Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 08 Ιουλίου  2017  :
Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ......
~
Η αιτία των ψυχοσωματικών ανωμαλιών των νέων
Όσιος Παΐσιος ο ΑγιορείτηςΗ μαλθακότητα των σημερινών νέων είναι μία από τις κύριες αιτίες των ψυχοσωματικών ανωμαλιών.
Παραλία Στούπας , Αγίου Νικολάου και Αγίου Δημητρίου
στην Μάνη από το χωριό Πύργο  Μάνης  
Το χωριό  Πύργος ΛΕΎΚΤΡΟΥ Δ. Μάνης  
Ιστορικό εκκλησάκι στον Κάμπο Μάνης  
Ιστορικό εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου στον ΠΥΡΓΟ  Μάνης
8 Ιουλίου
Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου (1) (†303), της ευσεβεστάτης μητρός αυτού Θεοδοσίας και των δι` αυτού πιστευσάντων και μαρτυρησάντων Νικοστράτου, Αντιόχου. Μαρτύρων Αύδα, Προκοπίου του εξορκιστού και Σάββα. Ιερομάρτυρος Αναστασίου του Γουναρά, του εξ Αγίου Βλασίου Ηγουμενίτσης (†1743). Νεομάρτυρος Θεοφάνους (†1559). Οσίων Θεοφίλου μυροβλύτου, του εκ Ζίχνης (†1548) και Προκοπίου του δια Χριστόν σαλού, του Ρώσου.
(1) Ο άγιος Προκόπιος έζησε και μεγάλωσε τα χρόνια που αυτοκράτορας των Ρωμαίων ήταν ο Διοκλητιανός. Ο πατέρας του, ο Χριστοφόρος, ήταν ευσεβής άνθρωπος, σε αντίθεση με την μητέρα του που πίστευε στα είδωλα. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του τον πήγε στον αυτοκράτορα, ο οποίος τον έκανε ηγεμόνα της πόλης των Αλεξανδρέων και του έδωσε εντολή να καταδιώκει και να βασανίζει τούς χριστιανούς. Έτσι ο Προκόπιος ξεκίνησε για την Αλεξάνδρεια. Κατά την πορεία του όμως, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν αστραπές και βροντές και ταυτόχρονα άκουσε φωνή να τον καλεί με το όνομά του, που τον απειλούσε με θάνατο επειδή θα κατεδίωκε τούς χριστιανούς και ταυτόχρονα και τον αληθινό Θεό. Μετά από αυτό το γεγονός ο Προκόπιος παρακάλεσε Εκείνον πού του μιλούσε να του φανερωθεί περισσότερο για να δει ποίος είναι. Τότε εμφανίστηκε μπροστά του ένας Σταυρός από κρύσταλλο και ακούστηκε μία φωνή να του λέει: « Εγώ είμαι ο Εσταυρωμένος Υιός του Θεού» . Μετά από αυτό το θαύμα πίστευσε και έγινε χριστιανός. Λίγο αργότερα επιστρέφοντας από νικηφόρα αποστολή κατά των Σαρακηνών, η μητέρα του προσπάθησε να τον πείσει να θυσιάσει στα είδωλα. Κατάλαβε όμως ότι είχε γίνει χριστιανός και τον πρόδωσε στον αυτοκράτορα. Εκείνος διέταξε τον ηγεμόνα της Καισάρειας Ουλκίο να τον ανακρίνει. Αυτός τον χτύπησε πολύ μέχρι λιποθυμίας και μετά τον έκλεισε στην φυλακή. Με την χάρη του Κυρίου όμως οι πληγές επουλώθηκαν και απελευθερώθηκε από τα δεσμά. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ναό των ειδώλων όπου με την προσευχή του κατάφερε και συνέτριψε τα είδωλα. Το θαύμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιστεύσουν σ` αυτόν πολλοί ανάμεσα τους και η μητέρα του. Αμέσως δόθηκε εντολή να αποκεφαλιστούν όλοι όσοι είχαν πιστεύσει. Μετά από αυτό, δόθηκε εντολή να γίνουν φρικτά βασανιστήρια στον Προκόπιο. Ο άγιος υπέμενε με πάρα πολύ μεγάλη καρτερία όλα αυτά και μάλιστα κατάφερε να τα ξεπερνά με την βοήθεια του Θεού. Τέλος δόθηκε εντολή να τον αποκεφαλίσουν και έτσι παρέλαβε το στεφάνι της αιωνίου ζωής.

~ VIDEO από χωριό  ΠΥΡΓΟ Λεύκτρου Δ.  Μάνης στην Στούπα  08 Ιουλίου 2017 ..:

 
 
1.- I.N. Αγίου Γεωργίου στο  ΠΥΡΓΟ Στούπας στη Μάνη 40ημερο μνημόσυνο 08/07/2017:  https://youtu.be/FG2CWMzgHBc  .-
~Ι. Ν.  Αγίου Γεωργίου Πύργος Μάνης 08/07/2017 από 40ημερο μνημόσυνο: https://youtu.be/ebgvVWkvs4E  .-
~ Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου  Πύργος Μάνης 08/07/2017 Θ. Λ.  μνημόσυνο: https://youtu.be/zdZBagV3UgA .-
~ ΠΥΡΓΟΣ  Μάνης Καφεδάκι κεράσματα μετά από μνημόσυνο 08-07-2017 : https://youtu.be/l33k5uxPaQ0 .-
5.- ~  Πύργος Λεύκτρου Δ. Μάνης 08/07/2017 Θ. Λ.  μνημόσυνο ναός Αγίου Γεωργίου: https://youtu.be/dtwT7XPzefA  .- 

~***  Ακολουθούν φωτογραφίες από Θ. Λειτουργία και 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως ψυχής Βασίλη Δουβέα στο χωριό ΠΥΡΓΟ  Λεύκτρου Δ. Μάνης και στον Ι.Να.ο Αγίου Γεωργίου Σάββατο 08-07-2017  :








  Για    μεσημεριανό φαγητό συγχώρησης ...Β.Δ.  στην ταβέρνα "ΒΟΥΛΗΜΕΝΈΑ" στην παραλία του Αγίου Νικολάου ΜΑΝΗΣ 8/7/2017:















~ Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου  Πυργου Μάνης μνημόσυνο  Β. Δ.   08/07/2017:
https://youtu.be/hNPujCSt-pU   .-
~Πύργος Λεύκτρου  Στούπα Μάνης Θ Λειτουργία Ναός Άγιος Γεώργιος 08/07/2017: https://youtu.be/mWoDsgzIkQY .-
~Πύργος Λεύκτρου Μάνης Ναός Αγίου Γεωργίου ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ 08/07/2017: https://youtu.be/tlKFn6nMRMA  .-
~ΠΥΡΓΟΣ Λεύκτρου Στούπα    Μάνης 08/06/2017:
https://youtu.be/6zI-Cboharg .-
10.- ~^ ΠΥΡΓΟΣ Λεύκτρου Δ  Μάνης Ναός Αγίου Γεωργίου Θ. Λ.  και μνημόσυνο 08/072017: https://youtu.be/vr3zcXm1OqI .-

 
1.- ~3α και 1α  γενέθλια για Δεσποινούλα και Μπεμπούλα Φωτεινή 08/072017  στο ΑΡΦΑΡΑ Καλαμάτας: https://youtu.be/FTDpAim79U4  .-
~Γενέθλια Δέσποινα 3ων και μπεμπούλα Φωτεινή 1ος έτουε 08/07/2017: https://youtu.be/HB7md4g760Q  .-

~***   Ακολουθούν φωτογραφίες από γενέθλια των εγγονών μας ...



































Σήμερα 08/07/2017 εορτάζουν:
Άγιος Προκόπιος ο Μεγαλομάρτυς, Όσιος Θεόφιλος ο Αγιορείτης, Άγιος Αναστάσιος ο εξ Αγίου Βλασίου, ο Γουναράς
~   Ἦχος πλ. α’. Τὸν συνάναρχον Λόγον.
~  Ἀγρευθεῖς οὐρανόθεν πρὸς τὴν εὐσέβειαν, κατηκολούθησας χαίρων ὥσπερ ὁ Παῦλος Χριστῷ, τῶν Μαρτύρων καλλονὴ Μάρτυς Προκόπιε, ὅθεν δυνάμει τοῦ Σταυροῦ, ἀριστεύσας εὐκλεῶς, κατήσχυνας τὸν Βελίαρ, οὐ τῆς κακίας ἄτρωτους, σῷζε τοὺς πόθω σὲ γεραίροντας.
~*  Απολυτίκιο Αγ. Προκοπίου του Μεγαλομάρτυρος - 8 ΙΟΥΛΙΟΥ : https://youtu.be/DCSyBDk-lb0  .-


~
Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού

Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου κ....
 
Άγιος Ονούφριος ο εν Κορωνησία

Άγιος Ονούφριος ο εν Κορωνησία
 
Αγίων Πάντων

Αγίων Πάντων
 
Αγία Καλλιόπη

Αγία Καλλιόπη
 
Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου Στρατηλάτου

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Θεοδώ....
 
Άγιο Πνεύμα

Άγιο Πνεύμα
 
Άγιος Κυπριανός ο εξ Αντιοχείας

Άγιος Κυπριανός ο εξ Αντιοχείας
 
Της Αναλήψεως

Της Αναλήψεως
 
Άγιος Μώκιος ο Ιερομάρτυρας

Άγιος Μώκιος ο Ιερομάρτυρας
 
Μεσοπεντηκοστή

Μεσοπεντηκοστή
*** Ιδρύθηκε η Πολεοδομία Μεσσήνης – Ανακούφιση για πολίτες και μηχανικούς 
Εκδόθηκε το Φ.Ε.Κ. σύστασης και λειτουργίας της Πολεοδομίας του Δήμου Μεσσήνης (ΦΕΚ: 2287/06.07.2017, τεύχος Β') με χρόνο έναρξης των πολεοδομικών δραστηριοτήτων την ημερομηνία δημοσίευσης στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (6 Ιουλίου 2017).
Επομένως στο εξής η εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Μεσσήνης θα γίνεται από τη συγκεκριμένη πολεοδομία ενώ μέχρι σήμερα εξυπηρετούνταν από την πολεοδομία Καλαμάτας.
Με το Φ.Ε.Κ. υλοποιείται η συμφωνία των Δημάρχων Καλαμάτας και Μεσσήνης που είχε πραγματοποιηθεί σε κοινή συνάντηση με εκπροσώπους του υπουργείου Εσωτερικών.

*** Προς υιοθεσία τα δύο επικίνδυνα «κάνε κόρσο» 
Στο τέλος της θυελλώδους χθεσινής συνεδρίασης της Πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Καλαμάτας συζητήθηκε το αίτημα ιδιώτη για υιοθεσία των δύο επικίνδυνων σκύλων που τον περασμένο Μάρτιο επιτέθηκαν σε γυναίκα στην οδό ηρώων, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά. Ο Φιλοζωικός Όμιλος που αρχικά είχε δηλώσει αδυναμία να τα φιλοξενήσει -με αποτέλεσμα η επιμέλειά και μαζί το βάρος για την τύχη τους να περιέλθουν στον Δήμο Καλαμάτας- μέσω της νέας προέδρου του, Κατερίνας Πεζώνη, εξέφρασε την πρόθεση να συνεργαστεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ελέγχοντας τις προϋποθέσεις, συμβάλλοντας και επιβλέποντας την προσπάθεια για εκπαίδευσή τους.
Θετικά στοιχεία αποτελούν το γεγονός ότι, τρεις μήνες μετά το παρ’ ολίγον τραγικό συμβάν, η συμπεριφορά των δυο κάνε κόρσο δείχνει να έχει βελτιωθεί και επιπλέον ο επίδοξος νέος ιδιοκτήτης γνωρίζει τα συγκεκριμένα σκυλιά από κουτάβια και αυτός είναι, όπως εξήγησε, ο λόγος για την αυξημένη ευαισθησία που έχει για την διάσωσή τους.
Χ.Ε.   (φωτό αρχείου)

***  Παραεμπόριο στις περιοχές Πύλου και Κορώνης 
Με την παρούσα επιστολή  προς το Δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτριο Καφαντάρη, το Δ/ντή Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, το Δ/ντή Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης και κοινοποίηση  στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας – Τμήμα Ελέγχου, Εμπορικό Σύλλογο Πύλου, στον Επαγγελματικό Σύλλογο Κορώνης και τα ΜΜΕ και ύστερα από καταγγελίες μελών μας, για παράνομους μικροπωλητές που εμφανίζονται καθημερινά και σταθμεύουν τα οχήματά τους ή στήνουν τους πάγκους τους σε κεντρικά σημεία στις περιοχές της Πύλου και της Κορώνης, καθιστώντας αθέμιτο ανταγωνισμό με τα εμπορικά καταστήματα των εν λόγω περιοχών, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά, όπως προβείτε άμεσα σε έλεγχο των παραπάνω μικροπωλητών, προκειμένου να εξακριβώσετε τη νομιμότητα ή μη οποιασδήποτε άσκησης εμπορικής δραστηριότητας εκ μέρους των.
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας, προκειμένου να περιορίσουμε την έξαρση του παραεμπορίου, που ταλανίζει την περιοχή μας, υπερασπιζόμενοι το νόμιμο εμπόριο, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

*** Τελειώνουν τα βάσανά τους 
Τελειώνει το μαρτύριο των κατοίκων και των επαγγελματιών στην Αριστομένους και τους κάθετους σε αυτή δρόμους, καθώς ολοκληρώνονται τα έργα ανάπλασης.
Χθες, ταλαιπωρήθηκαν για μια ακόμη ημέρα, αφού έγινε η ασφαλτόστρωση. 
Η μυρωδιά της καυτής πίσσας «τρέλανε» μερικούς, όμως λίγη υπομονή ακόμα και θα ηρεμήσουν.   Β.Β. 

*** «Πλημμύρισε» με «άρωμα» και μελωδίες από την «Πόλη» το Κάστρο στην πρεμιέρα της Λωξάντρας (φωτογραφίες) 
 
 
 
 
Συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή το βράδυ οι παραστάσεις 
 Ένα μακρινό νοσταλγικό «ταξίδι»,  στο παρελθόν και την ιστορία, μέσα από τα  «αρώματα» , τις γεύσεις της «Πολίτικης Κουζίνας» και τις μικρασιάτικες μελωδίες, «προσέφερε» το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, σε όσους κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του κάστρου, το βράδυ της Πέμπτης,  στην πρεμιέρα της «Λωξάντρας» . Στην παράσταση «ορόσημο» για το ΜΕΘ, καθώς φέτος συμπληρώνει «40 χρόνια» αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, οι 35 ερασιτέχνες ηθοποιοί, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.  Ύστερα από 5 μήνες σκληρής δουλειάς και προετοιμασίες, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της παράστασης Περικλή Αλμπάνη,  «μετενσάρκωσαν» με τον καλύτερο τρόπο, το εμβληματικό έργο της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική διασκευή του Άκη Δήμου, σε μια παράσταση «γεμάτη» Ελλάδα!  «Τι είναι ο άνθρωπος; Ότι χωρά η αγκαλιά του είναι» λέει μεταξύ άλλων η «Λωξάντρα», που υποδύθηκε με υποδειγματικό τρόπο η Μαρία Λαζάρου, περνώντας επίκαιρα μηνύματα, αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς. H καταπληκτική φωνή της Βανέσας Αδαμοπούλου, «μάγεψε» το κοινό που σιγοτραδούδησε μαζί της, πασίγνωστα σμυρναίικα τραγούδια, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Την «παράσταση» έκλεψε, και ο έφηβος καραγκιοζοπαίκτης Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, που ενθουσίασε παρουσιάζοντας τον «Καραγκιόζη στα Τάταυλα και το Μακροχώρι». Παράλληλα, το «minimal» σκηνικό, που επιμελήθηκε ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος, εντυπωσίασε με τις εναλλαγές του, «μεταφέροντας» , ηθοποιούς και θεατές, σε ιστορικά γεγονότα που «σημάδεψαν» την ελληνική ιστορία.  Φορώντας, τα εκπληκτικά κοστούμια, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής», οι ερασιτέχνες ηθοποιοί καθώς και όλοι οι συντελεστές της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος από τους εκατοντάδες θεατές που γέμισαν το κάστρο.  Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή στο αμφιθέατρο του κάστρου στις 21:30 και όσοι βρίσκεστε στην Καλαμάτα αξίζει να μην τη χάσετε. Το «παρών» μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα έδωσε και ο πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αθηνών , κ. Σάκης Θεοδωρόπουλος. Τέλος, ο Σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας «κέρασε» με χειροποίητα παραδοσιακά γλυκίσματα τους θεατές,  κατά την αποχώρηση τους από το κάστρο.
  Του Κώστα Γαζούλη 

*** Συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Κάστρο της Καλαμάτας 
Ο Δήμος Καλαμάτας παρουσιάζει τον Νίκο  Πορτοκάλογλου και τους Ευγενείς Αλήτες σε  μια μοναδική εμφάνιση  «Restart»,στο Κάστρο της Καλαμάτας την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 , 21.30
Συμμετέχει η χορωδία του Μουσικού Σχολείου  Καλαμάτας
Υπεύθυνη καθηγήτρια της χορωδίας είναι η κα Κατερίνα Τσίτσα και βοηθοί ο  κ Γιάννης Σιψάκος και  η κα Άρτεμις  Θεοδούλου
Εντελώς αυθόρμητα σε μια πρόβα, μου προέκυψε η ιδέα να ονομάσω το φετινό πρόγραμμα Restart. Η δίψα παραδόξως αντί να σβήνει, μεγαλώνει. Ίσως φταίει που όλοι ψάχνουμε να βρούμε ένα αντίδοτο μέσα στο δηλητηριώδες περιβάλλον που ζούμε τα τελευταία χρόνια.
"Θα περάσει κι αυτό", "Αν μια φορά ρωτούσες" ,"Εισιτήριο" και τώρα το "Μαζί" είναι τα τέσσερα τραγούδια που ήδη ακούγονται στα ραδιόφωνα από το νέο μου άλμπουμ το οποίο  κυκλοφόρησε με την Καθημερινή το Πάσχα και έρχεται στα καταστήματα εμπλουτισμένο στα τέλη Ιουνίου.
Οι "Ευγενείς αλήτες" είναι η νέα μου μπάντα. Όλοι οι μουσικοί είμαστε κατά βάθος περιπλανώμενοι, αλήτες. Στο δρόμο κάποιοι σκληραίνουν από τις κακουχίες και γίνονται κυνικοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, παραμένουν πεισματικά ανήσυχοι, ευαίσθητοι και ονειροπόλοι σαν παιδιά. Αυτούς ψάχνω πάντα, αυτοί θέλω να είναι οι συνοδοιπόροι μου. Ανακάλυψα ξανά νέους ταλαντούχους μουσικούς και είμαι ευτυχής. Και ξεκινάμε μαζί το καλοκαιρινό μας ταξίδι με καράβια, αεροπλάνα και εκδρομικά πούλμαν.
  Φέτος ξεκινάει ένας νέος κύκλος συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με χορωδίες κυρίως από Μουσικά Γυμνάσια και Λύκεια.
Δεν βλέπω την ώρα να την μεγαλώσουμε.
Να κάνουμε μαζί το Restart...
  Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο, Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, φωνητικά, Γιώργος Κουρέλης: πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά, Ηλίας Λαμπρόπουλος: φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα, Βύρων  Τσουράπης: φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα.
Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας καθημερινά από
10:00-13:00 & 18:30-21:00 .
Τιμές εισιτηρίων: προπώληση : 11 €, πόρτα 13 €.

***  27 συλλήψεις μέσα σε μια ημέρα στη Μεσσηνία 
Είκοσι επτά άτομα συνέλαβαν μέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικές υπηρεσίες στη Μεσσηνία, για διάφορα αδικήματα, στα πλαίσια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 917 άτομα, εκ των οποίων τα 759 ήταν ημεδαποί και 158 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 811 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 147 άτομα, από τα οποία 97 ήταν ημεδαποί και 50 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 91 άτομα.
Αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
-        Δύο νεαροί, για ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, ένας 23χρονος και ένας 22χρονος στην περιοχή της Σάντοβας λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, καθώς σε έλεγχο που τους έκαναν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρήκαν να έχουν στην κατοχή τους ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,9 γραμμαρίων.
-        Τέσσερις ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
-        Ένας 47χρονος, για καταδικαστικά έγγραφα, που αφορούσαν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση.0
-        Δεκατρείς ημεδαποί και 3 αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 387 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 8 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο Εισαγγελείς.

***  Η Νεοελληνική Κόπρος του Αυγεία...

~ Η Νεοελληνική Κόπρος του Αυγεία
 Κώστα  Δημ. Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)
 -Σκουπίδια εδώ κι εκεί, εικόνα απελπιστική.
  Χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή, πως ν' αντιμετωπιστεί;
  Πετιούνται ασυλλόγιστα όπου δεί:
  στη μεγάλη ... ΕΛΛΗΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ /ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΧΩΜΑΤΕΡΗ.
- Σκουπίδια με φαγητά και λογής  λογής  υλικά.
  Σκουπίδια φραστικά, πολιτικάντικα, ιδεοληπτικά!.
  Σκουπίδια "ιδεολογικά", συνδικαλιστικά, εργατοπατερικά.
  Σκουπίδια  Δημοκρατικά  ανάμεικτα  με  τρωκτικά (!).
- Η χώρα  απέραντο  σκουπιδαρειό !
  μοιάζει αχανής χαβούζα όπου και αν θωρώ.
  Όλοι οι ... "αρμόδιοι" , σε κάθε στούντιο τηλεοπτικό,
  λένε πως νοιάζονται για τούτο το κακό.
-Ψεύτες, ξετσίπωτοι, δυσπερίγραπτοι υποκριτές,
  ξέχασαν τις δικές τους συμπεριφορές
  τις πρόσφατες, τις μέχρι χθες, τις σημερινές,
  και τώρα ... "κόπτονται" για λύσεις ... εφικτές.
- Σκουπίδια εντός και εκτός Βουλής,
  εικόνες καταισχύνης, πομπής.
  Εκτεθειμένοι οι συνδικαλιστές και οι της πολιτικής
  αγωνίζονται, δήθεν για να 'χουμε πόλεις ... ευπρεπείς (;).
-Αποσβολωμένοι οι τουρίστες απορούν,
  επειδή επιμένουν  οι Έλληνες να  επιχειρούν
 να καταστρέψουν  εκείνο από το οποίο θέλουν να επωφεληθούν:
  Τον Τουρισμό απ' όπου συνάλλαγμα καρτερούν.
- Τόσα και τόσα χρόνια το ίδιο το βιολί,
  άραγε δεν υπάρχει λύση οριστική;
  Μόνο ανικανότητα , ανυπαρξία πολιτική;
  Αυτοί  φταίνε για  τούτη  την κατάσταση τη θλιβερή.
- Όλο το συνονθύλευμα  το  πολιτικοσυνδικαλιστικό
   έχει την μακροημέρευση του ως μέλημα /αυτοσκοπό.
  Οι κομματικές αντιπαραθέσεις είναι το μόνο σίγουρο και ... "θεμιτό"(!).
  Όμως με σκουπίδια δεν αντιμετωπίζεται το σκουπιδαριό !!!...
-Τώρα που έληξε η απεργία ,  θα  επακολουθήσει :
   ανάπαυλα μέχρι το βιολί να ξαναρχίσει.
  Διαχρονικά  το  έχουμε  ξαναζήσει.
  Άραγε σε τι ο απελπισμένος ιθαγενής να (ξανα)ελπίσει;
 ΥΓ Ποιός θα καθαρίσει την κόπρο τη Νεοελληνική;
      Υπάρχει άραγε (πολιτικός) Ηρακλής να αναλάβει την προσπάθεια την ηρωική;
      Και πως ο μαζοχιστής εξουσιαζόμενος  θα  πειστεί να συνεργαστεί;
      Θα θελήσει να βγει από τον βούρκο όπου τον έχουν καταδικάσει να ζει,
      ώστε  να τον βοηθήσει, προκειμένου  το έργο του να ευοδωθεί;

***  ΕΓΙΝΕ! Ραγδαία εξέλιξη στη ΣΥΡΙΑ

~ Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα το πρωί η κατάσταση εκεχειρίας στις νοτιοδυτικές περιοχές της Συρίας.
Η συμφωνία εκεχειρίας επιτεύχθηκε με την διαμεσολάβηση των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ιορδανίας, υπό το πρίσμα μιας συμφωνίας αποκλιμάτωσης της έντασης για την κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στις στρατιωτικές δυνάμεις της κυβέρνησης Άσαντ και των ανταρτών.

***  ΒΟΜΒΑ στους  G20! O Eρντογάν άναψε το φυτίλι…

~ Τα χνάρια του Ντόναλντ Τραμπ ακολουθεί ο Ρ.Τ. Ερντογάν, ο οποίος απείλησε ότι η Άγκυρα δεν θα επικυρώσει τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα αν δεν αποσπάσει ευνοϊκότερους όρους.
Σε συνέντευξη Τύπου στο Αμβούργο, ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε: «Έπειτα από την απόφαση των ΗΠΑ (σ.σ. για την αποχώρησή τους από την Συμφωνία του Παρισιού), προσανατολιζόμαστε προς την μη έγκριση της Συμφωνίας από το κοινοβούλιο μας».
«Καθώς έχουμε περιληφθεί ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες, και όχι ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες, μας υποσχέθηκαν μια αντιστάθμιση των οικονομικών συνεπειών. Εμείς είπαμε ότι αν αυτό συμβεί, θα την εγκρίνουμε στο κοινοβούλιο, στην αντίθετη περίπτωση, όχι», πρόσθεσε, δικαιολογώντας την απόφαση λέγοντας πως είχε λάβει συγκεκριμένες υποσχέσεις κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή το 2015, οι οποίες δεν τηρήθηκαν.

***  Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ συντονίζονται! Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ θα συγκλονίσει το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ στον Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ... 

~ Ασταμάτητα ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζει να μεταφέρει το μήνυμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗΣ σε όλους τους Έλληνες.
Μη χάσετε την εμφάνιση του στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», στον ANT1, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.
Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα μιλήσει για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ενώ, από τη θεματολογία δεν θα λείψουν τα κρίσιμα εθνικά ζητήματα.
Συντονιστείτε όλοι στον ANT1 τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και δεν θα χάσετε.

***  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Τα είχε ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΑ...

~ Είχε συμφωνήσει εγγράφως με την τρόικα μια βδομάδα πριν το δημοψήφισμα!
 Το δημοψήφισμα δεν ήταν απλώς μια εξαπάτηση του 62% του λαού που ψήφισε «όχι» και μια λάσπη κατά του 38% του λαού που ψήφισε «ναι». Ήταν μια σειρά από πολύ χοντρά ψέματα που ειπώθηκαν πριν και μετά στο λαό. Ψέματα, που δεν έχουν αναδειχτεί μέχρι σήμερα και που καλύφθηκαν από τη σκόνη των κραυγών που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν μέχρι σήμερα.
Πρώτο ψέμα ήταν ότι το δημοψήφισμα γίνεται για να αποφασίσει ο λαός τι θα κάνει η κυβέρνηση με το τελεσίγραφο της τρόικας που απαιτούσε περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, αύξηση φορολογίας, ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων οργανισμών, αλλαγή των εργασιακών σχέσεων προς το χειρότερο.
Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός έξι μέρες νωρίτερα είχε αποδεχτεί με επιστολή του στον κ Νταϊσενμπλουμ και τους άλλους της τρόικας τους όρους ,τους οποίους ο ίδιος καλεί το λαό να απορρίψει (!) και συγκεκριμένα, το Α' κείμενο στο ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος!
Πιο απλά, με την επιστολή του με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2015:
1.Αποδέχεται όλο το φορολογικό πακέτο εκτός από την έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά.
2.Αποδέχεται την κατάργηση του ΕΚΑΣ
3.Αποδέχεται την συνταξιοδότηση στα 67 χρόνια από τον Οκτώβριο
4.Αποδέχεται τη φορολογία στους αγρότες
5.Αποδέχεται όλες τις ιδιωτικοποιήσεις εκτός από του ΑΔΜΗΕ
6.Αποδέχεται τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις σε βάθος χρόνου
7.Αποδέχεται να μπει το ασφαλιστικό στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης
Δεύτερο ψέμα ήταν ότι απέρριψε στις 17 ώρες διαπραγμάτευσης κάθε ιδέα για νέο μνημόνιο!
Η αλήθεια είναι ότι στην ίδια επιστολή προς τον Ντάισενμπλουμ υποβάλλει αίτημα για νέο δάνειο από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM) με βάση τα άρθρα 12,13 και 16 αυτού του μηχανισμού, που αναφέρουν ρητά "επιβολή μνημονίου με "αυστηρούς όρους" και "πρόγραμμα συνεχούς επιτήρησης"!!!
Τρίτο ψέμα ήταν ότι απέρριπτε την ανάμιξη του ΔΝΤ!
Η αλήθεια είναι ότι το άρθρο 13 του ESM, που αποδέχτηκε ο κ Τσίπρας αναθέτει ρητά τη διαπραγμάτευση μνημονίου στην ΕΕ και επικουρικά στο ΔΝΤ!!! Ξέροντας ότι η συντριπτική πλειονότητα της ευρωζώνης, με πρώτη τη Γερμανία δεν δεχότανε πρόγραμμα χωρίς το ΔΝΤ!
Τέταρτο ψέμα ήταν ότι "έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καλύτερες προτάσεις" μετά την απειλή δημοψηφίσματος.
Η αλήθεια είναι ότι αφού η ελληνική κυβέρνηση εγκατέλειψε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ξαφνικά και χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, αφήνοντας σύξυλο τον υπεύθυνο διαπραγματευτή κ Χουλιαράκη, ο ίδιος ο Γιουνκέρ στο Eurogroup του Σαββάτου, χωρίς την ελληνική αντιπροσωπεία πρόσφερε ευνοϊκότερες προτάσεις από εκείνες που είχε συμφωνήσει ο κ Τσίπρας εγγράφως!
Αυτές τις προτάσεις ο πρωθυπουργός δεν τις συζήτησε ούτε τις κοινοποίησε στο λαό. Αντίθετα, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης, μόλις έγιναν γνωστές τις χαρακτήριζε ψευδείς! Και προχώρησε σε δημοψήφισμα με τις χειρότερες προηγούμενες. Στις οποίες, όμως, είχε συμφωνήσει ο πρωθυπουργός ερήμην του λαού!
Πέμπτο ψέμα ήταν ότι στην κυβέρνηση δόθηκε τελεσίγραφο να συμφωνήσει με τους δανειστές αλλιώς θα σταματούσαν οι διαπραγματεύσεις και θα ξεκινούσε η διαδικασία GREXIT.
Η αλήθεια είναι ότι η ιδία η κυβέρνηση είχε εγκαταλείψει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και είχε αιφνιδιαστικά κόψει την επαφή με την τρόικα, χωρίς να μετρήσει τις ενδεχόμενες συνέπειες! Και μάλιστα, την ώρα που προχωρούσε σε σημείο πιο ικανοποιητικό απ αυτό που περιγράφει επισήμως, όπως μπορεί να μαρτυρήσει ο επικεφαλής των Ελλήνων διαπραγματευτών κ Χουλιαράκης! Κανένα τελεσίγραφο δεν της δόθηκε. Διεξαγόταν διαπραγμάτευση!
Γιατί το έκανε αυτό ο πρωθυπουργός; Επειδή κάποιος στρατηγικός (αν)εγκέφαλος έπεισε  ότι μπορεί να κερδίσει ουσιαστικά περισσότερα η κυβέρνηση αν απειλούσε με δημοψήφισμα! Αφού είχε καλύψει ήδη τα νώτα της με την επιστολή αποδοχής των… σκληρότερων μέτρων!!
Έκτο ψέμα ήταν ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έκλεισε τις ελληνικές τράπεζες.
Η αλήθεια είναι ότι με πάνω από 40 δις που είχαν φύγει και έφευγαν από τις τράπεζες, οι τράπεζες θα έκλειναν για την προστασία των υπόλοιπων διαθεσίμων τους γιατί αλλιώς το σύστημα θα κατέρρεε έτσι κι αλλιώς. Το κλείσιμο ήταν μονόδρομος μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος.
Με κλειστές τράπεζες ποιος ηλίθιος πίστευε ότι  χώρα με οποιαδήποτε κυβέρνησης θα είχε διαπραγματευτική δυνατότητα για όσα χρόνια θα διαρκούσαν τα capital controls;
Έβδομο ψέμα ήταν ότι οι αγορές κλονίστηκαν από την απόφαση για το δημοψήφισμα μπροστά στην προοπτική να φύγει από την ευρωζώνη η Ελλάδα.
Η αλήθεια είναι ότι η χώρα και να ήθελε δεν μπορούσε να πάει σε δικό της νόμισμα! Ούτε Ρώσοι, ούτε Ιρανοί, ούτε Κινέζοι δέχτηκαν να στηρίξουν ένα τέτοιο νόμισμά. Χωρίς νομισματική στήριξη δεν μπορείς να έχεις δικό σου νόμισμα. Και, εκατοντάδες τρισεκατομμύρια ευρώ δεν θα έτρεμαν μη και αυτοκτονήσει το ένα τρις πραγματικό άνοιγμα που έχει η Ελλάδα! Σε ένα καπιταλιστικό σύστημα, που η ευελιξία του στη λογιστική και τραπεζική απάτη είναι αξεπέραστη στο να κερδίζει χρόνο και με πάνω από 100 τρις δολάρια (λέγε με αγορές) να ψάχνουν να βρουν πού θα τοποθετηθούν. Με τη χώρα να είναι απολύτως εξαρτημένη από τα ευρωπαϊκά κεφάλαια. Χωρίς άλλη εναλλακτική.
Όγδοο ψέμα ήταν ότι «ο δημοκρατικός λαός ψήφισε με 62% όχι στον εκβιασμό των δανειστών και στην υποταγή της χώρας».
Η αλήθεια είναι ότι η Άγγελα Μέρκελ μόλις της είπε ο κ Τσίπρας ότι θα κάνει δημοψήφισμα του είπε ρητά ότι το «όχι» σημαίνει όχι στην ευρωζώνη και αποπομπή απ αυτήν. Πράγμα που ο πρωθυπουργός έκρυψε από το λαό. Για τους δανειστές ο λαός, χωρίς να το ξέρει, ψήφισε όχι στο ευρώ. Και αποδείχτηκε από την τρομάρα του κ Τσίπρα εκ των υστέρων και από τη στροφή 180 μοιρών που έκανε, μετατρέποντας το «όχι» σε «ναι», μόλις του αναγγέλθηκε ότι η γερμανική απειλή ξεκινά να εφαρμόζεται!
Το δυστύχημα για τον ίδιο το λαό ήταν και είναι ότι το ένα τρίτο μετά από δύο μήνες πήγε και ξαναψήφισε αυτούς που τον εξευτέλισαν! Ίσως η κατάρα του είναι ότι την τραβάει η όρεξή του την κοροϊδία. Και ότι το ένα τρίτο καθορίζει τη ζωή των δύο τρίτων. Ωραία Δημοκρατία!
 Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης    liberal.gr

***  ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ! ΕΚΤΑΚΤΟ Συμβούλιο τη Δευτέρα...

~  Με αποκλειστικό θέμα το Κυπριακό θα συγκληθεί εκτάκτως στην Αθήνα τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.
Πρόκειται για θεσμοθετημένο όργανο που λειτουργεί συμβουλευτικά προς την κυβέρνηση, και δίδεται σε αυτό η ευκαιρία σε βάθος ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών επί θεμάτων αιχμής της ελληνικής πολιτικής.
Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής θα γίνει στις 17:00 υπό την Προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, που είχε και την πρωτοβουλία για την σύγκληση του.
Πραγματοποιείται περίπου 3 μέρες μετά το ναυάγιο των συνομιλιών στο θέρετρο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας, και μία μέρα πριν από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων για το Κυπριακό.
Σε αυτήν, όπως έχει ανακοινωθεί, ο Ελληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπία για τα όσα έγιναν στην τελευταία φάση των συνομιλιών στην Ελβετία.    politis.com.cy

***  EΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Χρυσός ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ μας φλερτάρει με την πολιτική... 

~
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευθεί αφήνει ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Ο κ. Πετρούνιας μιλάει για τη ζωή του και για το μόχθο που έχει καταβάλει προκειμένου να διακριθεί στον αθλητισμό. Όπως ο ίδιος λέει ο αθλητισμός αποτελεί την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και επισημαίνει πως συγκριτικά με άλλα, το κόστος για να στηρίξεις τον αθλητισμό και να φτιάξεις την εικόνα της χώρας είναι μικρό.
Ο ίδιος αναφέρει πως σαν πρωταθλητής εισπράττει την αγάπη του κόσμου, ενώ κατηγορηματικά λέει πως δεν θα δεχόταν ποτέ να διοριστεί στο δημόσιο.
«Από το 2011 έχω το δικαίωμα να διοριστώ στο Δημόσιο, αλλά δεν θα κάνω χρήση. Δεν θέλω να πάω σε ένα γραφείο και σαπίζω στο κομπιούτερ. Οι παλαιοί αθλητές πρέπει να τοποθετούνται σε θέσεις που μπορούν να βοηθήσουν τον αθλητισμό και την κοινωνία» λέει στη συνέντευξή του.
Επανέρχεται στο ερώτημα για το θαυμασμό και την εκτίμηση που εισπράττει από τον κόσμο και προσθέτει πως αυτό δεν ισχύει μόνο για τον κόσμο αλλά και για αυτούς που κρατούν την τύχη του στα χέρια τους.
«Έγινε μια μικρή παρεξήγηση και με στεναχώρησε. Κάποιοι είπαν ότι έκανα επίθεση στον Πρωθυπουργό, κάτι που δεν ισχύει. Πήγε να γίνει ένα παιχνίδι στην πλάτη μου. Η πολιτική δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».
Όμως ερωτηθείς εάν θα υπάρχει το ενδεχόμενο να τον ενδιαφέρει στο μέλλον απαντά: «Εάν δω ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι στον αθλητισμό θα το σκεφτόμουν. Κάποιοι είπαν ότι ο Πετρούνιας δεν ξέρει τι γίνεται...Εγώ δεν ξέρω; Το έχω βιώσει στην οικογένειά και στον κλάδο μου. Θέλω όμως να κρατήσω απόσταση από το πολιτικό παιχνίδι. Δεχόμαστε τα συγχαρητήρια απ΄όποιο κόμμα και εάν προέρχονται. Για εμάς δεν έχουν χρώμα. Πάντα περιμένουμε στήριξη, γιατί ο αθλητισμός μας τη χρειάζεται...Όσο και να τα λέμε αναρωτιέμαι εάν θα αλλάξουν ποτέ... Από το 2008 και μετά μόνο κόβουν. Έχουν περάσει τόσα κόμματα και κανένα δεν έκανε κάτι για τους αθλητές».   huffingtonpost.gr

***


***  Αθλητική ενημέρωση  :

***  Επέστρεψε ο Δημητρακόπουλος στον πάγκο, τεχνικός διευθυντής ο Κουλιέρης 
Σε γνωστή επιτυχημένη συνταγή επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ ανδρών της Καλαμάτας ’80, αξιοποιώντας δικά της παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό χθες, τον επίσης Μεσσήνιο Δημήτρη Ζαχαρόπουλο, αντικαθιστά στον πάγκο ο Χρήστος Δημητρακόπουλος, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμο πόστο, έχοντας στο πλευρό του σε αναβαθμισμένο ρόλο, τον Γιώργο Κουλιέρη.
Το σχετικό δελτίο Τύπου της τοπικής μας ομάδας που θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία αναφέρει τα εξής:
«H διοίκηση της Καλαμάτα Βόλεϊ ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Καλαμάτα ’80, καθώς ο τελευταίος συμφώνησε στην ανάληψη των καθηκόντων του πρώτου προπονητή της. Επίσης ανακοινώνει την αναβάθμιση του μέχρι πρότινος προπονητή μας Γιώργου Κουλιέρη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του συλλόγου, θέση η οποία δημιουργείται για πρώτη φορά στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και βελτιστοποίησης της λειτουργίας του συλλόγου. Οι αρμοδιότητες του θα αφορούν τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τα αναπτυξιακά τμήματα όπου θα αναλάβει να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία τους».

***  Και ο Ντε Ρόσι στην Μεσσηνία για διακοπές 
Μετά τον Μπουφόν και ο αρχηγός τη Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, επέλεξε τη Μεσσηνία και την Costa Navarino για τις διακοπές του. Ο Καλαματιανός βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Γιώργος Γκέγκας είχε μάλιστα την ευκαιρία να τον συναντήσει στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί του…

***


~ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 : ~*Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Σάββατο 01 Ιουλίου 2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσης :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/07/arfara-news-01-2017.html .-
~*Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή 02 Ιουλίου 2017  :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2017/07/arfara-news-02-2017.html .- 
~* Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσης  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2017/07/news-03-2017.html .-
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τρίτη 04 Ιουλίου 017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/07/arfara-news-04-017.html .-

~ * ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ  μας ΥΓΕΙΑ  το  Α-Ω  ......  Τετάρτη 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2017/07/2017-arfara-news-01-2017-httparfara.html .-
~ * Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/07/arfara-news-05-2017.html .- 
~ * Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Πέμπτη 06 Ιουλίου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/07/news-06-2017.html .-
~ *  Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Παρασκευή 07 Ιουλίου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2017/07/news-07-2017.html .-
~ *   ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Ιούλιος  2017 Παρασκευή07-06-2017 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/07/2017-1-2.html .- 
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 08 Ιουλίου  2017  :
Στο αγιάζι της ενημέρωσης  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/07/arfara-news-08-2017.html .-  
~

~ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2017  :
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS Πέμπτη  01 Ιουνίου  2017  :
~
Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/06/news-01-2017.html .-  
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ  σε όλους μαςΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ....
Η ευλογία της Παναγίας μας όλους να μας σκεπάζει.. 
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017 :
Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-02-2017.html .-  
~* Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Σάββατο 03 Ιουνίου  2017 :  ~ Στο  αγιάζι της ενημέρωσης   :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2017/06/news-03-2017.html .-
~*Εικόνες για αρφαρα μεσσηνιας φωτογραφιες
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή 04- Ιουνίου  2017  : Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας:  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/06/news-04-2017.html  .- 
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα 05  Ιουνίου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-05-2017.html .- 
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τρίτη 06 Ιουνίου  2017  :Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/06/news-06-2017.html .- 
~* ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 03,04 και 05 ΙΟΥΝΙΟΥ  2017  :Με  ανασκόπηση των αθλητικών γεγονότων της εβδομάδος που πέρασε : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/06/0304-54-2017.html .- 
~*Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τετάρτη 07 Ιουνίου  2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας   : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-07-2017.html  
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Πέμπτη 08  Ιουνίου  2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσής  μας    :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2017/06/news-08-2017.html .-
~*  Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσής  μας  :  http://snsarfara.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-09-2017.html .-
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 10  Ιουνίου 2017  :
~
Στο αγιάζι της ενημέρωσής  μας:  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-10-2017.html .-
 
~ *  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή 11 Ιουνίου  2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας: http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2017/06/news-11-2017.html .- 
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017  : Στο   αγιάζι της ενημέρωσης : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/06/news-2017.html .-  
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS   2  Δευτέρα 12  Ιουνίου  2017  :Στο  αγιάζι της ενημέρωσης : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-2-12-2017.html .- 
~* Αθλητικό Σαββατοκύριακο 10  και 11 Ιουνίου  2017  : Με  Ανασκόπηση όλων των αθλητικών νέων της εβδομάδας που πέρασε  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/06/10-11-2017.html .- 
~* Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Τρίτη 13 Ιουνίου 2017  : Στο  αγιάζι της ενημέρωσης : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/06/news-13-2017.html .-
~*  
Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  Τετάρτη  14  Ιουνίου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-14-2017.html .-   
~** Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Παρασκευή 16 Ιουνίου  2017  :Στο  αγιάζι της ενημέρωσης : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-16-2017.html .- 
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  Σ/Κ/Δ  17, 18 ΚΑΙ 19 Ιουνίου  2017 :
 
Στο αγιάζι της ενημέρωσης ...... τριήμερη έκδοση λόγο τριημέρου απουσίας εκδρομής  στην Ελλάδα μας  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/06/news-17-18-19-2017.html - 

~*  Η  Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  Τρίτη 20  Ιουνίου  2017  :Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-20-2017.html .-  
 
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 :Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-21-2017.html .-

~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσης :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-22-2017.html .- 
~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Παρασκευή 23 Ιουνίου  2017  ~:Στο  αγιάζι της ενημέρωσης 
: http://snsarfara.blogspot.gr/2017/06/news-23-2017.html .-  

~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 24  Ιουνίου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσής  μας  : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-24-2017.html .- 
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή 25 Ιουνίου  2017 :
Στο αγιάζι της ενημέρωσης
: http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/06/arfara-news-25-2017.html .- 

~ ΜΙΑ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ :   http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html .-
  ~Δευτέρα 26-06-2017:   Προσκύνημα στο Άγιο Όρος
~Τρίτη 27-06-2017 : Προσκύνημα στο Άγιο Όρος
~Τετάρτη 28-06-2017:Προσκύνημα στο Άγιο Όρος
~Πέμπτη 29-06-2017 : Προσκύνημα στο Άγιο Όρος
~ Παρασκευή 30-06-2017 :   Προσκύνημα στο Άγιο Όρος
-----------------------------
~ ***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   5723   video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3651   video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =    3655 video. - https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                  13.019  βίντεο   .-
  
The YOUTUBE:
 https://www.youtube.com/user/messiniaview .- 
 https://www.youtube.com/user/stamos01 .-
https://www.youtube.com/user/stamatios01 .-
https://www.youtube.com/user/vlasiskal .-

***~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://www.facebook.com/groups/1758656167707813/1761788260727937/?notif_t=like&notif_id=1476255372769279  ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ

 1.-~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 1206/. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  Stamatis
2.-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1.206 .-            
3.- https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
4.- https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.617   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
***
5.- https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  55 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-
6.- https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.5 .- =   157 .- Stamatios Skoulikas
  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?pnref=lhc.friends SNS=
https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .         *** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-    ~**   https://www.facebook.com/profile.php?id=100012336616922&pnref=lhc.unseen    ,  ΠΛΑΤΥ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                                                 
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .-  .- www.erroso.gr , .- 
~
 STAMOS -ARFARA -GREECE ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr .-
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
httpimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010   
~   
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: