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
«Έπρεπε να γεράσω, αγόρι μου, για να μάθω τι είναι ευτυχία. Τελικά ευτυχία είναι ένα ζευγάρι χέρια, δύο χέρια… Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμίσουν, θα σε περιποιηθούν,...
 Οι 44 τρόποι που θα κάνουν τα παιδάκια σας... «4πέρατα» Μέρος τέταρτο: 9 - 12 μηνών Games to Play with 9 – 12 Month old Babies
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/06/44-4-9-12-games-to-play-with-9-12-month.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
Games to Play with 9–12 Month old Babies 9-12 μηνών Το μωρό σε αυτή τη φάση κατανοεί τη γλώσσα ακόμα κι αν δε μιλάει και προσπαθεί να επικοινωνήσει με κάθε τρόπο, αντλώντας μεγάλη ευχαρίστηση ...

**
Τι πρέπει να ξέρουμε για το e.coli


Τετράχρονη στα βήματα του Πικάσο Is Aelita Andre, Four-Year-Old Artist, the Next Picasso?

Πως να ανακουφίσεις το κλάμα του μωρού σου How To Calm a Crying Baby

Τι πρέπει να ξέρουμε για το e.coli
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/06/ecoli.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Μια επιδημία τροφικών δηλητηριάσεων από το βακτήριο e.coli έχει προκαλέσει έως στιγμής τον θάνατο 16 ανθρώπων και έχει οδηγήσει στο νοσοκομείο εκατοντάδες άλλους σε Γερμανία, Σουηδία, Βρετανία...

 Τετράχρονη στα βήματα του Πικάσο Is Aelita Andre, Four-Year-Old Artist, the Next Picasso?
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/06/is-aelita-andre-four-year-old-artist.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Ένα τετράχρονο κοριτσάκι από τη Μελβούρνη έχει κάνει άνω κάτω τους φίλους της τέχνης στη Νέα Υόρκη και όχι μόνο. Ήδη κάποιοι πίνακές της πουλήθηκαν έως και 24.000 δολάρια ο ένας. Is This...
 Πως να ανακουφίσεις το κλάμα του μωρού σου How To Calm a Crying Baby
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/06/how-to-calm-crying-baby.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 How To Calm Your Crying Baby Why Do Babies Cry? Για όλα τα μωράκια, το κλάμα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να εκφράσουν τις ανάγκες τους. Ωστόσο, το κλάμα που δεν σταματάει μπορεί να σε...

**Γεια σας, Stamatios,  Η Eleni Benetatos σχολίασε τον σύνδεσμό σας. 
Η Eleni έγραψε: "KALHSPERA STAMATI MOY ♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ ________ღ♥ღ_________ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥ ..=.........=♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ........... ….......Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥=......= ♥(_¸.•´´(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ♥ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´•.¸_) ´´•.¸_)♥..FILAKIAAAAA KATAPRASINAAAAAA" :
** http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=227593007252723&id=1446349692 .-

** http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2139508254379&id=1446349692 .-
** Γεια σας, Stamatios, Η Chantal Duez σχολίασε τη φωτογραφία σας.
Η Chantal έγραψε: "a lot of kisses from Belgium, my dear you" :
** http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2139341970222&set=p.2139341970222&type=1 .-

** http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2139275688565&id=1446349692 .-
~** http://bl154w.blu154.mail.live.com/default.aspx?rru=inbox  .-
** Γεια σας, Stamatios, Η Stauroula Iatrou σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Η Stauroula έγραψε: "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗ...."  :
**  http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=180442245345121&id=1446349692 .-

**Γειά σου stamos1    ο mario σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
 **  http://mario.pblogs.gr/  .-
 Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
* http://www.sync.gr/mario/  .-

** Γειά σου stamos1   ο athene σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
 http://kodikas-athina.blogspot.com/   , http://ginemelos/ . http://www.athina-kotsoni.gr/  agorazv kai poylo palaioys pinakes . AMALIAS34 SYNTAGMA GALLERY ATHINA T 2103233999  . 2103233999  .- Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
* http://www.sync.gr/athene/  .-

** http://bl154w.blu154.mail.live.com/default.aspx?rru=inbox  .-
** EQUAL RIGHTS TO KICKBACKS!‏
*Athletic competitions are not really competitions of athletes, but of pharmaceutical companies and kickbacks! Every year new untraceable dopes show up that bring gold medals. The current antidoping code includes the whereabouts system, requiring athletes to select one hour every day to be available for no-notice drug tests. But these tests cannot find out the brand new drugs. Many governments subsidize these million-euro drugs as food supplements of their athletes!

 International Federation of Football Association(French: Federation Internationale de Football Association) is a corrupt organization based on kickbacks and steroids. FIFA President Sepp Blatter was re-elected Wednesday with overwhelming support, despite his corruption.
 Blatter's only opponent, top FIFA executive Mohamed bin Hammam, was suspended prior to the vote, because he accepted bribes, along with another FIFA Vice President Jack Warner. Bin Hammam's suspension left Blatter as the sole candidate for the presidency for the second time in succession.
 Of the voting delegates, 186 out of 203 chose to support Blatter rather than abstain. Shortly after the ballot, FIFA members also agreed by a large majority to change the way in which World Cup host countries are selected. In future, all FIFA delegates will vote on potential venues, rather than FIFA's smaller executive committee. This way, they will all share equally in kickbacks!
 Many people call for an investigation into the circumstances surrounding the vote that chose tiny oil emirate, Qatar, to host the 2022 World Cup, raising the prospect of a review of the selection process to scrutinize the wild corruption. Qatari paid very heavily to host the games.
 We all know what happens at Olympics, an international competition of steroids,

not athletes. People feel well during the games, but feel miserable after the

games when they find out Olympics cost them ten times more than projected, and

most of it went to kickbacks of kleptocrats!
 The Athens Olympics cost was projected to two billion euros, but it finally cost

Greek taxpayers 20 billion euros, with all that extra money going not to the

games, but to the private pockets of Graecokleptocrats.
 More than ten thousand East German athletes were doped in a program that ran for decades up until 1989 with approval from the highest levels of the East German government. Many were given the pills as minors. Three million tablets of performance enhancing drugs, mostly anabolic steroids, were given out each year to athletes. Many later developed cancer, ovarian cysts, liver damage, heart disease, infertility and other ailments. Some had children with health problems, such as blindness or club feet.
 East German coaches, trainers and parents would watch as their young daughters suddenly exhibited unusual amounts of body hair, bulked up rapidly, and developed deep voices. There was a joke running around that when women Olympic swimmers would go into the changing room and see East German girls there, they'd say, oh my God, we must be in the men's locker room!
 Despite the near cartoonish appearance of some of their athletes, the doping program delivered results. From 1972 to 1988, East Germany of 17 million people won 384 Olympic medals, not including the 1984 Los Angeles Games, which they boycotted. They always placed well ahead of the much larger West Germany. http://venitism.blogspot.com/

**  MARILIZARDISM METASTASIZES IN SAUDI ARABIA‏
* Reporters Without Borders(RSF)points out Saudi Arabia's sixth king, Abdallah ibn Abdulaziz Al-Saud, came to the throne in August 2005 and his regime has alternated between repression and openness. Political activists and journalists have been arrested but the country's first local elections have been held. The royal family's hold on the state and the supremacy of its Wahabi ideology is based on total control of news.
 RSF notes no laws protect freedom of expression so journalists dare not criticise the regime and self-censorship is the rule. Stability-threatening regional unrest and the fight against terrorism continue to be used to justify curbing basic freedoms. Visiting foreign journalists are always accompanied by government officials who report back on what they do.
 Marilizardism has metastasized in Sausi Arabia. Merciless Marilizard, the culprit alternate Greek FM of October-18 shock and awe, terrorizes Graecoblogosphere. Accusing dissident bloggers of treason, Graecokleptocrats have manufactured a blood libel in cyberspace, which in turn incites hatred and violence. http://venitism.blogspot.com
 Nevertheless, Saudi Arabia does not rob computers. Freakish October-18 mafia, is the only government on Earth which robs the computers of its citizens! Infamous CCU is the brutal arm of October-18 mafia which terrorizes the cyberspace, robbing computers at gunpoint, perjuring, jailing dissident bloggers, and gagging the truth. CCU of Graecokleptocracy is the most disgusting gang in Fourth Reich.
 Since the start of the Middle East uprisings, including demonstrations in neighbouring Bahrain, the government has been very careful not to allow such protests to develop in Saudi Arabia. Access to Saudi websites that sprung up during the Tunisian and Egyptian revolutions calling for reforms were blocked, along with a Facebook page, Revolutionary Nostalgia, which also urges reform. Foreign journalists were also banned from covering protests in the eastern part of the country and a BBC crew was stopped in March from reporting on unrest in Hofuf.
 RSF points out a Reuters correspondent had his accreditation withdrawn on 15 March after he filed a report on a protest that the regime considered inaccurate. Saudi Arabia is one the world's most repressive countries towards the Internet. New restrictions came into force on 1 January 2011, adding to laws passed in 2007. More than 400,000 websites are currently blocked. Far from trying to hide what they are doing, the Saudi authorities defend their censorship as being necessary to maintain social order. http://venitism.blogspot.com/

 ** SQUANDERING TAXPAYERS' HARD-EARNED MONEY ON RELIGULOUS JUNKETS‏
* The Hungarian Presidency of Fourth Reich has organised a religulous junket, to strengthen the dialogue and cooperation among historical Churches. In addition to Member State representatives, delegations from Croatia, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Ukraine, Russia, Israel, the United States and some Middle East states, were invited along to the three-day event, which started on 1 June. The participants reported on their experiences of the free exercise of religion and the relationship between church and State, in their respective countries. The agenda also included the situation of individual religions and religious minorities.
 Junketeers accompanied by their kith and kin, are going to junkets because they cannot miss a good party at taxpayers' expense. The worst thing that could happen in a junket is running out of caviar and hookers. Many junketeers use military jets that cost 10,000 euros per hour! Deputies of the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, love junkets!
 In 1966 John Lennon claimed the Beatles were more popular than Jesus. Lennon said: Christianity will go. It will vanish and shrink. I needn't argue with that; I'm right and I will be proved right. We're more popular than Jesus now; I don't know which will go first, rock and roll or Christianity. Jesus was all right, but his disciples were thick and ordinary. It's them twisting it that ruins it for me. http://venitism.blogspot.com
 Lennon uttered those fateful words at the height of Beatlemania. The British Invasion happened to also coincide with the decline of Christianity, especially in England, and especially amongst the younger generations. The mass hysteria of Beatlemania was analogous to religious ecstasy. Many fans truly saw the Beatles as musical messiahs. John, Paul, George, and Ringo reported that fans would bring sick people to their concerts, in the belief that the band had a divine healing presence.
 "It is very important to clarify that the separation of Church and State cannot mean the separation of Church and Society," warned Zsolt Semjén, in his inaugural speech. The Christian Democratic politician underlined, "The human being is open to the boundless horizon of existence, asking questions which go beyond visible things, yearning to explore the ultimate world."
 According to Mr Semjen, religion is connected to the State in several ways, "The determining symbols of a country are those that were made by our ancestors, and the State must honour them."
 The politician recalled that in several parts of the world, various means have been applied to prevent people from exercising their religion freely. Mr Semjen underlined that the atheist communist regime in Hungary, have employed aggressive means in its era, but there are others who used more sophisticated methods as well. "The State must not interfere with the resolution of religious matters," Mr Semjen warned in his speech.
 Spirituality is the search for God, an ultimate reality, a transcendent dimension of the world, an inner path enabling a person to discover the essence of his being, or the deepest values and meanings by which people live. Spirituality is often experienced as a source of inspiration or orientation in life. It encompasses belief in immaterial realities or experiences of the immanent or transcendent nature of the world. Spirituality is more personalized, less structured, more open to new ideas, and more pluralistic than religion.
 Spirituality is not related to religion. Many people define themselves as spiritual but not religious. Spirituals believe in the existence of many different spiritual paths, emphasizing the importance of finding one's own individual path to spirituality. Most people identify themselves as spiritual but not religious. Religion is a type of formal external collective search organized by churches, whereas spirituality is defined as an internal individual search.
 God is a vision of the highest values of truth, justice, love, and goodness toward which we strive. In this sense, God is a standard against which to measure ourselves and our achievements. God reminds us of the relativity and limitations of our own ideas. God serves as a corrective to our biases and a basis for critical reflection. By bringing together our highest ideals in a single symbol, God provides a focus for personal devotion or communal worship.
 We experience God as love, light, power, and wisdom. The God we pray to is both transcendent and immanent, a part of us but also greater than us. Sometimes we experience God as a light that comes to us in the darkness. This light emanates intense love and compassion and leaves us feeling joyous and connected to all of creation. Other times, we simply hear God's guidance as thoughts. It seems similar to a nudge or sometimes a whisper. This guidance usually comes suddenly and clearly, and it can arrive while we are deep in prayer or simply going about our business of the day.

**  WE ARE ALL VICTIMS OF ABRAHAMIC RELIGIONS!
* The Hungarian Presidency of Fourth Reich squanders the taxpayers' hard earned money on a religuLous junket! Minister of State for Church, Minority and Non-governmental Relations of the Ministry of Public Administration and Justice, László Szászfalvi talked about "the ways the Christian-Jewish-Islamic values, which determine the roots of Europe, can contribute to the implementation of a peaceful and just European life." Mr Szászfalvi highlighted that freedom of religion is the litmus paper of the level of human rights, where it is guaranteed there is a higher probability that further elements of human rights also apply." http://venitism.blogspot.com

 Let's face it, we are all victims of Abrahamic religions! Historians have proven that Abraham never existed! Nevertheless, the religulous tenets of the three Abrahamic religions, Christianity, Judaism, and Islam, are dangerous fairy tales and myths that have incited barbarous purges and holy wars that are still being fought. A talking snake? A man who lived inside a fish? A son of Roman rapist presented as the only son of God? Resurrection? Divine Revelations? Day of Judgment? Hell? Jihad? Adolf Hitler used to say that hoi polloi tend to believe big lies, not small lies!
 These are favorite religious images presenting God as grudge collector, deserving ridicule. But those who believe in the end-of-days may be making a self-fulfilling prophecy of apocalyptic images of stampeding armies and mushroom clouds in the ruins of Megiddo, the Israeli site from which the Book of Revelation says Armageddon will originate. http://venitism.blogspot.com
 According to the Minister of State, the Treaty of Lisbon made a gesture by its message that the relationship between State and Church is delegated to the authority of Member States. At the same time, it recognises that "religious communities provide a significant social contribution to European values." Mr Szászfalvi stood by the trialogue of the three world religions, "The purpose of our conference is to give a new impetus to the trialogue, for the benefit of Europe."
 Dodecatheos of ancient Greece was much better than the Tritheos of modern Greece. Tritheos destroyed Dodecatheos and the Graecoroman Civilization. If Tritheos was not invented by Paul, we would have been on the Moon one millennium before! Jesus is a legend, born in Nazaret in April of 6 BC, whereas Christ is a myth, born in Bethlehem in December! Jesus never said he was the only son of God, but we are all children of God. Jesus was the founder of Nazarene Judaism, not Christianity. Resurrection is the biggest lie of Christianity. Misogynist Paul, Peter's boyfriend, is the founder of Christianity! Thomas Jefferson wrote that Paul was the first corrupter of the doctrines of Jesus.
 Israeli Ambassador to Budapest, Aliza Bin-Noun talked about the situation of denominations and ethnic groups living in Israel. The diplomat highlighted that Israel is also home to members of three world religions, since in addition to Jews, there is a significant Arab and Christian minority in the country. The politician reminded that the various denominations have an increasingly smooth co-existence in Israel. In her opinion, this is reflected by the fact that the Arabs have received voting rights in 1948; and since then, their political representation in Israeli legislation has been increasing.
 Ms Bin-Noun recalled the visit of Pope John Paul II to Israel in 2000, which was a milestone in the Christian-Jewish dialogue. "Understanding and humility are very important, we must talk with each other, listen to each other, and it is very important to accept each other," the ambassador outlined the recipe for rapprochement.
 The most reliable Bible is The Jefferson Bible, or The Life and Morals of Jesus of Nazaret as it is formally titled. It was Thomas Jefferson's effort to extract the doctrine of Jesus by removing sections of the New Testament containing lies as well as perceived misinterpretations added by the Four Evangelists. Jefferson cut and arranged selected verses from the books of Matthew, Mark, Luke, and John in chronological order, mingling excerpts from one text to those of another in order to create a single narrative.
 The Jefferson Bible begins with an account of Jesus's birth without references to angels, genealogy, or prophecy. Miracles, references to the Trinity and the divinity of Jesus, and Jesus' resurrection are also absent from the Jefferson Bible. The work ends with the words: Now, in the place where he was crucified, there was a garden; and in the garden a new sepulchre, wherein was never man yet laid. There they laid Jesus. And rolled a great stone to the door of the sepulchre, and departed.
 All bibles are fiction. Atlas Shrugged, a novel by Ayn Rand, first published in 1957 in the United States, is considered the modern Bible. This was Rand's fourth, longest, and last novel, her magnum opus. The book explores a dystopia where leading innovators and producers(Atlas) go on strike srugging, refusing to be exploited by society. http://venitism.blogspot.com
 The Resurrection myth is based on the dying-and-rising god, a generic category for deities found within agrarian societies who are the focus of myths and rituals which represent the annual death and rebirth of the deity. All myths are echoes of rituals, and all rituals have as their primordial purpose the manipulation of natural phenomena by means of sympathetic magic. Carl Jung argued that archetypal processes such as death and resurrection were part of the trans-personal symbolism of the collective unconscious.
 Religions, scams, and hoaxes succeed because they exploit powerful psychological processes. These processes are the very ones that have enabled humans to survive and create art and technology, but also trasform Homo sapiens into Homo suckers.
 The Holy Light is a hoax that occurs every year at the Church of the Holy Sepulchre in Jerusalem on Holy Saturday, the day preceding Orthodox Easter. Criticism dates at least to the days of Islamic rule of Jerusalem, but the hoax is encouraged by Israel, because of the significant revenue it brings to Jerusalem. The culrpit, Greek Orthodox Patriarch of Jerusalem, recites a specific prayer, puts off his robes and enters alone into the sepulcher to perform the chemical hoax. The congregants subsequently chant Kyrie eleison(Lord, have mercy) until the 33 sensitive candles tied together ignite chemically inside the alleged tomb chamber of Jesus.
 Joe Nickell traveled to Toronto to investigate a weeping icon in a Greek Orthodox church. In front of a dozen television, newspaper, and radio reporters, Nickell collected samples of the tears for Toronto police lab analysis. The police termed the icon a fraud and concluded that the substance of the tears was olive oil. Last fall, over 20,000 people visited the church to witness the pseudomiracle, donating an estimated two million dollars. The priest of the church has been accused of perpetrating the hoax and stealing the money from the church's coffers.
 The Shroud of Turin had first appeared in about 1355 at a small church in Lirey, France. According to a bishop's report written in 1389 to the Avignon pope, Clement VII, an artist ad¬mitted he had cunningly painted the image of the crucified Christ on the cloth. Stylistic and iconographic elements corroborate a medieval artistic origin. So do modern carbon-14 tests, which yielded a date range of circa 1260—1390, consistent with the time of the reported forger's confession. Famed microanalyst Walter C. McCrone had previously determined that the image had been rendered by an artist using red ocher and vermilion tempera paint.
 Charlatan Saint Padre Pio's stigmata started with carbolic-acid misuse! Pio and some of the other friars at San Giovanni Rotondo were administering injections to boys who were ill with influenza. Alcohol not being available, an exhausted doctor left carbolic acid to be used for sterilizing needles and injection sites, while neglecteing to tell the friars it had to be diluted. As a result, Pio and another friar were left with angry red spots on their hands. Not only Padre Pio continued inducing his stigmata with acid, he also misused funds and had sex with female parishioners in the confessional. The founder of the Catholic university hospital in Rome branded Pio an ignorant and self-mutilating psychopath who exploited people's credulity.
 Three brats at Fatima of Portugal hoodwinked about conversations with Pseudovirgin Mary! The Fatima pseudomiracle has been described in many very different ways. Some claimed that the sun spun pinwheel-like with colored streamers, while others maintained that it danced.
 Most likely, there was a combination of factors at Fatima, including optical effects and meteorological phenomena, such as the sun being seen through thin clouds, causing it to appear as a silver disc. Other possibilities include an alteration in the density of the passing clouds, causing the sun's image to alternately brighten and dim and so seem to advance and recede, and dust or moisture droplets in the atmosphere refracting the sunlight and thus imparting a variety of colors.
 The effects of suggestion were also likely involved, since devout spectators had come to the Fatima site fully expecting some miraculous event, had their gaze dramatically directed at the sun by Lucia, and excitedly discussed and compared their perceptions in a way almost certain to foster psychological contagion. Even Lucia's own mother declared that her precocious daughter was nothing but a fake who was leading half the world astray with pseudomiracles and pseudoapparitions of Virgin Mary!
 The Holy Grail is an imaginary cup used by Jesus at the Last Supper, which clergy hoodwink to possess miraculous powers. Some Britons claim Joseph of Arimathea received the Grail from an apparition of Jesus and sent it with his followers to Great Britain. Some Spaniards created an unholy myth that Joseph used the Grail to catch Christ's blood while interring him, and he sent it to Spain.
 The unholy quest for the Holy Grail makes up an important segment of Arthurian myths. The myth combines Christian lore with a Celtic myth of a cauldron endowed with special powers. Hundred unholy cathedrals all over Europe hoodwink the faithful, displaying hundred variations of the Holy Grail! These fake grails do not belong to cathedrals, but to museums of hoaxes. Holy Grail hoax is the perfect unholy tool for fleecing Christians, writing fiction, and producing movies.
http://venitism.blogspot.com/

**  Γεια σας, Stamatios, Ο Theodore σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.Theodore Miliotis
* http://www.facebook.com/profile.php?id=100002415743657  .-

**  Ο Βασίλης Μελισσόβας θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.  Βασίλης Μελισσόβας
* http://www.facebook.com/reqs.php?fcode=863b33a1c&f=100002466010418 .-

**  http://bl154w.blu154.mail.live.com/default.aspx?rru=inbox  , 
**  http://bl154w.blu154.mail.live.com/default.aspx?rru=inbox .-

**Bulletin from the cause: BLUEnature  Go to Cause   Posted By: Constantine Alexander
To: Members in BLUEnature   Rejuvenation of an Island Bird Protected Area
During the past several months, our office coordinated and participated in an energized and optimistic team of political decision makers, scientists, Andros Island stakeholders and project managers that jointly prepared a funding application for the creation of a management plan and priority conservation actions to benefit the newly designated EU Natura 2000 Special Protection Area for the Birds (SPA) on Andros Island. The successful cooperation of the assembled team produced a funding application of which stakeholders expressed enthusiastic support and which was submitted for consideration to the LIFE Unit of the European Commission. This project was approved for 75% co-funding by the EU Commission and you can read its summary here: http://www.constantinealexander.net/2010/09/rejuvenation-of-an-island-bird-protected-area-.html   .-  Call to Action  Spread the word. Every invitation counts:  Invite Friends

**
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/


http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/

http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/

http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/

http://dimmetoparfara.blogspot.com/

http://snsarfara.blogspot.com/

http://snsstamoskal.blogspot.com/

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/

http://stamos-dynami.blogspot.com/

http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/

http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/

**
ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 :

** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/1-2011.html  , Στο Διάβα μιάς μέρας 1 Ιουνίου 2011 .- (66).-
** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/262011.html  , Η Καθημερινή μας Ενημέρωση Σχολιάζοντας τα Ασχολίαστα 2/6/2011 .- (49).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/3-2011.html  , Έργα κατασκευής Νέας Ε.Ο. Καλαμάτας -Τρίπολης Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 , Δείτε σχετικά βίντεο : .-
** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/3-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 .-
** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/4-5-2011.html  , Αυτό το Σαββατο-Κύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/6-2011.html  , Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 Ενημέρωση και Σχόλια .
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/6-2011_06.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 .- (67).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/7-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 7 Ιουνιου 2011 .(49).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/862011.html  , Γράφοντας και αντιγράφοντας ...σας παρουσιάζουμε ... 8/6/2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/blog-post.html  , Αθλητικές αναφορές...ειδήσεις ...ενημερώσης .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/8-9-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 .-

** ** ΟΙ IΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΡΦΑΡΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :


1 ~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html  ,.. (4).. Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 Από την Ιστορία του τόπου μας Δ.Δ.Αγίου Φλώρου .-

2 ~*** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/19-2010.html  , .. (3).. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.- Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση Δευτέρα , 19 Ιουλίου 2010 .-

3 ~** Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008 ..Οι Άγιοι Θεόδωροι των Αρφαρών , (2).- http://snsstamoskal.blogspot.com/search/label/%CE%B1%CF%81%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%AC  .-

4 ~** Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009 , ~** AGIOS FLOROS ARFARON 2008 http://snsstamoskal.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A3%20%CE%A6%CE%9B%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A3%20%CE%91%CE%A1%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%A9%CE%9D%20  .-

5 ~** Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 , … ΑΡΦΑΡΑ η ιστορία μας (2) ,…. (6)…. http://snsstamoskal.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%9F%20%CE%91%CE%A1%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%91.-%2001%20sns  , .-

6 ~ Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008 , .. φωτογραφίες , ΑΠΌ ΤΟ Αρφαρά Ν. Μεσσηνίας : ..(7)…. , http://snsstamoskal.blogspot.com/search/label/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%20%CE%91%CF%81%CF%81%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%AC%202008.-%20sns  ,,, .-

7 ~** http://facebook.com/group.php?gid=26476774455  , Arfara Messinias .-

8 ~ Σελίδες για το Χωριό μας ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : Ο αξέχαστος ιερέας και δάσκαλος Παπά- Γιάννης 2010 :

** http://www.youtube.com/watch?v=aBZZXp_6APk  ,9.-  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2010/12/h-i%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%B2-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%AC.html  , H Iστορία ενός χωριού Β΄ συνέχεια Αρφαρά -Μεσσηνίας Δεκέμβριος 2010 ( Τρίτη 14/12/2010 snsarfara –messinias – stamos01 ).-

10.-  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2010/12/15122010.html  , Ιστορία ενός χωριού ...Αρφαρά -Μεσσηνίας ...Γ΄συνέχεια Τετάρτη 15/12/2010 .-

11 .- http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/12/o%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-14-12-2010.html  , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΦΑΡΑ και Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 Οδοιπορικό σήμερα Τρίτη 14-12-2010 .-

12.-  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2010/12/2010.html  , Η Ιστορία ενός χωριού , ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημέρωση..αθλητική Ιστορική αναδρομή ...Αστέρας Αρφαρών 2010 , Σάββατο 11Δεκεμβρίου 2010 .-

13.- http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2010/12/h-i-2010.html  , H Iστορία ενός χωριού τέταρτη Δ΄συνέχεια Αρφαρά -Μεσσηνίας Δεκέμβριος 2010 .-

14.- http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/01/27-2011.html  , Η Ιστορία του χωριού μας Ε΄ συνέχεια 27 Ιανουαρίου 2011 .-

~**15.- http://snsarfara.blogspot.com/2008_11_01_archive.html  ,

** 15α .- http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/2011.html  , Εξέλιξη στης οικογένειας Μπούρα στο Αρφαρά Μεσσηνίας 2011 .-

16  ~ http://snsstamoskal.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A3%20%CE%A6%CE%9B%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A3%20%CE%91%CE%A1%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%A9%CE%9D%20  .-

17 **  http://scrapgreece.ning.com/profile/StamatiosSkoulikas  STAMATIOS SKOULIKAS

** http://www.sync.gr/stamos1 , 4042 φίλοι , 1572 μέλη σέ έχουν φίλο , ..

** http://www.facebook.com/home.php?=home#!/profile.php?id=1446349692 ,    598/filoi …. 813 ΦΙΛΟΙ .-
 
**  http://twitter.com/stamos01/  .-


  ** http://www.youtube.com/stamos01  : 745 μεταφορτώσεις βίντεο .- 

Δεν υπάρχουν σχόλια: