Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης

Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης :
Παρασκευή 19  Οκτωβρίου  2012 ,




Το ποντικάκι  πάντα κοντά μας !~ :

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :

*** Προχωράει το σχέδιο του Ασπροχώματος :
Προχωράει το σχέδιο του Ασπροχώματος
* Την Τρίτη συζητείται στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας η δημοπράτηση της πράξης εφαρμογής του Ασπροχώματος, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Παναγιώτα Ντίντα. Η προκήρυξη έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας και αφορά σε 2.000 στρέμματα. Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται σε 450.000 ευρώ (+ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με την κ. Ντίντα η πρώτη ανάρτηση αναμένεται στα τέλη του επόμενου καλοκαιριού. Ο διαγωνισμός θα είναι διεθνής και σύμφωνα με την κ. Ντίντα προσδοκάται να δοθεί μεγάλη έκπτωση.

*** Αθλητικά :

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ : 2η  αγωνιστική :
17, 18/10/2012 :
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΚΑΝΤΟΥ   ΙΤΑΛΙΑΣ  78-76 ,  44 -43 ,   
Τα δεκάλεπτα : { 23-17, 21-26 , 17-12 , 19-25 }               
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  71-86 .- ^
ΑΣΕΚΟ ΠΡΟΚΟΥΜ –ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ  75-77.- ^
ΛΙΕΤΟΥΒΑΣ ΡΙΤΑΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 49-67.-^
 ΟΥΝΙΟΝ ΟΛΙΜΠΙΑ –ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  80-92 .-^ 
ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ     71- 76 .- ^
ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΕΛΑΝ ΣΑΛΟΝ     74-71  .- ^
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛΕ – ΖΑΓΚΛΙΡΙΣ  71-77.- ^
ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. – ΣΙΕΝΑ   70-68 .- ^
19/10/2012 :
ΚΙΜΚΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ    86-85 .- ^
ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ ANATOΛOY – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς   98-72.-  ^
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΖΑΓΚΡΕΠ – ΑΛΜΠΑ ΜΙΛΑΝΟ  71-83 .- ^
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛΕ – ΖΑΓΚΛΙΡΙΣ     71-77 .- ^
 ΟΥΝΙΟΝ ΟΛΙΜΠΙΑ   – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΥΛΚΕΡ    80-92 .- ^

~** Ο  Βοηθός προπονητού  της  εθνικής  Ν. Αφρικής Τόμας Μαντικάγε σκοτώθηκε  σε αυτοκινητικό  δυστύχημα , σε σύγκρουση  του αυτοκινήτου  του  με γάιδαρο  .-   
~** ΑΡΜΑΝΗ – ΕΦΕΣ  ΤΟΥΡΚΟΥ   80-75.-^ ?

*** Στην έξοδο από το επάγγελμα οι δικηγόροι :
Γράφει  η Κέλλυ  Δημητρούλια
Στην έξοδο από το  επάγγελμα οι δικηγόροι
* Για σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι δικηγόροι εδώ και 2,5 χρόνια λόγω των οικονομικών μέτρων μίλησε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλης κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, στο Δικαστικό Μέγαρο. Αναφέρθηκε στα νέα δυσβάσταχτα οικονομικά, νομοθετικά κι επαγγελματικά μέτρα που προωθούνται για τον κλάδο. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "Με την συνεχώς αφαιρούμενη δικηγορική ύλη από την ελάχιστη που έχει απομείνει, οδηγούμαστε στην έξοδο από το επάγγελμα".
Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης έγινε ενημέρωση σχετικά με την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κι έγινε ενημέρωση για το Λογαριασμό Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών (ΛΕΔΕ).

*** Πράξη εφαρμογής για Ανατολική Παραλία και Αγιάννα :
Πράξη εφαρμογής για Ανατολική Παραλία και Αγιάννα
* Κατατέθηκε στη Διεύθυνση Πολεοδομίας η μελέτη για τις πράξεις εφαρμογής τις περιοχές των πυκνοδομημένων Ανατολικής Παραλίας και Αγίας Αννας. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Παναγιώτα Ντίντα αναμένεται ο έλεγχος της πληρότητάς της και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η ανάρτησή τους για να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες και να υποβληθούν ενδεχόμενες ενστάσεις. Η χρηματοδότηση της μελέτης γίνεται από το "Πράσινο Tαμείο" με 35.000 ευρώ.

*** Μεσσήνιος ο εγκέφαλος απαγωγής 26χρονου :
Μεσσήνιος ο εγκέφαλος απαγωγής 26χρονου
  * Μεσσήνιος είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που απήχθη στις 10 Αυγούστου, από την Αχαΐα. Πρόκειται για τον 71χρονο Πέτρο Μιχαλεάκο του Φωτίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1941 στη Μεσσηνία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα -με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των 7 συλληφθέντων από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Η σύλληψη των 7 ατόμων έγινε την Τρίτη και η άρνησή τους να αποκαλύψουν πού βρίσκεται ο 26χρονος οδήγησε προφανώς στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

*** Συζήτηση για τον προλιμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας :
Συζήτηση για τον προλιμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας
* Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για το θέμα του προλιμένα. Τη συνεδρίαση προκάλεσαν με κοινό αίτημα τους οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Το παρών στη συνεδρίαση δίνουν αρκετοί δημότες και μέλη της επιτροπής κατοίκων που αντιδρούν σε κάθε ενδεχόμενο αλλοίωσης της φυσιογνωμίας της περιοχής.

*** Γέμισε ιστιοφόρα η μαρίνα της Καλαμάτας  :
Γέμισε ιστιοφόρα η μαρίνα της Καλαμάτας
* Ιστιοφόρα γέμισε σήμερα η μαρίνα της Καλαμάτας στο πλαίσιο της ρεγκάτας των 1.000 μιλίων, στον πλου τους από το Ζαντάρ της Κροατίας μέχρι την Αλάνια της Τουρκίας. Μάλιστα οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές απέσπασαν από την πρώτη στιγμή τα καλύτερα σχόλια των συμμετεχόντων. Συνολικά στη μεσσηνιακής πρωτεύουσα έχουν φθάσει 56 ιστιοφόρα και 7 συνοδά πλοία μεταφέροντας σχεδόν 500 άτομα.

*** Υπουργική απάντηση σε Δαβάκη για τη στήριξη του κλάδου της κτηνοτροφίας :
Υπουργική απάντηση σε Δαβάκη για τη στήριξη του κλάδου της κτηνοτροφίας
* «Στόχος του ΥΠΑΑΤ είναι η ενίσχυση της κτηνοτροφίας και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την αύξηση του κόστους των ζωοτροφών» αναφέρει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρης, απαντώντας σε Ερώτηση του Λάκωνα Βουλευτή κ. Θανάση Δαβάκη.
Ο κ. Δαβάκης μεταφέροντας στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λάκωνες κτηνοτρόφοι, κυρίως λόγω της αύξησης των τιμών των ζωοτροφών, ζητούσε τη λήψη στοχευμένων δράσεων για τη στήριξη του κλάδου της κτηνοτροφίας, μέτρων που θα οδηγήσουν στην ανακούφιση των κτηνοτρόφων, που έχουν πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση.
Ο κ.Υπουργός στην απάντησή του, ενημερώνει τον κ. Δαβάκη για τα μέτρα που έχει λάβει το ΥΠΑΑΤ για την στήριξη των κτηνοτρόφων και συγκεκριμένα:
  • Πληρωμή από τις 20-8-2012 της εξισωτικής αποζημίωσης εξασφαλίζοντας το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ για περίπου 70.000 δικαιούχους.
  • Πληρωμή στις 26-9-2012 της πρώτης δόσης (50%) από Εθνικούς πόρους, της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου, που αφορά 438.363 δικαιούχους προς τους οποίους καταβλήθηκε το ποσό των 81.581.038€. Το υπόλοιπο 50% της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θα καταβληθεί κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.
  • Στήριξη των κτηνοτρόφων των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών με 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. 73/2009.
  • Επιτάχυνση στην αξιολόγηση και έγκριση των σχεδίων βελτίωσης στο πλαίσιο του Μέτρου 121 του Προγράμματος Αλεξ. Μπαλτατζής με έμφαση στη ζωική παραγωγή.
Επιπλέον, πρόκειται να χρηματοδοτηθούν οι κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις, που δεν περιλαμβάνονται στην ενιαία ενίσχυση όπως χοιροτρόφοι και πτηνοτρόφοι για την απρόσκοπτη προμήθεια των ζωοτροφών τους.
Τέλος, σε ότι αφορά στη χρηματοδότηση των αγροτών το ΥΠΑΑΤ σε συνεννόηση με τη νέα Τράπεζα Πειραιώς – ΑΤΕ θα συνεχίσει τη χρηματοδότηση των αγροτών μέσω ανοικτού δανείου αγροτών (ΑΔΑ), λαμβάνοντας υπόψη την επικείμενη πληρωμή της Ενιαίας Ενίσχυσης για τους δικαιούχους.  
Από το Γραφείο Τύπου του Θ. Δαβάκη


*** Ο Δημήτρης Κοδέλας για το αντλιοστάσιο Ανάβαλου :
Ο Δημήτρης Κοδέλας για το αντλιοστάσιο Ανάβαλου
* Με πραγματική ανησυχία στις 21/9/2012 καταθέσαμε ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορούσε το επιτακτικό πρόβλημα της λειτουργίας κεντρικών αντλιών του Ανάβαλου. Συγκεκριμένα θέσαμε (και θέτουμε) στον Υπουργό το πρόβλημα της μη λειτουργίας της μίας εκ των δύο αντλιών, που θέτει σε κίνδυνο την αγροτική παραγωγή του νομού και απαιτούσαμε (και απαιτούμε) την άμεση επίλυση του προβλήματος. Αντί συγκεκριμένης απάντησης, στο τι δηλαδή προτίθεται να κάνει το υπουργείο για να προστατέψει την αγροτική παραγωγή του νομού άμεσα και τι μέτρα σκοπεύει να λάβει για να μην βρεθούμε ξανά ενώπιον του ίδιου κινδύνου, λάβαμε το με αριθμό 240/9-10-2012 έγγραφο του, όπου αναπαράγονται τα ήδη γνωστά με τυπικό τρόπο και αφορούν κάποια τεχνικά στοιχεία, το συμβατικό χρόνο αποπεράτωσης του έργου κ.λ.π., ενώ κατονομάζεται στο ίδιο έγγραφο ως υπεύθυνη η περιφέρεια Πελοποννήσου ( τόσο για τη λειτουργία του αντλιοστασίου όσο και για την διοίκηση του εκτελούμενου έργου). Ήδη βέβαια έχουμε επικοινωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη και του έχουμε τονίσει την ανάγκη της επίσπευσης της αντικατάστασης των αντλιών.
Οι δεκαπέντε μήνες που τυπικά επικαλούνται (χωρίς να συνυπολογίσουμε τις περίπου “αναμενόμενες” καθυστερήσεις στις οποίες μας έχουν συνηθίσει) για την ολοκλήρωση του έργου είναι πολύ μεγάλο διάστημα και είναι αδύνατο ο κάμπος να αντέξει χωρίς ή με ελλιπή άρδευση για ένα επιπλέον χρόνο. Οφείλουν όλοι να αναλογιστούν τον κίνδυνο και να προχωρήσουν σε άμεση αντικατάσταση των αντλιών πριν την καταστροφή, κάτι που έπρεπε να είχαν προβλέψει και κατά τη σύνταξη του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του έργου, ώστε να δεσμεύσουν τον ανάδοχο. Απαιτούμε και περιμένουμε την άμεση αντίδραση των υπευθύνων και την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου του νομού.  Γραφείο Τύπου

*** Φάρσα για βόμβα στο Διοικητήριο :
Φάρσα για βόμβα στο Διοικητήριο
* Φάρσα αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτίριο του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα. Μετά το τηλεφώνημα το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα και άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου "Ιάνα"ερεύνησαν τους χώρους που στεγάζονται υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

***

~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/29-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012.-
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/30-2012-5-29092012-0-1.html  , Στο  αγιάζι  της  Κυριακάτικης  ενημέρωσης Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου  2012 .-

~**  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΩΒΡΙΟΥ  2012 :
~**  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/01-2012-blogger-10-2012-1830.html  , Στο  αγιάζι  της  καθημερινότητας  Δευτέρα  01  Οκτωβρίου  2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012-01-2012-1912-2012-p-1030004.html  , Ιστρορία  μας (μέρος της ) μέσα  από Βιντεοπαρουσιάσεις  2012 , Δευτέρα  01  Οκτωβρίου  2012 .-
~*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ   , Τρίτη  02  Ο τωβρίου  2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html  , Στο  αγιάζι  της  Ενημέρωσης Τρίτη  02  Οκτωβρίου  2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα .-
~*** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Αθλητική  Τετάρτη  03 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/video-2012.html , ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΔΡΩΜΕΝΑ σε  VIDEO  2012 , Πέμπτη  04 Οκτωβρίου  2012 .-

~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ,  Στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  04 Οκτωβρίου  2012 .-

~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html ,H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μέσα από Βίντεο , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html ,  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  , Παρασκευή  05 Οκτωβρίου  2012  .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/06102012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ Σάββατο 06/ Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7.html ,  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης 
Κυριακή 07 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html   , ΕΛΛΑΔΑ μέσα  από  ΒΙΝΤΕΟ , Μένουμε  Βλέπουμε  και Ζούμε  Ελλάδα , Δευτέρα  08  Οκτωβρίου  2012 .-
~***  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html  , Μεσσηνιακή ενημέρωση  και  Άλλα , Δευτέρα  08 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ , Τρίτη  09  Οκτωβρίου  2012.
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης στην καθημερινίτητά  μας , Τρίτη  09 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Μεσσηνιακά και  Άλλα  από το ποντικάκι μας , Τετάρτη  10  Οκτωβρίου  2012 .-
~** ~*** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης - Ενημέρωση Παρουσίαση, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Αυτοί που έκαψαν την Ελλαδα  μας στο αγιάζι της καθημερινότητας , Παρασκευή 12 Οκτωβρίου  2012 .-
~***  * ~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Ταξιδεύοντας στη γνώση ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ  , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 ,.-
 ~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/a.html  , Aυτά που συμβαίνουν σήμερα χθές και αύριο , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 .
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης , Κυριακή 14  Οκτωβρίου  2012 , .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Οκτωβρίου  2012 .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Η ΩΡΑΙΑ  ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ  ,  Τρίτη  16 Οκτωβρίου  2012 .-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/10/m.html  , MΕΣΣΗΝΙΑΚΑ καί  Άλλα  στο αγιάζι της ενημέρωσης :  , Τρίτη  16 Οκτωβρίου  2012 .-
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html ,. Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο ποδόσφαιρο , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012  ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση , Τετάρτη  17 Οκτωβρίου  2012
Στο αγιάζι της  καθημερινότητας στην ενημέρωση 
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post_18.html  , Ενημέρωση  και καθημερινότητα  ,
Μεσσηνιακά  και  Άλλα στο  αγιάζι  της ενημέρωσης
,Πέμπτη  18  Οκτωβρίου  2012  .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013.html  , Ευρωμπάσκετ 2012-2013  , Παρασκευή 19  Οκτωβρίου  2012 .
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012.html  , Γιατροί  ΕΥΟΠΥ  στο Ν. Μεσσηνίας 2012 , Παρασκευή 19/10/2012 .-
 ~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης , Παρασκευή 19  Οκτωβρίου  2012  .-


***    BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamatios01 , =349video.-
~
http://www.youtube.com/vlasiskal , = 378 video.-


 ~** Αναμνήσεις  από το  ΄40 P1030268.MP4 ¨:


~*** Αναμνήσεις  1940 P1030269.MP4 ¨:




*
~*** 1940  ας θυμηθούμε τους  Γερμανούς … P1030270.MP4 :




*

Δεν υπάρχουν σχόλια: