Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Γέροντας Παϊσιος ο Αγειορίτης 2010 * 25/12/2010

Γέροντας Παϊσιος ο Αγειορίτης 2010 , 25/12/2010 ! :

1. Οι άνθρωποι, βρε παιδί μου,χωρίζουν από τη φιληδονία τους και από τον εγωισμό τους. Από τίποτε άλλο. Όλους τους άλλους λόγους τους εμπνέονται εκ των υστέρων για να δικαιολογούν τους εαυτούς τους.

2 . Στη μέση της οικογένειας πρέπει να είναι ο Χριστός. Τα προβλήματα τα λύνει ο
πνευματικός. Το ζευγάρι πρέπει να έχει κοινό πνευματικό.


ΩΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ –ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …ΤΩΡΑ!

~** Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Αρχιμανδρίτη Γεωργίου
Ο Γέρων Παΐσιος δεν έχει ανάγκη από τους δικούς μας επαίνους η την δική μας παρουσίαση. Με την Χριστομίμητο αγάπη του ανέπαυσε τον Θεόν και τους ανθρώπους και γι' αυτό πολύς είναι ο έπαινος του στην Εκκλησία του Θεού.
Είχε το σπάνιο χάρισμα να αναπαύει ανθρώπους κάθε κατηγορίας, κάθε μορφώσεως και κάθε πνευματικής καταστάσεως. Ενθυμούμαι την περίπτωση ενός ψυχίατρου - ψυχαναλυτού πού πέρασε από την Μονή μας μετά την συνάντηση του με τον Γέροντα. Όχι μόνο είχε αναπαυθεί, αλλά και μου είπε ότι όσα του είπε ό Γέροντας, ήταν ή τελευταία λέξη της ψυχιατρικής. Είναι γνωστό ότι ό π. Παΐσιος δεν διάβαζε αλλά βιβλία εκτός από το Ευαγγέλιο και τον Αββά Ισαάκ τον Σύρο.Για να αναπαύσει μία ψυχή δεν εφείδετο χρόνου και κόπου. Κάποτε είχα την απορία πώς μπόρεσε να θεραπεύσει ένα νέο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Από σεβασμό δεν τον ερωτούσα. Μετά από χρόνια απήντησε στην απορία μου ως εξής: «Όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα, πρέπει να τον ακούς με προσοχή και όση ώρα σου ομιλεί να μη δείξεις ότι κουράστηκες, γιατί τα έχασε όλα. Να, εγώ τον τάδε νέο μία ημέρα τον άκουγα ακίνητος επί εννέα ώρες. Γι' αυτό έπαθαν τα έντερα μου». Δεν ήταν ή μόνη περίπτωση πού ή θυσιαστική αγάπη του π. Παϊσίου θαυματούργησε.
Άλλη φορά, όταν τον ερώτησα για κάποιο δύσκολο πρόβλημα πού ως Πνευματικός συναντούσα στην εξομολόγηση, μου είπε: «Άκουσε πάτερ, όταν κάποιος γίνει Πνευματικός, πρέπει να αποφασίσει να πάει στην κόλαση γι' αυτούς πού εξομολογεί Αλλιώς να μη γίνεται Πνευματικός. Άλλ' εγώ σου λέγω ότι εκεί πού θα πάει στην κόλαση, θα την κάνη Παράδεισο γιατί θα έχει την αγάπη». Φοβερός Λόγος, πού μόνο ένας θεοφόρος άνθρωπος θα μπορούσε να ειπεί. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία τριάντα χρόνια ή Παναγία μας φρόντισε για την επάνδρωση του Αγίου Όρους. Ό π. Παΐσιος ανήκει στους Γέροντες εκείνους πού βοήθησαν πολλούς νέους να πάρουν την απόφαση να γίνουν μοναχοί. Και ακόμη βοήθησε πολλούς νέους μοναχούς να ριζώσουν στο Άγιο Όρος και να καρποφορήσουν. Τον νοιώθαμε συμπαραστάτη στον αγώνα μας για την διαποίμανση των νέων μοναχών μας, αλείπτη πολλών πού αγωνίζονταν κατά του διαβόλου, των παθών και του κόσμου.
Συχνά ό Γέροντας συμβούλευε να έχουμε πνευματική αρχοντιά και φιλότιμο. Αυτές οι αρετές διέκριναν και τον ίδιο, όπως γνωρίζουν όσοι τον είχαν συναναστροφή. Κάποτε πού τον επεσκέφθην στο παλαιό του κελί του Τιμίου Σταυρού, όταν μετά την συνομιλία μας τον χαιρέτησα, με συνόδευε για αρκετό διάστημα. Μόλις του είπα ότι πρέπει να μη κοπιάζει και να επιστρέψει στο κελί του, με χαιρέτησε και αναχώρησε. Αν δεν του έλεγα να επιστρέψει, θα με συνόδευε ως το Αντιπροσωπεία μας στις Καρυές.
Θα πρέπει ακόμη να ειπώ ότι το προορατικό χάρισμα φανέρωνε σπάνια και ποτέ για επίδειξη αλλά για ωφέλεια των ψυχών. Σε νέο αδελφό πού τον επισκέφθει και είχε λογισμό κατά του Ηγουμένου, ότι δεν του έκανε κοντό (κολόβιο), πριν ό αδελφός του ειπεί τον λογισμό του, ό Γέροντας του είπε: «Ευλογημένε, τι λογισμό έχεις ότι ό Γέροντας δεν σου κάνει κοντό;»
Παρηγορούσε τους νέους μοναχούς, όταν στεναχωριόντουσαν για κάποιες αδυναμίες τους, όπως την ζήλια, τις οποίες χαρακτήριζε ως παιδικά ελαττώματα. Φυσικά τους συμβούλευε ότι έπρεπε να ωριμάσουν και να τα ξεπεράσουν.
Τον π. Παΐσιο χαρακτήριζε και ή πασών των αρετών ανωτέρα, ή διάκρισης. Βοηθούσε την κάθε ψυχή να ανακάλυψη την κλίση της και την από Θεού κλίση της, για να εύρει την όντως ανάπαυση.
Ή αγάπη του αγκάλιαζε όλο τον κόσμο. Πολλούς ανθρώπους, και μάλιστα νέους, βοήθησε να ζήσουν την χριστιανική ζωή στον κόσμο και στην οικογενειακή ζωή.
Όταν συνομιλούσες με τον Γέροντα, είχες την αίσθηση ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού.
Θα πρέπει ακόμη να τονισθεί ότι ό π. Παΐσιος ήταν πολύ ευαίσθητος στα δογματικά ζητήματα.
Κάποτε μου έγραψε: «Τα δόγματα δεν μπαίνουν στην ΕΟΚ».
Ακολούθησε και στο σημείο αυτό την οδό όλων των Αγίων Πατέρων πού πίστευαν και ομολογούσαν ότι όχι μόνο ή αρετή αλλά και ή ορθοδοξία της πίστεως χρειάζεται για να σωθεί ό άνθρωπος.
Την αγία του ζωή επεσφράγισε με τον άγιο θάνατο του. Εδέχθη την οδυνηρή ασθένεια του ως δώρων Θεού και εχαίρετο με την σκέψη ότι και οι εν τω κοσμώ Χριστιανοί, πού κατατρύχονται από την ίδια ασθένεια, θα παρηγορούνται μαθαίνοντας ότι και οι μοναχοί πάσχουν από αυτήν. Είχε ξεπεράσει την φιλαυτία.
Δεν εστενοχωρείτο για την ιδική του ασθένεια, αλλά και επί κλίνης οδυνηρός ευρισκόμενος εσκέπτετο τους πάσχοντας συνανθρώπους του. Ακόμη και τις τελευταίες ήμερες της ζωής του ενδιεφέρετο για τα προβλήματα των ανθρώπων. Σε ευσεβές ανδρόγυνο πού τον επεσκέφθη λίγες ήμερες προ της κοιμήσεως του και πού είχε θυγατέρες ανύπανδρες, είπε: «Σας δίδω εντολή να ενδιαφερθείτε για την αποκατάσταση των θυγατέρων σας». Με την ευχή του ή εντολή και επιθυμία του εξεπληρώθη.
Αιωνία σου ή μνήμη σεβαστέ Γέροντα. Σε ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες, μας παρηγόρησες, στήριξες, νουθέτησες με τους λόγους σου και με την βιωτή σου. Ευχου να ακολουθούμε και εμείς τα ίχνη σου, καθώς και συ ακολούθησες πιστά τα ίχνη του Σωτήρος Χριστου.
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Καθηγούμενος Ιεράς Κοινοβιακής Μονής
Όσιου Γρηγορίου Αγίου Όρους

Τα βιντεο :

~** Γέροντας Παΐσιος o Αγιορείτης 1924-1994 • 2/4 :



~** Από Θεού άρξασθε"Σε αυτό το τόπικ θα προσπαθήσω να ανεβάζω ότι νεώτερο και μη καταγεγραμμένο επισήμως έμπιπτει στην αντίληψή μου, σχετικά με τον γέροντα Παΐσιο από μαρτυρίες προσκυνητών λαϊκών και μή, σχετικά με άγνωστες προορρήσεις, πληροφορίες και επεξηγήσεις του Γέροντα Παΐσίου, όσο αναφορά τα επερχόμενα γεγονότα, όπως Προφητείες και πληροφορίες για την Πόλη, επεισόδια στο Αιγαίο και Ελληνοτουρκικά, χάραγμα, αντίχριστος καθώς και άγνωστα θαύματα και σημεία του γέροντα Παΐσίου.Παρακαλώ τους αδελφούς που τυγχάνει να διαθέτουν υλικό ή πληροφορίες σχετικά με αποκαλύψεις ή θαυμαστά γεγονότα που επιτέλεσε ο Γέροντας, εάν θέλουν να τα ανεβάζουν στο τόπικ για την δόξα του Χριστού, της Ορθοδοξίας και του γέροντος και σαν πνευματικό στήριγμα και βακτηρία όλων των Χριστιανών.-

~** ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ :



~** Σαν πρώτη ανάρτηση, σας υποβάλλω ένα πνευματικό πόνημα, στο οποίο επεξηγούνται ορισμένα γεγονότα από τον ίδιο τον γέροντα. Οι πηγές προέρχονται από μαρτυρίες προσκυνητών και από απομαγνωτοφωνημένες συνομιλίες του Π Παΐσίου με προσκυνητές ή αγιορείτες μοναχούς και αφορούν τον χρόνο έλευσης του Αντιχρίστου, τη δόξα της Ελλάδος και την Αναλαμπή της ορθοδοξίας στα χρόνια μετά τον Αντίχριστο, το χάραγμα, και τη συσχέτηση της έλευσης του Αντιχρίστου με τη Δευτέρα Παρουσία, για την οποία ως γνωστόν είναι άγνωστος ο χρόνος και η ώρα πραγματοποίησής της σε όλους παρά μόνο στον Θεό. Επίσης στο βιβλιαράκι αυτό γίνεται αναφορά σχετικά με αποκαλύψεις του γέροντα για το επικείμενο μαρτύριο μοναχών του αγίου όρους, που θα υποστούν στα χρόνια των διωγμών υπό του Αντιχρίστου.-

~**Π. ΠΑΙΣΙΟΣ - Σημεία των καιρών 666 :



~**Thrax έγραψε:
Σαν πρώτη ανάρτηση, σας υποβάλλω ένα πνευματικό πόνημα, στο οποίο επεξηγούνται ορισμένα γεγονότα από τον ίδιο τον γέροντα. Οι πηγές προέρχονται από μαρτυρίες προσκυνητών και από απομαγνωτοφωνημένες συνομιλίες του Π Παΐσίου με προσκυνητές ή αγιορείτες μοναχούς και αφορούν τον χρόνο έλευσης του Αντιχρίστου, τη δόξα της Ελλάδος και την Αναλαμπή της ορθοδοξίας στα χρόνια μετά τον Αντίχριστο, το χάραγμα, και τη συσχέτηση της έλευσης του Αντιχρίστου με τη Δευτέρα Παρουσία, για την οποία ως γνωστόν είναι άγνωστος ο χρόνος και η ώρα πραγματοποίησής της σε όλους παρά μόνο στον Θεό. Επίσης στο βιβλιαράκι αυτό γίνεται αναφορά σχετικά με αποκαλύψεις του γέροντα για το επικείμενο μαρτύριο μοναχών του αγίου όρους, που θα υποστούν στα χρόνια των διωγμών υπό του Αντιχρίστου.http://rapidshare.de/files/48384386/Sim ... s.pdf.htmlΔεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο μετά από τον αντίχριστο.
καὶ ἐὰν ἔχω προφητείαν καὶ εἰδῶ τὰ μυστήρια πάντα καὶ πᾶσαν τὴν γνῶσιν, καὶ ἐὰν ἔχω πᾶσαν τὴν πίστιν, ὥστε ὄρη μεθιστάνειν, ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, οὐδέν εἰμι.-

~** Ο Γέρων Παίσιος για την Τουρκία :



~** EΠΕΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ (ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ)ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 666 ΑΛΛΑ 616 ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΑ 80 ΕΓΡΑΦΑΝ 616 ΚΑΙ ΤΑ 20 ΜΟΝΟ 666 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΥΠΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΥΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ 666, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΥΠΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ[/quote]Πρέπει να πούμε ότι ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, με νεύση Αγίου Πνεύματος γνώριζε το όνομα του τελευταίου και τελικού αντιχρίστου και όχι μόνο αυτός αλλά και ο Ενώχ, έβδομος από Αδάμ, όταν προφήτευσε για τη Δευτέρα Παρουσία στο ομώνυμο βιβλίο του.Ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος δεν θέλησε να συμπεριλάβει το όνομα του Αντιχρίστου εντός του κειμένου, προκειμένου να μην μολύνει το Θεόπνευστο βιβλίο της Αποκαλύψεως και της Καινής Διαθήκης, με την αναγραφή αυτού του βδελυρού και μιαρού ονόματος.Εξάλλου το γεγονός ότι ο αριθμός του θηρίου θα είναι το χξστ' ή άλλως 666 είναι αδιαμφισβήτητο καθώς αυτό είναι ιστορικά αποδεδειγμένο και καταγεγγραμμένο και στην Παλαιά Διαθήκη αφού οι Ισραηλίτες επέβαλλαν σαν ετήσια φορολογία στους κατακτημένους λαούς το ποσό των 666 τάλαντων χρυσού, ποσό πολύ μεγάλο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Το ίδιο νούμερο θα χρησιμοποιήσουν σαν συμβολικό αριθμό για την επιβολή της παγκόσμιας κυριαρχίας τους, αφού αυτός ο αριθμός τους συνοδεύει εδώ και χιλιάδες χρόνια και αποδεικνύει την υποταγή της ανθρωπότητας στα υποχθόνια σχέδια τους.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ
"Να αγωνισθούμε με φιλότιμο να μπούμε στον Παράδεισο, να μην λυπήσουμε το Χριστό μας", Γέρων Παΐσιος Αγιορείτης .-

~** ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! :




~** NOIAZOMAI - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ :



~** ''ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΙΑ Δ.Ν.Τ & ΤΟΥΡΚΟΥΣ'' :



~** ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Καταιγίδα έρχεται στα Βαλκάνια :



~** Πάτερ Παϊσιος ζωή μετά θάνατον :




~** Α. ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ
1. «Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ» του Ιερομονάχου Χριστόδουλου, Αγιορείτου
2. «ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ» του ιερομονάχου Χριστόδουλου, Αγιορείτου
3. «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ» του Γιώργου Κορή (αναφέρεται στις διδαχές 4 των γερόντων ή Αγίων, μεταξύ των οποίων και ο π. Παΐσιος)
4. «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ» του Μ. Μιχαήλ
5. «ΒΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ» του Ιερομονάχου Ισαάκ
6. «Ο ΓΕΡΩΝ π. ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ» Εκδόσεις : «Απόστολος Βαρνάβας»
7. «ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ» - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΕΑΔΗΣ
8. «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α .ΖΟΥΡΝΑΖΟΓΛΟΥ.
9. «ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ», που έγραψε ο Αθανάσιος Ρακοβαλής.

Β. ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ (εκδόσεις Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου – Σουρωτή)
1. Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου «ΛΟΓΟΙ Α΄ : ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ»
2. Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου «ΛΟΓΟΙ Β΄ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»
3. Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου «ΛΟΓΟΙ Γ΄ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ»
4. Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου «ΛΟΓΟΙ Δ΄ : ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ»
5. Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου «ΛΟΓΟΙ Ε΄ : ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ»

Γ. ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
1. «ΑΓΙΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ»,
2. «ΓΕΡΩΝ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ»,
3. «ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΟΥ»,
4. «ΕΠΙΣΤΟΛΑΙ»

~**ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2010 :
http://www.youtube.com/watch?v=yAv2UeKlPo0



~* ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ :
http://www.youtube.com/watch?v=sOooX24ZUbI ,




~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/12/20122010.html , Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 . Οδοιπορικό στο σήμερα Δευτέρα 20/12/2010 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/12/21122010.html , Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 Στο διάβα ..του σήμερα Τρίτη 21/12/2010
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/12/22-2010.html , Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 Στο Διάβα του Σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/12/22122010.html , Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 Υγεία ...και ..Γυναίκα ...Καρκίνος Μαστού ..οσα πρέπει να ξέρουμε 22/12/2010
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/12/23122010.html , Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα είναι Πέμπτη 23/12/2010 ...Σας γράφουμε
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/12/23122010.html , Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 , Διαβαίνοντας το σήμερα Πέμπτη 23/12/2010 *
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/12/24122010.html , Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 ..Σήμερα είναι Παρασκευή 24/12/2010 , παραμονή Χριστουγέννων
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/12/25122010.html , Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010Σάββατο 25/12/2010 ., ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .-


~**
~**ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ :




***

Δεν υπάρχουν σχόλια: