Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στο  αγιάζι  της  καθημερινότητας  Δευτέρα  01  Οκτωβρίου  2012  :
Πέντε  χρόνια BLOGGER
ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  !!!!
Το  ποντικάκι  πάντα  κοντά μας  !! :
ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ  ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ  ΒΔΟΜΑΔΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα :

***  Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στη Χώρα :
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στη Χώρα
* Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας, σας προσκαλούμε στην ετήσια εμποροπανήγυρη Χώρας η οποία θα ανοίξει με την Θρησκευτική Τελετή Λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας και των Αγίων Λειψάνων του Πολιούχου Χώρας Νεομάρτυρα Αγίου Δημητρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου - Κεντρική Πλατεία-Ναϊδριο Αγίου Κωνσταντίνου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη10 Οκτωβρίου 2012

Ώρα 18:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός εις τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου
Χώρας.

Ώρα 19:30 Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και των Αγίων Λειψάνων του
Πολιούχου της Χώρας Νεομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του
Χωραΐτη.

Ώρα 20:00 Άφιξη στο Ναϊδριο του Αγίου Κωνσταντίνου στο χώρο της
Εμποροπανήγυρης.

Πέμπτη11 Οκτωβρίου 2012

Ώρα 08:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο Ναϊδριο του Αγίου
Κωνσταντίνου.

Η διάθεση των θέσεων της εμποροπανήγυρης θα πραγματοποιηθεί την 3η Οκτωβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 09:30 στο Δημαρχείο Χώρας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ                                                   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

*** Το τουριστικό τρένο στην Τριφυλία :
Το τουριστικό τρένο στην Τριφυλία (φωτογραφίες)
* Με παρατεταμένο σφύριγμα έγινε η είσοδος του τρένου στον σταθμό του Καλού Νερού χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 12, με αρκετούς ταξιδιώτες και κόσμο να σπεύδουν να το δουν από κοντά, να το φωτογραφίσουν αλλά και να ανέβουν πάνω του.
Ερχόμενο από την Καλαμάτα με κατεύθυνση τον Πύργο το τρένο σταμάτησε στο σταθμό του Καλού Νερού, κινήθηκε προς την Κυπαρισσία μέχρι τη γέφυρα του Αρκαδικού και από εκεί ξαναγύρισε, έκανε το «τρίγωνο» και αλλάζοντας κατεύθυνση οι μηχανές του ξαναμπήκε στο σταθμό του Καλού Νερού.  
Οι ταξιδιώτες φίλοι του σιδηροδρόμου με τις φωτογραφικές μηχανές στα χέρια απαθανάτιζαν κάθε του κίνηση, όπως και τον χώρο του σταθμού. Αρκετοί κάτοικοι από την περιοχή μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν στο σταθμό για να δουν το τρένο από κοντά. Φυσικά στους μεγαλύτερους ξύπνησαν και οι μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος που το τρένο σφύριζε καθημερινά στην περιοχή τους.
Να σημειώσουμε πως στην Κυπαρισσία, αν και το περίμεναν, το τρένο τελικά δεν πήγε.


*** Εβδομάδα εξελίξεων για τα πυροδάνεια :
Εβδομάδα εξελίξεων για τα πυροδάνεια
* Εβδομάδα καθοριστικών εξελίξεων για τη βραχυπρόθεσμη ρύθμιση των πυροδανείων που δεν έχουν εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου είναι αυτή που διανύουμε, καθώς η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να έρθει σε συνεννόηση με τις τράπεζες προκειμένου να δοθεί παράταση ενός έτους στην αποπληρωμή των δόσεων Ιουνίου 2012 και Δεκεμβρίου 2012. Αν δεν δοθεί παράταση, χιλιάδες επιχειρήσεις που έχουν πυροδάνειο και δεν μπορούν να το πληρώσουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης θα μπουν στη μαύρη λίστα του "Τειρεσία", με απρόβλεπτες επιπτώσεις στη λειτουργία τους. Η ωρολογιακή βόμβα των πυροδανείων όμως είχε ξεχαστεί στα συρτάρια του υπουργείου Οικονομικών, και την περασμένη εβδομάδα τη θυμήθηκαν όλοι μετά τα ρεπορτάζ της "Ε". 
Στο αρχικό ρεπορτάζ τονιζόταν η αντίθεση των τραπεζών στην προσπάθεια ρύθμισης των δανείων. Η στάση των τραπεζών έγινε γνωστή όταν ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος δημοσιοποίησε την αλληλογραφία που είχε με το υπουργείο Οικονομικών και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Μετά το ρεπορτάζ της "Ε" έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά -ζητώντας να δοθεί παράταση στην πληρωμή των πυροδανείων- ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Ενωση Ξενοδόχων Νομού Μεσσηνίας. 
Στη συνέχεια, και καθώς το θέμα σχολιαζόταν από τους επιχειρηματίες του νομού, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς επικοινώνησε με το υπουργείο Οικονομικών και τον διαβεβαίωσαν ότι το θέμα της ρύθμισης των πυροδανείων δεν έχει κλείσει. Την ίδια μέρα έκανε ερώτηση για το θέμα ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Τελευταίος ακολούθησε και ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης ζητώντας ρύθμιση για όλα τα πυροδάνεια. 
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το ρεπορτάζ της "Ε" οδήγησε την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σε αναδίπλωση, καθώς πλέον αναζητεί τρόπους για να εξουδετερώσει την ωρολογιακή βόμβα που διατηρούσε επί μήνες στα συρτάρια της. 
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική για τις εξελίξεις, καθώς θα φανεί αν υπάρχει πρόθεση από τις τράπεζες να έρθουν σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών. Σε διαφορετική περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών θα αναγκαστεί να ασκήσει πίεση έχοντας ως όπλο την επικείμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το σίγουρο είναι ότι η ρύθμιση πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, καθώς υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν οικονομικά χιλιάδες επιχειρήσεις των πυρόπληκτων νομών. Η ωρολογιακή βόμβα των πυροδανείων δεν μπορεί να μπει και πάλι στο συρτάρι της κυβέρνησης. Πηγή : εφημερίδα "Ελευθερία" Μεσσηνίας  2012 .-


***  Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής :
Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής
* Επίσημη πρώτη στην Ελλάδα σήμερα για την ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή, που θα προβληθεί στο Μέγαρο Μουσικής σε πανελλήνια πρεμιέρα, μετά τον θετικότατο απόηχο που άφησε στην παγκόσμια πρεμιέρα της που έγινε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο πριν από λίγο καιρό.
Η ταινία, που σε ένα μεγάλο μέρος της είναι γυρισμένη στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πυλία, θα ξεκινήσει να προβάλλεται κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες (και στην Καλαμάτα) στις 11 Οκτωβρίου από τη "Feelgood Entertainment".
Η ταινία καταπιάνεται με την ταραχώδη ζωή του δαιμόνιου Ελληνα Ιωάννη Βαρβάκη, που από πειρατής του Αιγαίου έφτασε στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας για να απλωθεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και να καταλήξει στη διχασμένη Ελλάδα της Επανάστασης του 1821.
Το ρόλο του Ιωάννη Βαρβάκη υποδύεται ο εξαιρετικός Σεμπάστιαν Κοχ (γνωστός από την ταινία «Οι Ζωές των Αλλων»), ενώ στο πλευρό του βλέπουμε την ντίβα του ευρωπαϊκού σινεμά Κατρίν Ντενέβ στο ρόλο της Αικατερίνης της Ρωσίας καθώς και τον μοναδικό Τζον Κλιζ των "Monty Python" στο ρόλο του Βρετανού Διοικητή Ζακύνθου. Στο διεθνές καστ θα απολαύσουμε επίσης τους Χουάν Ντιέγκο Μπότο ("El Greco"), Νικ Ασντον (ο πρωταγωνιστής της ταινίας "El Greco"), Εβγκένι Στίτσκιν και Ολγα Σουτούλοβα. 
Επίσης, παρακολουθούμε τον Λάκη Λαζόπουλο σε μυστηριώδη ρόλο-κλειδί, ενώ περιμένουμε να απολαύσουμε και το υπόλοιπο ελληνικό καστ: τον Ακη Σακελλαρίου, τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, την Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον Αλέξανδρο Μυλωνά, τον Μάνο Βακούση, τον Γιώργο Κοτανίδη ως Κολοκοτρώνη, τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, το Γιάννη Βούρο, την Ειρήνη Μπαλτά, τον Κρις Ραντάνοφ, το Γιώργο Μακρή, τον Λάμπρο Κτεναβό, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον Δημήτρη Μαύρο, τον Πίτερ Ραντλ, τον Αλέξη Αντωνόπουλο, την Ιρίνα Μπαγκντασάροβα, τον Γιώργο Χαραλαμπίδη, τον Κώστα Σόμερ, τον Κώστα Δελακούρα, την Κωστάντζα Κωνσταντακοπούλου, τη Μελίνα Ζαχαροπούλου και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ως πρίγκιπα Ποτέμκιν.


***   Τελευταίες "πινελιές" στο αντιφασιστικό φεστιβάλ  :
Τελευταίες "πινελιές" στο αντιφασιστικό φεστιβάλ
* Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του διήμερου αντιφασιστικού - αντιρατσιστικού φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, στο Πάρκο του Λιμενικού, το Σαββατοκύριακο 6 και Οκτωβρίου, θα συζητηθούν σε συγκέντρωση φορέων η οποία συγκαλείται μεθαύριο Τετάρτη 3 του μήνα, στις 9 το βράδυ, στο Κέντρο Νέων.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, προβλέπει τα εξής:
Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 6 Οκτωβρίου, θα γίνει συζήτηση με θέμα «Η φασιστική απειλή στην εποχή μας» στην οποία θα συμμετέχουν ο συγγραφέας Γιώργος Αλεξάτος, ο ιστορικός Στράτης Μπουρνάζος και ο πανεπιστημιακός Σπύρος Μαρκέτος.
Θα ακολουθήσει συναυλία με τους "Roundlights", "One Year Delay" και "Still Life" και στη συνέχεια ρεμπέτικο γλέντι με τους "Ρεμπετόβεν".
Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή 7 Οκτωβρίου, θα γίνει συζήτηση με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα - Στρατόπεδα συγκέντρωσης - "Ξένιος Δίας”», στην οποία θα μετάσχουν η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ, ο Πέτρος Κωνσταντίνου Πέτρος από την «Κίνηση ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» και ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος.
Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Θάνο Ανεστόπουλο, "Dead Beetles", "Juke Box", Νίκο Τουλιάτο (κρουστά), "Tahimy" και την ομάδα κρουστών του Κέντρου Νέων.



***  "Σαν την ιστορία της Ελλάδας η ζωή του Θοδ. Βλαχοδημήτρη"  :
"Σαν την ιστορία της Ελλάδας η ζωή του Θοδ. Βλαχοδημήτρη"
* ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ                   "H ζωή του Βλαχοδημήτρη είναι σαν την ιστορία της Ελλάδας. Με πέτρινα χρόνια, τα οποία όμως δημιούργησαν μια εξαιρετική προσωπικότητα, έναν τέλειο άνθρωπο". Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώτος ομιλητής στην προχθεσινή εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας, που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στοχαστή, δάσκαλο, φιλόσοφο και ποιητή από την Πυλία, Θοδωρή Βλαχοδημήτρη. Ο Αγγελος Λάππας, φιλόλογος και συγγραφέας, ανέλυσε γενικότερα τη ζωή, τις σπουδές, τα χρόνια της εξορίας, αλλά και το πόσο αγάπησε ο Θοδωρής Βλαχοδημήτρης τον ιδιαίτερο τόπο του, το Σουληνάρι. 
Οπως ανέφερε ο κ. Λάππας, η ζωή του Θ. Βλαχοδημήτρη επηρεάστηκε σε τεράστιο βαθμό από τα βιώματα του πατέρα του στη Μικρά Ασία, τον Α' και το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, τα χρόνια της δικτατορίας. Τα νεανικά του χρόνια στιγματίστηκαν από το φόβο, την πείνα, τις δυσκολίες της αγροτιάς, όμως ήταν αυτά που τον έκαναν να μείνει για πάντα αγνός στην ψυχή, να μάχεται για την ελευθερία και τα πιστεύω του, να αυτοεξοριστεί και αργότερα να δοξάσει την Ελλάδα, έχοντας 35 χρόνια διδασκαλίας στα πανεπιστήμια της Γερμανίας. "Οι μελέτες του για τον Παλαμά, τον Ηράκλειτο και τους αγωνιστές του '21 έμειναν ορόσημα", είπε ο κ. Λάππας.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης -στην οποία συμμετείχε και η σύζυγος του Θοδωρή Βλαχοδημήτρη, Βάσω- η σχολική σύμβουλος φιλολόγων και δρ. Φιλοσοφίας Δήμητρα Σταθοπούλου φώτισε την προσφορά του Πύλιου διανοούμενου ως στοχαστή και ερευνητή. Σχολίασε πως οι μελέτες του είναι σχεδόν ποιητικά εκφρασμένες και πως μέσα σε αυτές ανακαλύπτει κανείς διαχρονικές αξίες της Αρχαίας Ελλάδας και του πνεύματος. Η σχέση τέχνης και επιστήμης είναι ακόμα ένα θέμα που κυριαρχεί στην έρευνά του, η οποία θεωρείται παγκόσμιας εμβέλειας. 
Η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Μαρία Τσαγκαράκη στάθηκε στο έργο του Βλαχοδημήτρη ως ποιητή. Η ενασχόλησή του με την ποίηση κράτησε πάνω από 50 χρόνια, αν αναλογιστεί κανείς πως το πρώτο του πόνημα το παρουσίασε σε ηλικία 25 ετών. Η κ. Τσαγκαράκη χώρισε το έργο του σε 4 ενότητες: στη νεανική περίοδο, στην ενότητα - θρήνο η οποία γράφτηκε στη Μακρόνησο, στην ενότητα της περιόδου κατά την οποία βρισκόταν στο Αμβούργο και είχε εμπνευστεί από το δράμα της επταετίας στην Ελλάδα και, τέλος, στην τέταρτη φάση κατά την οποία έφτασε στο απόγειο της τέχνης και της τεχνικής του. Στα ποιήματα του Βλαχοδημήτρη διακρίνει κανείς τις αρχές του ουμανισμού, την αναζήτηση της ειρήνης, την αγωνία για τον άνθρωπο, την αποστροφή προς το ρατσισμό, αλλά και τα προφητικά του λόγια για τους "ξένους συμβουλάτορες και ορκωτούς λογιστές που θα 'ρθουν στην Ελλάδα" και για τις "πόλεις που είναι εχθρικές στους ξένους". 
Η κ. Βάσω Βλαχοδημήτρη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους διοργανωτές της βραδιάς και κάλεσε στο βήμα τον κ. Καριώτη,συνεξόριστο του συζύγου της, ο οποίος μάλιστα διάβασε και ένα ποίημα που είχε γράψει για τον αγαπημένο του φίλο.
Ποιήματα διάβασε η φιλόλογος Θεοδώρα Ανδρίκου και μουσική έπαιξαν οι μαθητές του 1ου Λυκείου Καλαμάτας Σπύρος Χιώτης και Ορέστης Σαρέλλας.


***  Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης  0-0  .-
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (0-0 ΤΕΛΙΚΟ)
* Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε στο ΟΑΚΑ ο Αστέρας Τρίπολης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν ένα δοκάρι με τον Χριστοδουλόπουλο στο πρώτο μέρος, ενώ ο Αστέρας, που είχε καλές ευκαιρίες για γκολ, έμεινε με 10 παίκτες στο 80' λόγω αποβολής του Τσαμπούρη.
81' Αποβλήθηκε ο Τσαμπούρης, με 10 παίκτες ο Αστέρας.
70' Παραμένει το 0-0 με τον Αστέρα πιο απειλητικό.
60' Κλασική ευκαιρία για τον Αστέρα, όμως ο Καρνέζης σταμάτησε τον Περόνε.
50' O Φούλοπ απόκρουσε το σουτ του Μαρίνου.
45' To πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0.
42΄Πάντα στο 0-0 στο ΟΑΚΑ..
27' Δοκάρι με τον Χριστοδουλόπουλο ο Παναθηναϊκός
19' Ο Αστέρας απείλησε με τον Ράγιος, αλλά απόκρουσε ο Καρνέζης. Πάντα στο 0-0...
11' Παραμένει το 0-0. Στο 9' ο ΠΑΟ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Χριστοδουλόπουλο, αλλά ο Κουκουλάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
1' Ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 5η αγωνιστική της σούπερ Λίγκα. Οι Αρκάδες θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι πράσινοι και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις.
Για το ματς θα υπάρχει ενημέρωση από το eleftheriaonline.gr
Η 11άδα του ΠΑΟ: Καρνέζης,Βύντρα,Σπυρόπουλος,Πίντο,Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο,Μαρίνος,Μαυρίας,Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος,Φορναρόλι
Η 11άδα του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος, Ουσέρο, Περόνε.

*** Η μύτη της Ιάνας σώζει... ζωές :
Η μύτη της Ιάνας σώζει... ζωές
*  ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ
Ιάνα ονομάζεται η νέα αστυνομικός σκυλίτσα, που έχει αναλάβει δράση στη Μεσσηνία από τις αρχές του έτους. Εχει εκπαιδευτεί κι έχει πάρει τη θέση της 10χρονης και ήδη… συνταξιούχου γνωστής μας Τζέσυς. 
Και η Ιάνα θα επιχειρεί με το συνοδό αστυνομικών σκύλων ανθυπαστυνόμο Κώστα Κάτσο, ο οποίος φροντίζει για την καθημερινή της εκπαίδευση. Την έφερε από την Ουγγαρία και την έχει συνέχεια δίπλα του - όπως και την Τζέσυ, η οποία συνεχίζει να μένει μαζί του αν και εκτός υπηρεσίας. Οπως μας είπε ο ίδιος μάλιστα, οι δυο σκυλίτσες διέψευσαν όσους λένε πως δυο θηλυκές δεν μπορούν να συμβιώσουν! Το αντίθετο μάλιστα: Ο… παλιός και ο νέος αστυνομικός σκύλος έχουν περάσει πολλές καλές στιγμές μαζί.
Επιχειρησιακά έχει ήδη δοκιμαστεί η Ιάνα και όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κάτσος, "σε κάθε περιστατικό αξιολογούμαστε και οι δυο". 
Η… μύτη της Ιάνας πάντως είναι απαραίτητη για να σώσει ζωές και περιουσίες σε κάθε έκτακτο περιστατικό. 

***  Καλαματιανή εγκατέλειψε τον άνδρα της και έφυγε με Πακιστάνο :
Καλαματιανή εγκατέλειψε τον άνδρα της και έφυγε με Πακιστάνο
* Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης:  "Την 29-9-2012, 35χρονος ημεδαπός κατήγγειλε στην Υ.Α. Καλαμάτας, ότι την   29-8-2012 η 32χρονη ημεδαπή σύζυγός του, απήχθη από αγνώστους. Την  29-9-2012 ο καταγγέλλων δέχθηκε τηλεφωνική κλήση στο κινητό του, με απόκρυψη, από έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι του ζήτησαν να έρθει στη Θεσσαλονίκη, με χρηματικό ποσό, προκειμένου τον ενημερώσουν που βρίσκεται η σύζυγός του. Προσημειώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο παραδόθηκε σε 36χρονη ημεδαπή και σε 19χρονο ημεδαπό, παρουσία 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, οι οποίοι συνελήφθησαν. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικισμό ROMA, στο Εργοχώρι Ημαθίας, βρέθηκε η σύζυγος του καταγγέλλοντα, η οποία δήλωσε ότι έφυγε από το σύζυγό της με τη θέλησή της, προκειμένου διαμείνει με αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος δεν ανευρέθη."

***

~***   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012  :

~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/1-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση     Σάββατο  1   Σεπτεμβρίου   2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/09/02-2012.html , Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωση Κυριακή 02  Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/13-2012.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  Πέμπτη  13  Σεπτεμβρίου  2012  .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/09/13-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ  Πέμπτη  13  Σεπτεμβρίου  2012 .- ~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html  , ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ Παρασκευή 14  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση  , ΖΗΣΕ την Ελλάδα ,  Παρασκευή  14  Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/09/menoyme-15-2012.html , MENOYME ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ  Σάββατο  15 Σεπτεμβρίου   2012 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/16-2012.html   , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/09/16-2012.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/09/17-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Δευτέρα  17  Σεπτεμβρίου  2012.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/09/18-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Τρίτη 18  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/19-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση    Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου   2012 ,  ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ : Το  γάλα  είναι το αίμα της ζωής μας , η Ελλάδα  είναι  η  αναπνοή μας !!!
~**  ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα ΔΕΙΤΕ και ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 20/09/2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/21-2012-2012-p1010746.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ   ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΠαρασκευή  21 Σεπτεμβρίου  2012  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/22-2012.html , Μένουμε  Και  Βλέπουμε  Ελλάδα  Σαββάτο 22 Σεπτεμβρίου  2012 .-     
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 .-
  ~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/23-2012-1.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/24-2012.html , Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 , Μένουμε  ζούμε και  βλέπουμε Ελλάδα.-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/24-2012.html , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Μεσηηνιακά  και  Άλλα  : Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου  2012 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/25-2012.html , Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  άλλα

~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/26-2012-1092012-binteo.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ :Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου  2012 , ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!
~**  Διαβαίνοντας  στις χαμένες πατρίδες Πέμπτη  27  Σεπτεμβρίου  2012 (Video ) , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/09/27-2012-video-2012-p1010810.html ,.-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/28-2012-2012.html  , Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και  Άλλα  Παρασκευή  28  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/29-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012.-
~**
**  ΤΑ  ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  2012 :
~*** ΣΜΥΡΝΑΙΪΚΑ P1030050.MP4 : http://youtu.be/txR9LbKJ_y4  ,



~*** Τραγούδια από την Σμύρνη P1030051.MP4 : http://youtu.be/DzxtoH8l3qQ  ,



~*** Σμύρνη και τραγούδια P1030052.MP4 : http://youtu.be/qf8KjkttTn4  ,



~*** Τραγούδια της Σμύρνης P1030053.MP4 : http://youtu.be/pdgwJpEVd1c  ,



~*** Μουσική και τραγούδι από Σμύρνη P1030054.MP4 : http://youtu.be/3YL3XjxUtfo  ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: