Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 28/06/2012

Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 28/06/2012 ¨:
Το ποντικάκι  στο αγιάζι της ενημέρωσης : !!!


~***
~**ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ της Ελληνικής Σημαίας
~ Πρώτον
‘O Ελληνικός Σταυρός (αρχαίο ελληνικό συμβολο), ο οποίος αναπαριστάται ως ένας απλός ισοσκελής και όρθιος σταυρός, θεωρείται η μια από τις 3 αρχαιότερες μορφές σταυρού (μαζί με τον Πλάγιο Σταυρό και τον Ηλιακό Σταυρό). Συμβολίζει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (γη, νερό, αέρας, φωτιά) σε ισορροπία και σταθερότητα. Κατ’ επέκταση, συμβολίζει την αρμονία της φύσης. Συμβολίζει, επίσης, τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Τέλος, συμβολίζει την σχέση του Θείου (κάθετος άξονας) με τον Κόσμο (οριζόντιος άξονας).
* Συμπερασματικά, βλέπουμε ότι όσο ο άνθρωπος “ωρίμαζε” πνευματικά ανά τους αιώνες, ανέλυσε το σύμβολο του σταυρού περισσότερο και το συνέδεσε με ανώτερες φιλοσοφικές και θεολογικές έννοιες: ο κάθετος άξονας σχετίστηκε με τον Ουρανό, το πνευματισμό, τη δύναμη και το αρσενικό στοιχείο. Ο οριζόντιος άξονας σχετίστηκε με τη Γη, την ευαισθησία, τη λογική και το θηλυκό στοιχείο. Έγινε το σύμβολο της ζωής, της γονιμότητας, της αθανασίας, των 4 εποχών του χρόνου, των 4 στοιχείων της φύσης, των 4 ανέμων και των 4 κατευθύνσεων του ορίζοντα, της ισορροπίας μεταξύ ύλης και πνεύματος, της δυαδικότητας της φύσης και της αρμονικής ένωσης των αντίθετων (αλλά όχι αντίπαλων) Δυνάμεων, αλλά και της δημιουργίας.
~ Δεύτερων
O σταυρός στην Ελληνική Σημαία μας θυμίζει τον τεράστιο πόνο και τυρανία που επιβλήθεκε στον Ελληνικό Λαό από τα μέσα του 4ου αιώνα μ.χ. έως το έτος 1922 μ.χ. Μας υπενθυμίζει για το βάρβαρο ολοκαύτωμα και γεννοκτονία που επιβλήθηκε στον Ελληνικό Λαό σε όλη την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία (και ιδιαίτερα στην Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία) με εντολή και διαταγές των διαφόρων αυτοκρατόρων και αυτές οι διαταγές εφαρμόζονταν και εκτελούνταν απο τους Ρωμαίους στρατιώτες μαζί με τους κληρικούς και τις φανατισμένες ομάδες των Χριστιανών. Υπολογίζεται ότι μεταξύ 20 με 30 εκατομύρια Ελληνες δολοφονήθηκαν, και οι περιουσίες τους αρπάχτηκαν και δόθηκαν στην Χριστιανική Εκκλησία. Ολα αυτά έγιναν λόγω του ότι οι Ελληνες αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την Ελληνική θρησκεία και το Ελληνικό πνεύμα τους και να γίνουν Χριστιανοί.
* Την ίδια περίοδο σ’ ολη την αυτοκρατορία οι θρησκευτικοί ναοί των Ελλήνων γκρεμίζονταν από τους βανδαλιστές χριστιανούς και με τα ίδια υλικά έχτιζαν χριστιανικούς ναούς στον ίδιο τόπο. Βιβλιοθήκες και βιβλία ερίχνοντο στις φλόγες, αγάλματα και άλλα σπουδαία έργα τέχνης καταστρέφονταν, θέατρα και φιλοσοφικές σχολές παιδείας γκρεμίζονται και η λειτουργία τους απαγορεύονταν.
* Οι Ολυμπιακοί αγώνες απαγορεύτηκαν, το θέατρο, αθλητικά, χορός και τραγούδι επίσης απαγορεύτηκαν. Οι χριστιανοί έκαναν ότι μπορούσαν να εξωντώσουν τον Ελληνισμό, τον Ελληνικό πολιτισμό και το Ελληνικό πνεύμα. Ο σταυρός είναι το σύμβολο που μας υπενθυμίζει αυτήν την απόπειρα εξαφάνισης του Ελληνικού λαού.
* Ο σταυρός επίσης μας υπενθυμιζει και τα 400 χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων, κάτω από την βάρβαρη Οθωμανική (Τουρκική) αυτοκρατορία και την γεννοκτονία των Ελλήνων απο τους Τούρκους στην Στερεά Ελλάδα, στα νησιά του Αιγαίου και την Μικρασία έως το έτος 1922 μ.χ.
* Τα πιό πολλά από αυτά τα φρικτά εγκλήματα εκτελέστηκαν από ανθρώπους που μοιάζουν με ορισμένες ομάδες της Αφρικής, που πίστευαν ότι θα πρέπει να κάνουν ανθρώπινες θυσίες στο θεό τους. Σε αυτήν την περίπτωση η ανθρώπινη θυσία ενός ανδρός με το όνομα Χριστός, που ήταν ένας πιστός και αφοσιωμένος «Εβραίος», που το μοναδικό του έγκλημα ήταν να μιλήσει δημόσια εναντίον του κατεστημένου –προδότες, που ήταν σε συνωμοσία με τον Ρωμαίο κατακτητή της πατρίδας του, το Ισραήλ και ο οποίος ήθελε να απαλλάξει τον λαό,και τη χώρα του από τη ξένη κατοχή - σίγουρα δεν ήταν Θεός.
* Ο Χριστός ήταν ένας πολιτικός - θρησκευτικός - αγωνιστής/επαναστάτης της εποχής του. Αυτός και οι οπαδοί του (και υδιέταιρα αυτή που συντάξαν [εγράψαν] τα διάφορα ευαγγέλια )κατάκλεψαν πάρα πολλά από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία - θρησκεία - και πολιτισμό,και η πατέρες της εκκλησίας των διαφόρων θρησκευτικών συμβουλίων (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ) εκαναν το ιδιο.Πρόσθεσαν,αφαιρέσαν και μορφοποιήσαν την χριστιανική φιλοσοφία,προκειμένου να δημιουργήσουν το χριστιανισμό που η εκκλησία διδάσκει σήμερα.
~* Η Ελληνική σημαία
Τιμημένη...... αγαπημένη......ματωμένη
Τα χρώματα της σημαίας, γαλάζιο και λευκό, συμβολίζουν το γαλάζιο
της Ελληνικής θάλασσας και το λευκό των αφρισμένων κυμάτων.
Οι οριζότιες γραμμές ειναι 9, όσες και οι συλλαβές (η λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) του συνθήματος της
Ελληνικής Επανάστασης, ...<ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ>.-

~**Το βραβείο του καλύτερου αλεξίσφαιρου γιλέκου στην Ευρώπη έλαβε η ελληνική εταιρεία ELMON:

~Το βραβείο του καλύτερου αλεξίσφαιρού γιλέκου στην Ευρώπη έλαβε η ελληνική εταιρεία ELMON. Το βραβείο απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης αμυντικού εξοπλισμού που έλαβε χώρα στο Παρίσι από 11-15/6/2012.
* Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αξιολογήθηκαν με αυστηρά κριτήρια βασισμένα στην εξέλιξη της εγκληματικότητας και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των αλεξίσφαιρων γιλέκων. Μετά από ενδελεχή εξέταση των δεδομένων η σχετική επιτροπή απεφάνθη πως τα Ελληνικά αλεξίσφαιρα γιλέκα της ELMON ήταν τα καλύτερα της Ευρώπης.
* Η διεθνής βράβευση των αλεξίσφαιρων γιλέκων της ελληνικής εταιρείας ELMON αναφέρθηκε στο φημισμένο γαλλικό περιοδικό στρατιωτικού και αστυνομικού περιεχομένου «Pro Securite” στο τεύχος Ιουλίου Αυγούστου 2012 (Τεύχος Νο. 105).
 Σφέρες από Κασλάνικοφ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ELMON έχουν αποδείξει στην πράξη της ποιότητα τους αφού σύμφωνα με στοιχεία έχουν σώσει τις περισσότερες ζωές στην Ελλάδα, όπως πρόσφατα και στην περίπτωση του αστυνομικού Γιάννη Π. ο οποίος κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης δέχτηκε με 3 σφαίρες Kalashnikov στο στήθος και 6 συνολικά σφαίρες τύπου MAKAROV & TOKAREV.
 Σφέρες από Μακάρεφ ή Τακάροφ

Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες με το αλεξίσφαιρο γιλέκο της ELMON καθώς και οι φωτογραφίες
από το γιλέκο που φόραγε ο αστυνομικός Γιάννης Π.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το αποτέλεσμα των τριών σφαιρών του AK-47 Kalashnikov και στην δεύτερη φωτογραφία οι 6 σφαίρες από τα πιστόλια MAKAROV & TOKAREV. Όπως φαίνεται και
στις δύο περιπτώσεις το άτομο που φορούσε το γιλέκο δεν τραυματίστηκε αφού το γιλέκο μπόρεσε να συγκρατήσει τις σφαίρες ενός επιθετικού πολεμικού τυφεκίου και δύο πιστολιών.

~***Εγκρίθηκε το αίτημα της Κύπρου για τον Μηχανισμό Στήριξης :
~Εγκρίθηκε το αίτημα της Κύπρου για βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση, κατά την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Παράλληλα, εξετάστηκε η κατάσταση στην Ισπανία.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην κυπριακή πρωτεύουσα το κλιμάκιο της τρόικας.
~** Κυρία Γεωργία Σαδανά όταν θα κάνετε ενα ρεπορτάζ να το κάνετε σωστά και να αναφέρεστε στις ανακοινώσεις όλων των κομμάτων. Σε σημερινο σας αρθρο στη City Press ξεθάψατε μέχρι και τους οικολόγους για τη θεση που πήραν για την επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης. Η Ελλήνων Πολιτεια δεν θα κανει αλλο υπομονή. Απο εδω και στο εξης θα δημοσιοποιει τα ονοματα ολων των δημοσιογραφων οι οποιοι την αγνοούν συστηματικά εξυπηρετώντας το σαπιο πολιτικό σύστημα και τις δοσοληψίες του με αυτο. Σε αυτη τη λιστα ειναι γνωστα και μεγαλα ονοματα και η αληθεια θα λαμψει. Τερενς Κουϊκ, Λώρρα Ιωαννου, Νίκος Μάνεσης και η λίστα θα συνεχιστεί!!!

~** ..ΑΙΡΕΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΥΝΟΛΟΝ 423 ΑΙΡΕΣΕΙΣ  :
1. Aarti (Babaji)
2.
A W R (Μούν)
3.
Agapi - Centre Scopelos
4. Αγγελιοφόροι του Φωτός
5. Αγιουρβέντα
(γκουρού Μαχαρίσι)
6. Agni Yoga Society
7. Advanced Organization Saint Hill for Europe and Africa (
Σαηεντόλοτζυ)
8.
Αδελφότης Εσσαίων
9.
Αδελφότης Μύριαμ
10.
Αδελφότης τού Σταυρού καί 'Αστεριού Brotherhood of the Cross and Star- (Κύπρος)
11.
Αδελφότητα τού Κρόνου - Orlo Saturni
12. Αδελφότητα του Λευκού Χιτώνα (Osho Rajneesh)
13. Αδελφότητα του Ram
14. Aeroterra Retreats
15. Αθηναίων Εταιρεία γιά τήν Επιστήμη καί τήν Ανάπτυξη τού Ανθρώπου
16. Αιώνιος Ηνίοχος
17. Academy for Fortune Science (Babaji)
18. Ακαδημία Εσωτερικών Μελετών
19. Ακαδημία Ράτζ Γιόγκα (Μαχαράτζι)
20. Aquarious SA
21. Aldebaran
22. Alkaest
23. Αμερικανική Διεθνής Εταιρεία Ρέικι
24. AMORC (Ροδόσταυροι)
25. Ανάντα Μάργκα
26. Ανθρωπιστικό Κέντρο Αμεσης Επικοινωνίας (Silo)
27. Ανθρωπιστικό Κίνημα (Silo)
28. Ανθρωποσοφία (τού Rudolf Steiner)
29. Ανωτάτη Εποχή Προβλέψεων Σωμάτων ο Πύθιος Απόλλων (Πίτ Παπαδάτος)
30. Auroville International (Αουροβίλ)
31. Applied Scholastics (Σαηεντόλοτζυ)
32. Αποστολή Θείου Φωτός (Μαχαράτζι)
33. Arica Institut Inc
34. Αριθμολογία
35. Arcana Center ΕΠΕ
36. Αρχαία Ροδοσταυρική Αδελφότητα
37.
Association Zen international
38. Association for Better Living and Education (
Σαηεντόλοτζυ - Ρωσία)
39. Astral
40. Astrolinea
41.
Αστρολογία
42. Astrologia Nova
43. Athena Karma Vajradhara Ling and Oracle 'Sangwa Rikma' (
βουδιστές)
44. Ahmadiya
45. Babaji Center
46. Bawa Muhaiyadden Fellowship
47. Bada Ram Dass
48.
Βιβλιοπωλεrο Εσωτερισμού Κάρμα
49.
W M C (Μούν - Παγκόσμια Συνέδρια Μέσων Ενημέρωσης)
50. Body Control Center (Νέα Εποχή)
51. World Institut of Scientology Enterprise - WISE (Παγκόσμιο Ινστιτούτο Επιχειρήσεων )
52. "Vitality" Ενεργειακές-Εναλλακτικές θεραπείες
53. Vipassana Meditation
54. World Mission (Παιδιά του Θεού)
55. Brahma Kumaris
56. Βρεττανικό Κέντρο Αυτοσυγκέντρωσης ΡΑΪ ΑΝΑΝΑΔΑ
57. Bubications Organizations (Σαηεντόλοτζυ)
58. White Eagle Lodge
59. Γαλλο-Αμερικανικό Ινστιτούτο Μεταφυσικής (Ακαδημία Εσωτεριστικών Μελετών)
60. Γιαμαγκίσι Αγροτική ΕΠΕ
61. Γκόν-Πό Τσάκ (βουδιστές)
62. Γνωστική Αποστολική Ροδοσταυρική Εκκλησία
63. Γνωστικός Σύλλογος Ανθρωπολογικών καί Επιστημονικών Μελετών
64. Δίαυλος
65. Golden Flower Tai Chi Association
66. Διεθνές Αστρο-βιορυθμικό Κέντρο ΟΜ ΕΠΕ
67. Διεθνές Κέντρο Εσωτερικού Χριστιανισμού (Δώριζας)
68. Διεθνές Κολλέγιο Εσωτερικών Σπουδών
69. Διεθνής Ενωση γιά τήν Συνείδηση του Κρίσνα (ISKCON)
70. Διεθνής Εταιρεία Διαλογισμού (γκουρού Μαχαρίσι)
71. Διεθνής Εταιρεία Reiki
72. Διεθνής Κύκλος Πολιτιστικών καί Πνευματικών Ερευνών (CIRCES)
73. Διεθνής Σύλλογος Προστασίας του Περιβάλλοντος της Ελλάδος (βουδιστές)
74. Διεθνής Σχολή του Χρυσού Ροδοσταύρου
75. ΔΙΟΔΟΣ Κέντρο Πολιτισμού καί Αναζήτησης
76.Εγώ Ειμί - Κίνηση (I am)
77. Ecclesia Gnostica Apostolica Universalis
78. Εκκλησία της Σαηεντόλοτζυ (Scientology Church)
79. Εκκλησία της Σατανιστικής απελευθέρωσης
80. Εκκλησία της Σατανιστικής Αδελφότητας
81. Εκκλησία του Σατανά
82. Εκκλησία της τελευταίας Διαθήκης (Bessarion) - (Tserkov Poslednego Zaveta) - Ρωσία
83. Ελληνική Βουδιστική Εταιρεία
84. Ελληνική Εταιρεία Ερευνας Μεταφυσικής Επιστήμης, Φιλοσοφίας
85. Ελληνική Οργάνωση Γυναικών γιά τήν Παγκόσμια Ειρήνη (Μούν)
86. Ελληνική Πυθαγόρεια Φιλοσοφική Εταιρεία
87. Ελληνική Ραελική Εταιρεία
88. Ελληνική Φλόγα
89. Ελληνικό Κέντρο γιά τήν Προώθηση της Τεχνολογίας Μαχαρίσι του Ενοποιημένου Πεδίου (Μαχαρίσι)
90. Ελληνικό Κέντρο Εσωτερικού Χριστιανισμού (Δώριζας)
91. Ελληνικόν Ειδύλλιον (Σελιανίτικα Αιγίου)
92. Ελληνικός Σύλλογος Γιόγκα
93. Ελληνικός Φιλοσοφικός Σύλλογος (γκουρού Μαχαράτζι)
94. Ελληνοϊνδικός Φιλοσοφικός Σύνδεσμος (γκουρού Σάι Μπάμπα)
95. Ενανθρωπότητα Πνευματικό Ησυχαστήριο (Ακρογιάλι Αβίας, Χάρη Βακάλ)
96. Ενωση Γιόγκα Ηλίανθος
97. Ενωση Ελλήνων Εσωτεριστών
98. Ενωση Ερευνητών Μεταφυσικών Φαινομένων μέ Μέντιουμ "Ο Αγιος Νεκτάριος"
99. Ενωτική Εκκλησία (του Μούν)
100. Εξαίσιος Τρόπος - Πολιτιστικός Σύλλογος (Emin Approach)
101. Extra Sensory Perception Society
102. Επαναστατική Σχολή Υπερβατικής Σοφίας
103. Επιστήμη της Πνευματικότητας (Sawan - Kirpal publications)
104. Επιταγή του Black Ram
105. Επιτροπή Ρούμι Ελλάδος (Τάκις 'Αλεξίου)
106. Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας Ράιτ
107. Εργο Διάσωσης του Ιησού Χριστού (G.Wittek)
108. Ερμητικό Τάγμα Χρυσής Αυγής
109. Εσσαϊκή Αδελφότητα
110. Εταιρεία Αρχαιοελληνικών Μελετών "Διιπετές"
111. Εταιρεία Αρχαιολογικών Μελετών "Διιπετές"
112. Εταιρεία Εσωτεριστικών Μελετών "Ο ΩΡΟΣ - Μονάδα υπηρεσίας καλής θέλησης"
113. Εταιρεία Παγκόσμιας Ενοποίησης (του Μούν)
114. Εταιρεία "ΠΝΟΗ : Νέοι Τρόποι Ζωής"
115. Εταιρεία Φιλοσοφικών Μελετών Αλίκη Μπέιλη
116. Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών (Α.Τανάγρα)
117. "ΗΛΙΟΝ ΦΩΣ" (του Παναγιώτη Τουλιάτου)
118. Ηλιοχόος (Τσαγκαράδα Πηλίου, Κύπρος)
119. Η Οικογένεια (Παιδιά του Θεού)
120. Η Ομάδα (Παιδιά του Θεού)
121. Θεοσοφική Εταιρεία
122. Θιβετανικό Κέντρο Αυτοσυγκέντρωσης
123. Θιβετανικό Κέντρο "Καρούνα" (στό Μόλυβο Λέσβου)
124. Θιβετανικός Βουδισμός Κουζάνα-Ντορόζ
125. I am -Bridge to Freedom
126. Ιάμβλιχος- Κίνηση Δημιουργικής Σκέψης
127. Ιδρυμα γιά τήν Διατήρηση της Μαχαγιάνα Παράδοσης (βουδιστές)
128. Ιδρυμα Γκουρτζίεφ
129. Ιδρυμα Εντγκαρ Κέυση
130. Ιδρυμα Roerich (Fond Rerikha) - Ρωσία
131. Ιεραποστολική Εργασία (Παιδιά του Θεού)
132. ICUS (Μούν-Διεθνής Συνδιάσκεψη γιά τήν Ενότητα των Επιστημών)
133. Illium Center of light
134. Insight
135. International Association of Scientologists (Σαηεντόλοτζυ)
136. Ινστιτούτο Ανθρωπολογικών Ερευνών Πυθαγόρας (Νέα Ακρόπολη)
137. Ινστιτούτο Διαθρησκευτικής Εκπαίδευσης (Μούν)
138. Ινστιτούτο Εναλλακτικών Σπουδών (Institut Voor Alternatieve)
139. Ινστιτούτο Εξέλιξης του Ανθρώπου
140. Ινστιτούτο Ερευνας γιά Διεύρυνση της Συνείδησης (H. J. Ament)
141. Ινστιτούτο Ερευνών των Ανθρωπίνων Δυνατοτήτων (EMIN Formed)
142. Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επιστήμης Βιοενεργητικής - Πανεπιστήμιο Κρίγια Γιόγκα
143. Ινστιτούτο Μελετών γιά τόν Ανθρωπο
144. Ινστιτούτο Μερκούριο (Νέα 'Ακρόπολη)
145. Ινστιτούτο Παραδοσιακής Αστρολογίας
146. Ινστιτούτο Παραψυχολογίας Αθηνών (Γ. Βουλούκου)
147. Ινστιτούτο Σπουδών Μαχαγιάνα (βουδιστές)
148. Ινστιτούτο Φιλοσοφίας Διανοητών Ελλάδος (Σαηεντόλοτζυ)
149. IOWC (Μούν-Διεθνής Σταυροφορία γιά Ενοποιημένο Κόσμο)
150. Ιππότες του Χρυσού Λωτού
151. IRF (Μούν-Διεθνές Ιδρυμα Θρησκειών)
152. IRFWP (Μούν-Διαθρησκευτική Ομοσπονδία γιά τήν Παγκόσμια Ειρήνη)
153. ISC(Μούν-Διεθνές Συμβούλιο Ασφαλείας)
154. Ishi To-Ken
155. I Help (Σαηεντόλοτζυ)
156. Καθολική Γνωστική Εκκλησία
157. Καλλιτεχνικό Εργαστήρι (Νέα Ακρόπολη)
158. Karma Berchen Ling (Ορεινή Κορινθία-Κέντρο Θιβετανικών Σπουδών)
159.
Karma Drubcin Cho Khorling (βουδιστές)
160. Karma Rick Drol Ling
161. CARP (
του Μούν, Collegiate Association for the Research of Principles)
162. Karuna (
Μόλυβος Λέσβου)
163. CAUSA International (
Μούν)
164. "
Καφέ Σχολειό" (του Κώστα Φωτεινού)
165.
CWR (Μούν-Συμβούλιο γιά τίς Θρησκεrες του Κόσμου)
166. Κέντρο Aeroterra
167. Κέντρο Ανάντα Μάργκα
168. Κέντρο Ανθρωπιστικής καί Νεοραϊχικής Ψυχολογίας-Ψυχοθεραπείας
169. Κέντρο "Αρμονική Ζωή"
170. Κέντρο Αστρολογικών Ερευνών Ελλάδος
171. Κέντρο Aum - Πνευματικό Κέντρο Aum (Κέντρο ΟΜ, Κέντρο Εσωτερικής Αναζήτησης Aum-γκουρού Sri Chinmoy)
172. Κέντρο γιά τήν Αρμονική Ανάπτυξη του Ανθρώπου "3Α"
173. Κέντρο γιά Χαλάρωση καί Συνείδηση (γκουρού Ραζνίς)
174. Κέντρο Γιόγκα Αθηνών (του γκουρού Σατυανάντα)
175. Κέντρο Γιόγκα Λωτός
176. Κέντρο Γκουρτζίεφ - Ουσπένσκι
177. Κέντρο Γνωστικής Ανθρωπολογίας
178. Κέντρο Διαισθητικής Πρακτικής καί Σωματικής Ανάπλασης (Ανάντα Μάργκα)
179. Κέντρο Διαλογισμού του Οσσο
180. Κέντρο Διάσπασης
181. Κέντρο Δύναμης της Σκέψης
182. Κέντρο Ελευθέρων Φιλοσοφικών Ερευνών-Μελετών (Κ.Ε.Φ.Ε.Μ.)
183. Κέντρο Επιστημονικής Αστρολογίας (Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας-Ράιτ Κέντρο Αθηνών, International School of Astrology AFA Affiliate)
184. Κέντρο Επιστημονικής Ερευνας τών Πνευματικών Φαινομένων, Η Χρυσή Ατραπός
185. Κέντρο Ερευνών Μεταφυσικών Φαινομένων
186. Κέντρο Εσωτερικών Θεωρήσεων "Ενδον" (Κρήτη)
187. Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος-ΚΕΦΕ (Σαηεντόλοτζυ)
188. Κέντρο Ζωής καί Εμπνευσης
189. Κέντρο τής Θεοτόκου (Bogorodischny Tsentr) - Ρωσία
190. Κέντρο Θιβετιανής Φιλοσοφίας καί Διαλογισμού (βουδιστές)
191. Κέντρο Θιβετιανού Διαλογισμού
192. Κέντρο Θιβετανικών Σπουδών καί Διαλογισμού (Karma Drub Cho Khor Ling)
193. Κέντρο Καργκυούπα (βουδιστές)
194. Κέντρο Κοινωνικής Προνοίας (τού γκουρού Σατυανάντα)
195. Κέντρο Μάντιραμ
196. Κέντρο Μεταφυσικής Ενημέρωσης
197. Κέντρο Μεταφυσικής Ossiris-Isis (Κέντρο Παραψυχολογίας-Μεταφυσικής "Osirissis")
198. Κέντρο Μεταφυσικών Ερευνών "Γενικός καί Χριστιανικός Εσωτερισμός"
199. Κέντρο Νυίμαπα (βουδιστές)
200. Κέντρο Παραψυχολογικών Ερευνών ΔΕΚ ΕΠΕ
201. Κέντρο Ποίησης καί Σοφίας
202. Κέντρο Σαχάτζα Γιόγκα
203. Κέντρο Σωματικής καί Πνευματικής Ασκησης Θεραπευτικό ΤΑΟ (Greek Healing Tao Center)
204. Κέντρο Σωματικής, Συναισθηματικής, Πνευματικής Εναρμόνισης "Τό Μήλον τής Εριδος"
205. Κέντρο Σπουδών Γνωστικής Ανθρωπολογίας
206. Κέντρο Τρίχρονης Απομόνωσης - Κάρμα Ρίκ Ντρόλ Λίνγκ (βουδιστές) (Κέντρο Πρακτικής Φιλοσοφίας καί Ψυχολογίας)
207. Κέντρο Ψυχικών Ερευνών
208. Κέντρο Ψυχολογίας καί Μεταφυσικής
209. Centuries Soft Ware (Aστρολογικά προγράμματα)
210. Κίνηση Δημιουργικής Σκέψης ('άμβλιχος)
211. Κίνηση Πνευματικής Αναγέννησης (τού γκουρού Μαχαρίσι)
212. Κίνηση Unity
213. Κιρπάλ Λάιτ Σάτσανγκ (ή Φιλοσοφικός Σύνδεσμος)
214. Kirpal Ruhani Satsang
215.
Citizens Commission on Human Rights Groups (Σαηεντόλοτζυ)
216. Club (
Παιδιά τού Θεού)
217.
Κοινότης Drogchen (βουδιστές)
218. Κοινότητα τής κοινής Πίστεως - Ρωσία
219. Κοινότητα Χριστιανών (Ανθρωποσοφία)
220. Κοινωνία τού Porfiry Ivanov (Obschestvo Porfiria Ivanova) - Ρωσία
221. Κόμμα τού Φυσικού Νόμου (γκουρού Μαχαρίσι)
222. Κορίτσια
τού ΠΡΑΟΥΤ (Girls' PROUT)
223. Cosmic Patterns
224. Criminon (
Σαηεντόλοτζυ)
225. Quartus (New Age)
226.
Κύκλοι Ερευνας τ\ς 'Αληθείας
227. Κύκλος "Ελιφάς Λεβί"
228. Κύκλος Μελέτης Ραμακρίσνα-Βεδάντα
229. Κύκλος τού Δράκοντα
230. Κύκλος τών Ενδων - Ερευνητές τής Αλήθειας (Στυλιανός Αττεσλής - Κύπρος)
231. Κυρίαρχο Μυητικό Τάγμα τού Ναού
232. Christian Children's Mission (Παιδιά τού Θεού)
233. Λευκή
Αδελφότης (Yusmalos) (Beloye Bratstvo) - Ρωσία
234. Little Augle Ballet (
Μούν)
235. Life Eternal Trust
236.
Λόγος (τού Μούν)
237. Locus 7
238. Lucis Trust
239. "
Μάλλικα" Κέντρο Διαλογισμού τού Osho (Osho Rajneesh)
240.
Μασονία-Τεκτονισμός (διάφοροι τύποι, στοές, τάγματα,σχολές)
241. Μαύρος Οιωνός (The Black Omen)
242. Μεγάλη Εθνική Εκκλησία τών 'Ελλήνων
243. Μεταφυσική Αδελφότης Πνευματικής Τελειώσεως (Γ. Βασιλείου)
244. Μεταφυσική Ακαδημία τής Αιτίας καί του Αποτελέσματος
245. Μονοπάτι τής Ευτυχίας (Ανάντα Μάργκα)
246. Μπακτιβεντάντα ΕΠΕ (Χάρε Κρίσνα)
247. Μπαχάι-Θρησκεία
248. Μυθολογικό Κέντρο "Τρισήλιον" (Agni Yoga Society)
249. Μυρινούντα (Αρμονική Ζωή)
250. Ναός τού Ηλίου
251. Ναός τού Σέτ-Temple of Set
252. Narconon (Σαηεντόλοτζυ - Ρωσίας)
253. Νέα Ακρόπολη
254. "Νέα 'Εποχή"
255. Νέας Ανθρωπότητας Κέντρο (τού Χάρη Βακάλ)
256. Νέας Ανθρωπότητας Ομιλος (τού Χάρη Βακάλ)
257. New Era Publications International (Μούν-Νέα Οικουμενική Εταιρεία Ερεύνης) (Σαηεντόλοτζυ - Μόσχα)
258. Νεο-ανθρωπιστικό Κέντρο (Ανάντα Μάργκα)
259. Νέος Ομιλος Εξυπηρετητών τού Κόσμου
260. Νεο-παγανιστικές ομάδες (Russian Cosmism) (Neo-yazychestvo, Russkii Kosmism) - Ρωσία
261. Νιτσίρεν Σόσου
262. Ντό-Ναγκ Ζούνγκ-Τζούγκ Λίνγκ (βουδιστές)
263. Οι Κύριοι τών Δακτυλιδιών (Gospodari Prstenova) - Σερβία
264. Οικογένεια (τού Μώ)
265. Οικογένεια Αγάπης (τού Μώ)
266. Οικουμενική Εκκλησία (τού Μούν)
267. Οικουμενική Ζωή (τής G. Wittek)
268. Οικουμενική καί Θριαμβεύουσα Εκκλησία
269. Οικουμενική Ρωσική Μαριανική Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία - (The Ecumenical Russian Marian Orthodox - Catholic Church ) - Ρωσία
270. Ομάδα Εσωτερικών Μελετών τού Τάγματος τών Ιπποτών τού Ναού
271. Ομάδα Διαβίβασης Ενεργειών
272. Ομάδες Εσωτερικής Εργασίας (Ατζακα)
273. Ομακόειο Αθηνών
274. Ομάς Σατσιτανάντα
275. Ομιλος Βιολογίας-Ενέργειας Γιόγκα
276. Ομιλος Εξυπηρετητών
277. Ομιλος Εργατών Εσωτερισμού ΦΑΕΘΩΝ
278. Ομιλος Ερευνών, Μελετών καί προστασίας τού 'Ανθρώπου καί τού Περιβάλλοντος (Γαία 'Αειφόρος)
279. Ομιλος Μελετών
280. Ομιλος "Πυθαγόρας Πλάτων"
281. Ομιλος Υπηρεσίας
282. Ομοσπονδία Μεταφυσικών Σωματείων Ελλάδος
283. Ομοσπονδία τών Γυναικών γιά τήν Παγκόσμια Ειρήνη (Μούν)
284. Omoto Kyo
285. Οντολογικές
Προπονήσεις (Hannes School)
286. Orden Fiat Lux (Uriella Bert Schinger)
287.
Ορθόδοξη Σατανιστική Εκκλησία τού τυπικού (Nethilum Rite)
288. OSC (Μούν - σταυροφορία γιά τόν Xναν κόσμο)
289. Office of Special Affairs (Σαηεντόλοτζυ)
290. Ουράνιο Τόξο (Εκδόσεις βιβλίων τού Osho Rajneesh)
291. Παγκόσμια Καλή Θέληση
292. Παγκόσμια Λευκή 'Αδελφότητα (Αιβανχόφ)
293. Παγκόσμια Συνεργασία γιά έναν Καλύτερο Κόσμο (Brahma Kumaris)
294. Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ
295. Παγκόσμιο Πνευματικό Πανεπιστήμιο Brahma Kumaris
296. Παιδιά τού Θεού (τού Μώ)
297. Πανελλήνια Ενωση Γνωστικών Σπουδών γιά τήν Ερευνα τού Ανθρώπου
298. Πανελλήνια Επαγγελματική Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών και Αστρολογίας
299. Πανελλήνια Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής
300. Πανελλήνιο Επιστημονικό Κέντρο Μεταφυσικής, Πνευματισμού καί Αστρολογίας
301. Πανελλήνιο Κέντρο Γνωστικών Σπουδών
302. Πανελλήνιο Κέντρο Διαλογισμού (Brahma Kumaris)
303. Πανελλήνιος Σύνδεσμος γιά καλύτερη Ζωή καί Εκπαίδευση
304. Πανελλήνιο Σωματείο Ψυχικών Ερευνών καί Τηλεπάθειας "Απω Ανατολή"
305. Πανεπιστήμιο MIU (γκουρού Μαχαρίσι)
306. Παραψυχοκοινωνιολογική Εταιρεία
307. Πνευματικό Κέντρο Αρμονική Ζωή
308. Πνευματικό Κέντρο Brahma Kumaris
309. Πνευματικό Κέντρο "Μήλον τής Εριδος"
310. Πνευματικός Ομιλος Αθηνών "Τό θείο φώς"
311. Πνευματιστικός Ομιλος Αθηνών
312. ΠΝΟΗ-Νέοι Τρόποι Ζωής
313. Πολιτιστικός καί Καλλιτεχνικός Σύλλογος Mokiti Okada
314. Πολιτιστικός καί Φιλοσοφικός Οργανισμός Νέα Ακρόπολη
315. Πρακτική Φιλοσοφία (Κύπρος)
316. Πρόσκληση γιά Ζωή
317. Proutist Universal (Ανάντα Μάργκα)
318. "Ράμνος" Ομιλος Εσωτερικής Αναγνώρισης καί Υπηρεσίας
319. Ράντα Σουάμι Σάντσανγκ Μπέας Ελλάδος
320. Rennaissance Universale (Ανάντα Μάργκα)
321. Religious Technology Center (Σαηεντόλοτζυ)
322. Rissho-Kosei-Kai
323. Ροδοσταυρική Εταιρεία
324. Ροδοσταυρικό Τάγμα AMORC
325. Ρουχανί Σάτζαγκ Γιόγκα
326. RYS (Μούν-θρησκευτική υπηρεσία νεότητος)
327. Saint Germain Foundation (Εγώ Ειμί-Κίνηση)
328. Sagitarius-Κέντρο Νοητικής καί Σωματικής Εξάσκησης
329. Σαρακήνειον Ιδρυμα Συμπαράστασης
330. Σαρακήνειο Φιλανθρωπικό Ιδρυμα
331. Satyananda Yoga Center
332. Σατυανάντασραμ Ελλάδας
333. Σάτυα Σάι Μπάμπα-Κίνηση
334. Self-Realization Fellowship (SRF-τού γκουρού Παραμαχάνσα Γιογκανάντα)
335. Σεμινάρια Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας "Κυβερνητική τού Νού" (Κύπρος)
336. Σεμινάρια Νούς καί Σώμα
337. Σεμινάριο "τά τρία σημεία" (Δώρα Μορφίτου, Κύπρος)
338. Σεμινάριο τής Αποκάλυψης (Κύπρος)
339. Σηννανώι Σοσσυόρ
340. Sidha Yoga (Muktananda)
341. Silva Mind Control
342. Scientology Missions (Αθήνα, Κολωνός, Σόφια - Harghita, Ρουμανίας - Briask,Kagalyn, Μόσχα - st. Peterlurg, Tver, Volgograd, Ρωσίας - Harkov Ουκρανίας -Koper, Σλοβενίας)
343. Soka Gakkai (βουδιστική αίρεση)
344. Σοροπτιμίστριες
345. Σουλεϊμάν Μορσέντ (Συρία)
346. Σουμπούντ (Subud)
347. Σουφανία (Χαρισματική - Δαμασκός, Συρία)
348. Sri Vaisnaba Society
349. Στέκι τής Γειτονιάς (Silo)
350. Success Dynamics-Η Δυναμική τής Επιτυχίας (Α. Καλογήρου)
351. Σύλλογος Αποφοίτων Ελέγχου τού Νού
352. Σύλλογος Γνωστικής Ανθρωπολογίας καί Επιστήμης
353. Σύλλογος Επιστημονικής Μελέτης Φιλοσοφικών καί Μεταφυσικών Θεμάτων (Radha Suami)
354. Σύλλογος Θιβετανικών Μελετών (Karma Drub Gin Chor Ling) (βουδιστές)
355. Σύλλογος Προσκυνητών Ακτίστου Φωτός "Αγιος Πατάπιος" (Ομακόειον)
356. Σύλλογος Σρί Ουρομπίντο
357. Συμβουλευτικό Κέντρο Ερις (Γ. Βασιλείου)
358. Summit Council of World Peace (Μούν - συμβούλιο κορυφής γιά τήν παγκόσμια ειρήνη)
359. Συνομοσπονδία Μεταφυσικών Σωματείων
360. Συνομοσπονδία Μεταφυσικών Σωματείων καί Σωματείων Φυσικής Υγιεινής "Αθήναιον"
361. Share International Foundation (Ελληνικό περιοδικό : Η Aνάδυση)
362. Σχολεία Βάλντορφ (Ανθρωποσοφία)
363. Σχολή Αρκέην
364. Σχολή Ζέν-Σιατσού (γκουρού Ραζνίς)
365. Σχολή Νέας Εσωτερικής Σοφίας (Χάρης Βακάλ)
366. Σχολή Tai-Chi
367. Σχολή Φιλοσοφίας τού Οντος
368. Σωματείο γιά τήν Προϋπόθεση τού Φυσικού καί Ανώδυνου Τοκετού (γκουρού Ραζνίς)
369. Τάγμα Αγίου Γεωργίου
370. Τάγμα Αγίου 'Ιωάννου
371. Τάγμα Αργυρού Αστέρα
372. Τάγμα Εκλεκτών Ιερέων τού Σύμπαντος
373. Τάγμα Ερμού τού Τρισμέγιστου
374. Τάγμα Κριναετών Εωνική Εταιρεία
375. Τάγμα Ραμακρίσνα
376. Τάγμα τής Κίρκης, τού Αίματος τού Σκύλου
377. Τάγμα τής Νεκροκεφαλής καί τών Οστών
378. Τάγμα τού Αγίου Δισκοπότηρου
379. Τάγμα τού Κρίνου καί τού Αετού (τρείς διαφορετικές ομάδες μέ τό ίδιο όνομα)
380. Τάγμα τού Κρόνου-Ordo Saturni
381. Τάγμα τού Λευκού Κρίνου
382. Τάγμα τού Ναού
383. Τάγμα τού Ναού τής Ανατολής (ΟΤΟ)
384. Τάγμα τού Ναού τού Ηλίου-Temple of the Sun
385. Τάγμα τών Πτωχών Ιπποτών τού Χριστού
386. Τάγμα τών Σούφι στή Δύση
387. Τάγμα Thelema
388. Τάγμα Χρυσού Ρόδου
389. Τά θεμέλια γιά Ανώτερη Πνευματική Μάθηση (εσώτερη αδελφότητα τών Αναληφθέντων Δασκάλων τής Σοφίας, Κόρινθος)
390. Tao Te Puh (γκουρού Ραζνίς)
391. Tara Center
392. Τό Δέντρο (Κέντρο Ασκησης γιά τήν εναρμόνιση Σώματος, Νού και Ψυχής)
393. Τό 20λεπτο Μυστικό (Φάνης Θεοφανίδης, Κύπρος)
394. Τό Ενσόφιον τής Ενανθρωπότητος (τού Χάρη Βακάλ)
395. Τό Κίνημα (Silo)
396. Tong il Company (Μούν-Εταιρεία Ενωσης τής Οικονομίας)
397. Τό
Φιλοσοφικόν (τού Θεοφάνη, Κύπρος)
398. The Way International
399. The Way for Happiness Foundation (
Σαηεντόλοτζυ - Ρωσίας)
400. The International Cultural Foundation (Mun)
401. The Rosicrurian Fellowship
402. U-Man International- (Scientology)
403. U-Man Hellas-
Σύμβουλοι Παραγωγικότητας (Scientology)
404. United Human Organisation bep (H.J.Ament)
405.
Υπερβατικός Διαλογισμός (γκουρού Μαχαρίσι)
406. Family Service (Παιδιά τού Θεού)
407. Φαράχ-Κέντρο Τεχνών (Δ. Πιτιανούδη)
408. Fellowship of friends
409. Φίλοι τού Οσσο
410. Φιλοσοφική Ομάδα Σάι Μπάμπα
411. Φιλοσοφικό καί Μυθολογικό Κέντρο Ελλάδος ('Α. 'Ασημακόπουλου)
412. Φιλοσοφικό Κέντρο Αθηνά (Σαηεντόλοτζυ)
413. Φιλοσοφικό Κέντρο Νέα 'Ακρόπολη
414. Four P. Society
415. Freedom Magazine Offices (Σαηεντόλοτζυ)
416. Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο Πρωτοποριακής Ερευνας Σέραπις ή Κέντρο Σέραπις (Νέα Ακρόπολη)
417.
Haven' s Magic (Παιδιά τού Θεού)
418. Haidakhandi Spiritual Unity Center
419. Haidakhan Samaj
420. Haven's Love (
Παιδιά τού Θεού)
421.
Χριστιανική Επιστήμη (Christian Science)
422.
Χρυσός τού Ηλιου
423. Ψυχολογική Σχολή τής Ράτζα Γιόγκα (Ομακόειο) .
~**  WWW.PC-NEWS.GR , http://www.pc-news.gr  , :ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ και  την  τεχνολογία .-
~**   Φαρμακοποιοί Messinias :     
ImageΤη λήξη της κινητοποίησής τους και την εκτέλεση συνταγών από την ερχόμενη Δευτέρα, εφόσον εξοφληθεί η οφειλή του Απριλίου, αποφάσισαν χθες βράδυ οι Μεσσήνιοι φαρμακοποιοί σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας.
Σε δηλώσεις του στο «Θ» ο πρόεδρος του Συλλόγου, Στέφανος Καμινιώτης, εκτίμησε ότι η εξόφληση του Απριλίου θα γίνει αυτές τις μέρες. Στην περίπτωση που δε γίνει, ο Φαρμακευτικός θα ξανακάνει νέα γενική συνέλευση προκειμένου να επανεκτιμήσει την κατάσταση και τη στάση του.
Για τα οφειλόμενα από το 2011, θα υπάρξουν επαφές προσεχώς με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ.


~** Εκλογοδικείο    

ImageΘα αποφασίσει αν αλλάξουν οι έδρες Ν.Δ. & «Χ.Α.»
* Ως έχει παραμένει προς το παρόν η πολιτική εκπροσώπηση της Μεσσηνίας στη Βουλή, με τους εκλεγέντες της 17ης Ιουνίου να ορκίζονται σήμερα. Οι όποιες τυχόν ανακατατάξεις, δηλαδή η μία επιπλέον έδρα για τη Ν.Δ. στη Μεσσηνία (με τον κ. Μίλτο Χρυσομάλλη να εκλέγεται βουλευτής) και η απώλεια της έδρας της «Χρυσής Αυγής» (από τον κ. Δημ. Κουκούτση), με την απώλεια της δεύτερης έδρας της Ν.Δ. στη Λακωνία (από την κα Φεβρωνία Πατριανάκου) και την «απόκτησή» της από τη «Χρυσή Αυγή», θα προκύψουν από τη συνεδρίαση του Εκλογοδικείου, το οποίο θα αποφανθεί οριστικά επί του θέματος.


~**Από το υπουργείο Περιβάλλοντος
Image"Άπλετο φως" στα "τυφλά" οικόπεδα
* Για να μη μείνει ούτε μια… σκιά στα τυφλά οικόπεδα, το υπουργείο Περιβάλλοντος εξέδωσε οδηγίες και διευκρινίσεις για την κύρωση δικτύου κοινοχρήστων χώρων οικισμών (εγκύκλιος 12, 21.6.2012).
Ήδη τον περασμένο Οκτώβριο, με το νόμο 4030 για το νέο τρόπο έκδοσης αδειών δόμησης, ακυρώθηκε η απαγόρευση η οποία είχε τεθεί για τα τυφλά οικόπεδα με το ν. 3937/2011 για τη βιοποικιλότητα. Δηλαδή, πλέον για να δομηθεί ένα τυφλό οικόπεδο δεν είναι απαραίτητο να έχει μεταγραφεί η δωρεάν παραχώρηση τμήματός του στο Δήμο πριν από την έναρξη ισχύος του νόμου, αλλά απλά να έχει τεθεί σε κοινή χρήση, για να περιληφθεί στα δίκτυα κοινόχρηστων χώρων.
Έτσι, όπως διευκρινίζεται στη νέα εγκύκλιο του ΥΠΕΚΑ, βάσει της προσθήκης στο νόμο 4030, στο προς κύρωση δίκτυο κοινοχρήστων χώρων μπορεί να συμπεριληφθούν και τα τμήματα των κοινοχρήστων οδών που έχουν τεθεί σε κοινή χρήση έως τη δημοσίευση του Ν.4030/2011 (δηλαδή έως τις 25.11.2011). Αυτό μπορεί να συμβεί εφόσον οι σχετικές συμβολαιογραφικές πράξεις με τις οποίες αυτά τίθενται σε κοινή χρήση έχουν συνταχθεί πριν από την 29η.1.2010 και με την προϋπόθεση ότι αυτές θα μεταγραφούν πριν από την έκδοση της Απόφασης του γενικού γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την κύρωση του κοινοχρήστου δικτύου.
Μάλιστα, για τις περιπτώσεις οικισμών για τους οποίους έχει γίνει κτηματογράφηση και συντάσσεται πολεοδομική μελέτη, είναι δυνατή η κατά προτεραιότητα κύρωση του δικτύου των κοινοχρήστων χώρων, όπως αυτοί αποτυπώνονται στο σχέδιο της κτηματογράφησης.
Το απαιτούμενο μήκος προσώπου για την κατάτμηση γηπέδων είναι: 10,00 μ. για εμβαδόν γηπέδου έως 500 τ.μ. και 15,00 μ. για εμβαδόν γηπέδου άνω των 500 τ.μ.. Τα μεγέθη αυτά δεν ισχύουν για προγενέστερες της 4ης.11.2011 κατατμήσεις, καθώς και τους παραδοσιακούς οικισμούς στους οποίους εφαρμόζονται οι ανάλογες σχετικές διατάξεις.
Να σημειωθεί ότι το 2008 το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε «παγώσει» τη δόμηση των τυφλών οικοπέδων, καθώς είχε κρίνει ως ανίσχυρες διατάξεις Προεδρικού Διατάγματος του 1985, με βάση τις οποίες οικόπεδο το οποίο δεν είχε πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο μπορούσε να οικοδομηθεί, αν παραχωρούνταν με συμβολαιογραφική πράξη σε κοινή χρήση «εδαφική λωρίδα» του οικοπέδου εντός ορίων οικισμών μικρότερων των 2.000 κατοίκων.

~**  ΙΚΑ Καλαμάτας        
ImageΟ γιατρός πήρε αναρρωτική και οι ασθενείς έμειναν χωρίς εξέταση* Ένταση δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από το οφθαλμολογικό ιατρείο του ΙΚΑ Καλαμάτας, καθώς ασφαλισμένοι άρχισαν να διαμαρτύρονται, όταν τους ενημέρωσαν ότι τα ραντεβού τους αναβάλλονταν, επειδή ο γιατρός θα αποχωρούσε λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.
Μετά από τηλεφώνημα ασφαλισμένου βρεθήκαμε στο χώρο, όπου κάποιοι από τους ανθρώπους που είχαν κλείσει ραντεβού παρέμεναν ακόμη έξω από το ιατρείο. Ανάμεσά τους, ο ασφαλισμένος Γιώργος Ζαΐμης, ο οποίος, όπως μας είπε, είχε κλείσει ραντεβού για τις 2.45 και βρισκόταν στο χώρο αναμονής από τις 2.15.

* Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον κ. Ζαΐμη, ο οφθαλμίατρος ήταν στο ιατρείο και εξέταζε. «Ξαφνικά, έγινε κάποια παρεξήγηση του γιατρού με κάποιον ασθενή, ακούσαμε κάτι φωνές, και μας είπαν ότι ο γιατρός αδιαθέτησε και έφυγε. Οπότε, όλα τα ραντεβού ακυρώνονται. Για να κλείσουμε νέο ραντεβού, μας λένε ότι θα πάει μετά από δύο μήνες. Και βέβαια, εδώ υπάρχουν και ασθενείς κάποιας ηλικίας που περιμένουν» πρόσθεσε ο κ. Ζαΐμης και κατέληξε: «Εάν ένας γιατρός αρρωστήσει, δεν πρέπει να τον αντικαταστήσει κάποιος άλλος;».
Μεταξύ των ασφαλισμένων που είχαν κλείσει ραντεβού ήταν και η Παναγιώτα Κουτσογεωργοπούλου, προκειμένου εξεταστεί το παιδί της. Το χθεσινό ραντεβού, όπως μας είπε, το είχε κλείσει από τις αρχές Μαΐου. «Τώρα θα πρέπει να ξαναέρθουμε μετά από δύο μήνες; Μα, το παιδί θέλει κάθε έξι μήνες οπωσδήποτε εξέταση. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να αναβάλλουμε όποτε θέλουμε εμείς».
Έξω από το οφθαλμιατρείο βρισκόταν και ο ασφαλισμένος Παναγιώτης Σαμαρτζής. Ο ίδιος δεν είχε κλείσει ραντεβού, καθώς επρόκειτο για έκτακτο περιστατικό. «Ήρθα εκτάκτως, επειδή έχει ερεθιστεί το μάτι μου, είναι κόκκινο και με ενοχλεί» σημείωσε στο «Θ» και πρόσθεσε: «Περιμένω ακόμη, μήπως μπορέσει να με δει κάποιος άλλος γιατρός, για να μου δώσει έστω να πάρω κάτι από το φαρμακείο».
Από την πλευρά του ΙΚΑ, η ελεγκτής ιατρός Εύα Βαντή, την οποία συναντήσαμε λίγο αργότερα στο γραφείο της, μας είπε ότι ο οφθαλμίατρος αδιαθέτησε ξαφνικά και χρειάστηκε να φύγει με αναρρωτική άδεια. Σημείωσε, επίσης, ότι, επειδή δεν αισθανόταν καλά και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει, τον πήγαν στο σπίτι συνάδελφοί του. Τέλος, παρατήρησε ότι, όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι γιατροί είναι άνθρωποι που αρρωσταίνουν και χρειάζεται να λείψουν κάποιες φορές. «Το να αρρωστήσει κάποιος είναι ανθρώπινο» ανέφερε.
Άλλος γιατρός του ΙΚΑ σημείωσε πως, όταν ένας γιατρός χρειαστεί να λείψει, τα ραντεβού αναβάλλονται, γιατί αυτή είναι η διαδικασία του ΕΟΠΥΥ. Σημείωσε ακόμη πως, αν ο ασθενής δεν μπορεί να περιμένει για το επόμενο ραντεβού στο ΙΚΑ, μπορεί να πάει σε κάποιον ιδιώτη συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ ή να απευθυνθεί στο νοσοκομείο.
Της Μαρίας Νίκα
Πηγή : εφημερίδα "Θάρρος " Καλαμάτας  2012  ,  sns arfara  Stamos01 2012 .-

~** Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
ImageΑπομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή του
* Ήταν Απρίλιος του 2007, όταν η σημερινή Δημοτική Αρχή, «πατώντας» στη σημαντική προεργασία που είχε γίνει από τις προηγούμενες, ξεκίνησε επί της ουσίας τις εργασίες για την ανέγερση του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Στο μεσοδιάστημα, το έργο πέρασε από… σαράντα κύματα. Ουκ ολίγες φορές αναγγέλθηκε η ολοκλήρωσή του, αλλά τα προβλήματα επέμεναν να κρατούν την υλοποίησή του κενό γράμμα. Δεν ήταν λίγοι όσοι έλεγαν, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ!
* Σήμερα, ωστόσο, το κτήριο σε σχήμα ανάποδου «Τ», που αναπτύσσεται σε τρεις όγκους (υψηλότερο- μεσαίο- χαμηλότερο), συνολικού εμβαδού 7.000 τ.μ., από μπετόν, γυαλί και σίδερο, είναι έτοιμο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εκείνο που απομένει είναι να τοποθετηθεί η μεγάλη αυλαία, κάτι που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως και κάποιες λεπτομέρειες. Εντός των ημερών το κτήριο ηλεκτροδοτείται και ακολουθούν οι αναγκαίες δοκιμές στα πολλά και πολύπλοκα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα. Εν ολίγοις, μέσα στις επόμενες ημέρες το έργο πρόκειται να παραδοθεί από την ανάδοχο εταιρεία.
Ένεκα των παραπάνω, λοιπόν, επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στους χώρους του Μεγάρου ο δήμαρχος Παν. Νίκας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους και υπηρεσιακά στελέχη. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του και στις δηλώσεις που ακολούθησαν, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των κατασκευών και την ποιότητα του έργου.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο εξωτερικός χώρος θα διατεθεί για μία παράσταση του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, ενώ τα εγκαίνια του κτηρίου υπολογίζεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο από τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά.
Βέβαια, εκείνο που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα είναι το θέμα της διοίκησής του, όπως και του κόστους λειτουργίας του, παράλληλα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του Εφετείου Καλαμάτας.
Για το πρώτο θέμα, ο κ. Νίκας έχει αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας για να διοικηθεί με επιτυχία θα πρέπει να είναι χωριστό Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, να έχει ένα Διοικητικό Συμβούλιο πανελλήνιας προβολής, να διασυνδεθεί με το Μέγαρο Μουσικής και να υπογραφεί με το υπουργείο Πολιτισμού μια προγραμματική σύμβαση, η οποία θα καλύπτει μέρος της δαπάνης λειτουργίας του. Εκείνο που πρέπει να εξασφαλίσουμε, πρωτίστως, είναι η οικονομική του ανεξαρτησία».
Δεν απομένει παρά να δούμε να γίνεται πράξη ο παραπάνω σχεδιασμός…
Του Αντώνη Πετρόγιαννη

~** Στασιμότητα στην αγορά εξοχικής κατοικίας        
ImageΚάποτε ήταν πολύ της «μόδας», όσο ίσως επέβαλλαν και οι ανάγκες και οι καταναλωτικές συνήθειες, η αγορά μιας εξοχικής κατοικίας, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους. Όμως, καθώς τα χρόνια περνούν και με την είσοδο της Ελλάδας στην οικονομική κρίση, ο συγκεκριμένος τομέας παρουσιάζει στασιμότητα, σύμφωνα με όσα είπαν στο «Θάρρος» μεσίτες της Καλαμάτας με τους οποίους καταφέραμε να έλθουμε σε επαφή.
Με την οικονομική κρίση να βρίσκεται σε εξέλιξη, το ενδιαφέρον έχει ατονήσει και οι επενδυτές περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι, για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.
* Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι υποψήφιοι επενδυτές αναζητούν μια «χρυσή ευκαιρία», προκειμένου να διαθέσουν τα χρήματά τους και για το λόγο αυτό υπάρχει στασιμότητα.
Θα πρέπει, όμως, να καταγραφεί το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει κάτοικοι της Χιλής ή των Σκοπίων, ενώ δε θα πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα αγοράς έκτασης στη Μάνη από Τούρκους υπηκόους.
~ Δημήτρης Αδαμόπουλος
Σε διαρκή ύφεση βρίσκεται το θέμα της εξοχικής κατοικίας, όπως παρατήρησε, με την ιδιότητα του μεσίτη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημ. Αδαμόπουλος. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα», καθώς δεν υπάρχει εκείνη η ζήτηση που αποτυπωνόταν πριν από δύο χρόνια από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όλοι οι επενδυτές περιμένουν τις εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας προκειμένου να επενδύσουν, αναζητώντας κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «τρομερή ευκαιρία».
Έτσι, περιμένουν μειώσεις τιμών, όπως έγινε με την κρίση στις ΗΠΑ, όπου οι τιμές των ακινήτων με την πτώχευση της Lehman Brothers μειώθηκαν κατά 30-35%.
Στην Ελλάδα, οι αντίστοιχες μειώσεις τιμών είναι στο 20%, αλλά η χώρα δεν ανήκει στις μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες.
Ο κ. Αδαμόπουλος έθεσε και άλλη μία παράμετρο, αυτή της πώλησης εξοχικών κατοικιών που είχαν αγοράσει Βρετανοί. Λόγω της φορολογίας της χώρας τους, άρχισαν να πωλούν τις κατοικίες που είχαν αγοράσει πριν από 5 με 6 χρόνια.
Σε σχέση με την προ οικονομικής κρίσης περίοδο, ο τομέας παρουσιάζει μείωση της τάξης του 50%, ενώ όσες αγοραπωλησίες γίνονται, αφορούν, κυρίως, πολύ μικρές αξίες.
Από την άλλη, παρατήρησε, αν κάποιος έχει να διαθέσει 100.000 ευρώ, θέλει να αγοράσει κάτι που θα του κοστίσει 50.000 ευρώ και τα υπόλοιπα να τα κρατήσει στην τράπεζα για ώρα ανάγκης.
~ Δημήτρης Αποστολόπουλος
«Δεν κουνιέται φύλλο» ήταν η αποστομωτική απάντηση του κ. Δημήτρη Αποστολόπουλου. Όπως είπε, η κατάσταση είναι πολύ ήρεμη και επ’ ουδενί δεν υπάρχει το ενδιαφέρον που επιδεικνυόταν τα προηγούμενα χρόνια. Όπως παραδέχθηκε, «πέρασαν πλέον οι εποχές με το αυξημένο ενδιαφέρον. Τώρα δεν υπάρχει ενδιαφέρον για πουθενά».
~ Ευάγγελος Αφάλης
Κατακόρυφη βουτιά έχει παρουσιάσει η εξοχική κατοικία, σύμφωνα με τον κ. Αφάλη, όχι τόσο στην ενοικίασή της, όσο στο θέμα αγοράς της.
Έλληνες και ξένοι, όπως είπε, εμφανίζουν κοινή στάση, καθώς δεν εκφράζουν πλέον ούτε το ενδιαφέρον τους.
Ο κ. Αφάλης απέδωσε το πρόβλημα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και στο «στέγνωμα» της αγοράς, λέγοντας πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα πολλά χρήματα από τους ιδιώτες, και ταυτόχρονα οι τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες χορήγησης δανείων.
~ Ευρωμεσιτική
Δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για τίποτα, πόσο μάλλον για εξοχική κατοικία, σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησαν από την Ευρωμεσιτική.
Δημήτρης Ζάγουρας
Δεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, παρατήρησε από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Ζάγουρας. Κάποιο ενδιαφέρον επιδεικνύεται για την περιοχή της Καλαμάτας, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα συνέβαιναν πριν από μία διετία, οπότε κυριαρχούσαν οι περιοχές της Μάνης ή της Πυλίας (Φοινικούντα, Μεθώνη, Κορώνη κ.λπ.).
Χαρακτήρισε δε δικαιολογημένη την καθίζηση της κίνησης, την οποία απέδωσε στη μη λειτουργία του Δημοσίου, καθώς, αν κάποιος θέλει να αγοράσει ακίνητο σε μια υπό ανάπτυξη περιοχή, είτε θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το κτηματολόγιο, είτε με τις πράξεις εφαρμογής είτε άλλα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να «χαλάσουν» συμβόλαια από τη μη σωστή λειτουργία διαφόρων υπηρεσιών.
~ Σέρα Μακ Κέλλεν - Σκοκέας
Ένα ελάχιστο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και Έλληνες ομογενείς, κατέγραψε από την πλευρά της η κα Σέρα Μακ Κέλλεν – Σκοκέας. Όπως είπε, αναζητούνται ευκαιρίες, αλλά συνήθως οι προσφορές είναι μικρές, οπότε δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Χαρακτήρισε γενικότερα δύσκολη την κατάσταση και πρόσθεσε ότι πριν από το «κραχ» των ΗΠΑ, το 2008, είχε προγραμματισμένα ραντεβού από το Δεκέμβριο, προκειμένου να δείξει εξοχικές κατοικίες. Με την κατάρρευση της Lehman Brothers, όμως, η κατάσταση άλλαξε άρδην. Είχε κανονίσει τρεις αγοραπωλησίες με Βρετανούς ενδιαφερόμενους, οι οποίοι υπαναχώρησαν. Μάλιστα, προτίμησαν να χάσουν την προκαταβολή που είχαν δώσει, παρά να προβούν σε μια επισφαλή, κατά την άποψή τους, επένδυση.
~ Διονύσης Μπιρμπίλης
Περιορισμένο είναι το ενδιαφέρον των Ελλήνων για εξοχική κατοικία, παρατήρησε ο κ. Διονύσης Μπιρμπίλης, ενώ σαφέστατα μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, οι οποίοι όμως περιμένουν τις εξελίξεις από το μέτωπο της ελληνικής οικονομίας ή και την αλλαγή του φορολογικού συστήματος, οι διατάξεις του οποίου τροποποιούνται συνεχώς και δεν είναι σταθερές.
Οι μέσοι Έλληνες επενδυτές, όπως μας εξήγησε, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν αγοράζουν εξοχική κατοικία, ενώ οι πλούσιοι ενδιαφέρονται για την αγορά μόνο οικοπέδων. Έτσι, οι μόνοι –επί της ουσίας – ενδιαφερόμενοι είναι οι ξένοι.
Υπό αυτές τις συνθήκες, Νορβηγοί, Ρώσοι και Σουηδοί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, περιμένοντας ταυτόχρονα την εμφάνιση ευκαιριών, με αποτέλεσμα όμως να μην καταγράφονται πράξεις, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων θέλουν να αγοράσουν ό,τι πωλείται σε χαμηλή τιμή.
Ο κ. Μπιρμπίλης εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει κίνηση από πλευράς των επενδυτών του εξωτερικού, λέγοντας πως έχει επικοινωνία με ανθρώπους από τη Χιλή ή ακόμη και από την Τουρκία ή τα Σκόπια.
Και το πιο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως ό,τι δεν κατάφεραν οι Τούρκοι στα 400 χρόνια της υποδούλωσης του ελληνικού έθνους, να πατήσουν δηλαδή το πόδι τους στη Μάνη, ενδέχεται να το επιτύχουν υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία, έχοντας ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά έκτασης στη Μάνη.
~ Δημήτρης Παπαδόπουλος
Όπως μας είπε ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επί του παρόντος ούτε για απόκτηση ούτε για ενοικίαση εξοχικής κατοικίας. Κάποια δειλά βήματα που έγιναν πριν από τις εκλογές για διαμερίσματα στην Καλαμάτα δεν απέδωσαν, καθώς υπαναχώρησαν οι ιδιοκτήτες.
Κατά τον κ. Παπαδόπουλο, είναι νωρίς για να φανεί τι θα γίνει στην αγορά, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Μπορεί να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη μία πλευρά, αλλά, από την άλλη, οι υποψήφιοι δεν τολμούν να προχωρήσουν στην επένδυση.
Σε σχέση δε με το παρελθόν, παρουσιάζεται φθίνουσα πορεία. Την ίδια στιγμή, οι Ευρωπαίοι αναζητούν ευκαιρίες, που όμως βρίσκονται δύσκολα, ενώ περιμένουν τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, είτε εντός της Ευρωζώνης είτε εκτός. Οι δε Ρώσοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις, κυρίως, στην Κρήτη. 
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
 
~** AΘΛΗΤΙΚΑ γιά σήμερα : 2ος  ημιτελικός στο ευρωπάϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου :
ΙΤΑΛΙΑ  -  ΓΕΡΜΑΝΙΑ


~**  ANΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 :
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/01-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 01 Ιουνίου 2012 .-
~*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/02-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Ιουνίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/23-4-2012.html ,           Στο αγιάζι της ενημέρωσης του τριημέρου 2,3 και 4 Ιουνίου  ,  , Κυριακή και Δευτέρα 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/04-2012.html , Άγιο Όρος - Αθωνική πολιτεία -Περιβόλι Παναγιάς Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/06/04-2012.html , Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012 του Αγίου πνεύματος Ενημέρωση και αρθρογραφία .-
 ~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/05-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/05062012.html , Διάλογοι εκλογικοί και ... 05/06/2012.-http://stamos-ynami.blogspot.gr/2012/06/6-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/06/07-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 07 Ιουνίου 2012 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/08-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012 . –
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/06/8-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα Παρακευή 8 Ιουνίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/9-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 .-
~**   http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/11-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/13-2012.html , ΘΕΣΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/3-14-2012.html , Τρείς 3 μέρες πρίν την κάλπη Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/15062012.html , Εθνικός Δρόμος Καλαμάτας -Αθηνών πριν και μετά Βίντεο 15/06/2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/15-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/16-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 .-
~ ** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/16-2012.html , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ : Αναδημοσιεύσεις Βρίσκω και σας τα παρουσιάζω Σάββατο 16 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/06/h-17-2012.html , Hμέρα βουλευτικών Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 .-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/18-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012.-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/06/19-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τρίτη 19 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/06/20-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/21-2012.html  ., Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/22-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 ,.-
*~*** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/23-2012.html . Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/06/24-2012.html, Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/06/25-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/06/t-26-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Tρίτη 26 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/06/27-2012.html  ,     Στο αγιάζι της ενημέρωσης ,Τετάρη  27 Ιουνίου 2012.-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/06/28062012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 28/06/2012 .-
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: